Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Aktivní maminka online – týden osmý: v ráji

( | přečteno: 6666x )

Aktivní maminka online – Klára – na letošní narozeniny jen tak nezapomene. Brusle nebyly jediný narozeninový dárek, který ji uchvátil. Největší překvapení Kláře přichystala její maminka a Klára si ho i se svým mužem jaksepatří užila.

Kdo jsem a co je projekt „Aktivní maminka online“, čtete v prvním blogu.

Mami, miluju tě! Dostala jsem ten neeeeeeeeeeejúžasnější dárek k narozeninám, a to prosím ještě k sebezničujícím inline bruslím. Maminka mi nadělila čas, čas, který jsem mohla využít, jak jsem chtěla. Vzala si totiž oba naše trpaslíky na víkend. Ne, že by se mi nestýskalo, ne, že by se mi nespouštělo mlíko kdykoli, kdy jsem pomyslela na Vítka Násosku, tak náhle na jednu noc odstaveného. Ale držela jsem se statečně J.

Moc mi pomohlo, že jsem vypnula ten svůj „maminčí“ radar. To není tak, že jsem se těšila na víkend bez dětí, ale vy určitě rozumíte tomu, jak je osvěžující a nutné přerušit aspoň na chvíli tu 24-hodinovou pohotovost. Nakonec na stýskání nebylo ani moc času a pomyšlení.

Abychom zabránili tomu, že se doma vrhneme na nějakou „neodkladnou“ práci kolem domu, vyjeli jsme s  mužem do hotelu v Novohradkách, kde jsem, i když to je kousek, nikdy nebyla. Byl to přímo „wellness“ hotel, ale daleko víc nás uchvátil vlastní jejich vinný sklep. Musím opatrně, po letech těhotenství a kojení jsem schopná po decce vína tančit na stole. Moc jsme si všechno užili, i když jsme si ze začátku připadali takoví nekompletní a to ticho… Bylo to jak za svobodna: nemusela jsem vařit, stihla jsem si sníst jídlo ještě teplé, četla jsem si u snídaně (odporný zlozvyk, který mám nezřízeně ráda), místo půl kilometru jsme za hodinu ušli i víc než čtyři, včetně sexu v jakoukoli denní hodinu. Jsem zvědavá, na jak dlouho máme vybráno :-).

Zpátky do reality, doufám, že plná sil a energie.

Díky, mami, díky i projektu Aktivní maminka, který mě nakopnul se sebou něco dělat, a Femibionu, o kterém teď můžu na stopro říct, že mě nakopává průběžně.

Nezapomeňte se občas podívat do diskuse, zrovna nedávno jsem tam četla podobný příspěvek o tom, jak bylo očistné vyjet s kamarádkami do lázní.

Klára, Jihlava, 30. 5. 2011



Diskusní fórum k projektu "Aktivní maminka online" najdete zde.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce