Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Bolesti zad

( Redakce | přečteno: 465711x )

Počet lidí sužovaných bolestmi zad se stále zvyšuje. Jedná se o vůbec nejčastější příčinu pracovní neschopnosti. Také Vás bolí záda? Stoupá i výskyt bolesti zad u dětí.

shutterstock.com

Hrozí problémy se zády právě Vám?

Pokud vedete spíše sedavý způsob život nebo naopak nevyrovnaně zatěžujete páteře při fyzicky náročné jste ohroženi bolestmi páteře přibližně ve stejné míře. Páteř vyžaduje pravidelný přiměřený pohyb i odpočinek. Jakékoliv dlouhodobé přemáhání vede ke střádání obtíží.

kapitola
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
petr
64x

Mám dotaz.Je možné,že bolesti v oblasti bederní páteře mají souvislost s ochabováním rameního kloubu a s rozmazaným viděním?Je možné aby tato obtíž měla spojitost s bolestmi hlavy a dolních končetin?Prosím poraďte [email protected]

Andrea
22x

Dobrý den,prosím o radu.Přes měsíc mě bolí dost krční páteř,ztuhlost velká.V práci- sedavá na poště jako třidička přes noc je bolest silná až mě pálí záda.Pomohla by masáž?Snad nejde o něco vážnějšího.Děkuji za radu na email [email protected].

sura
29x

mam tchyni ktera ma stejny problem a nevi co delat.Stale trpi bolesti ruky az ji nekdy brni a ruka ji boli od ramena az po prsty.Nekdy ji ma celou oteklou. mame tedy spolecne problemy.Muzete doporucit neco co by mohla delat krome plavani,protoze plavat neumi.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 119. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Bolesti v zádech a chiropraxe

Podle světových statistik 8 z 10 mužů a žen ve věku 40 let trpí trvalou bolestí v zádech anebo po nějaký čas touto bolestí trpělo. Později se číslo ještě zvětšuje. V ordinacích praktických lékařů si každý čtvrtý pacient stěžuje na bolesti v zádech. Navíc řada jiných si již na bolesti zvykla natolik, že si už ani nestěžují.

Bolest svalů a kloubů - léky

S bolestí kloubů a svalů vám pomohou četné gely, masti, ale i tablety. Většinou zaberou velmi rychle, stačí je mít je při ruce v domácí lékárničce.

Nedostatečné tlumení bolesti

Trpím syndromem EDS,mám veliké bolesti všech kloubů a z léků beru silná analgetika (tramal,DHC a jiné).Slabší (šetrnější) léky bolest netlumý.Můžete my prosím nějak pomoci ,předem Vám děkuji Šrámek EDS ehlers-danlos syndrom-cévní typ.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce