Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Celulitida

(MUDr. MBA Kateřina Klauzová | přečteno: 181353x )

Celulitida vzniká v důsledku hromadění tukové tkáně a v důsledku stárnutí podkožního vaziva. Ke zmnožení tukových buněk dochází zejména působením ženských pohlavních hormonů.

shutterstock.com

Co podporuje vznik celulitidy?

Kromě stárnutí a nadváhy podporuje vznik celulitidy stres, nedostatek pohybu, hormonální antikoncepce, těhotenství, puberta, období přechodu, kouření a pití alkoholu a již výše zmíněná genetická dispozice. Ukládání tukových zásob kolem hýždí a na stehnech může podporovat i opakované prochládání těchto partií, špatné stravovací návyky a nedostatečný příjem tekutin.

kapitola
Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
Ája
1x

Mám osobně velmi dobré zkušenosti s kosmetikou značky docbeauty - emulze a mýdlo. Po 2 měsících se mi zmenšila stehna o 8cm!!Pokožka je velmi jemná, příjemná - můj muž tvrdí, že jako miminkovská. Faktem zůstává, že po ukončení do měsíce je zpět. Takže nelze dělat dlouhé přestávky.

Black Dahlia

Po osmi centimetrech by mi už na stehnech zbyly jen kosti;-) Lepší je cvičit. Je to zábavné, uvolníte se, zvýšíte si fyzičku a nejen, že zhubnete, ale taky ten kulatej zadeček, jak bude krásně pevňoučkej. Dobré je začít s polohou na koníčka. Každý den půl hodinky a celulitida bude za chvíli neviditelná:-D No a pak můžete třeba zkusit i jiný sport - třeba tenis nebo brusle. Uvidíte, že je to mnohem příjemnější než platit obrovské peníze za krém, který může být pro pleť po delším používání toxický!

Martina Lhotáková

Kdo má problémy s celulitidou, ten by měl mrknou na www.rolletic.cz. Rolletic je přístroj (kuličková masáž) který má jako jeden z mála s tímto naším ženským problémem opravdu výsledky. Vřele devčata doporučuji. Martina


Celkový počet příspěvků v diskusi: 20. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Proč zrovna já mám celulitidu?

Celulitida se stala téměř noční můrou mnoha dívek a žen. Je to problém, který vůbec nesouvisí s nadváhou, jak se často mylně uvádí. Mnohdy se jí nevyhnou ani ženy, které jsou celý život štíhlé a sportující.

Dotaz na celulitidu

Trápí mne pomerančová kůže na stehnech. Máte pro mne nějakou radu?

Liposukce

Liposukce je kosmetický operační výkon, při kterém se odsátím odstraňuje nadbytečná tuková tkáň. Při liposukci lze přístrojem (odsávačkou) pomocí speciálního nástavce (kanyly) odstranit přebytečný podkožní tuk v podstatě z jakéhokoliv místa na těle...

Tablety na celulitidu

v rádiu jsem zaslechla rozhovor o nějaké nové možnosti, jak se zbavit celulitidy - šlo o nějaké tablety a pti vyšším stadiu se používá ještě podpůrné mýdlo.Nevíte, o jaký jde přípravek?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce