Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Chcete zhubnout? Prázdný žaludek není řešením!

( Komerční prezentace | přečteno: 10649x )

Hubnutí je především otázkou osobního přesvědčení, že na sobě skutečně chcete něco změnit. Vše je ale mnohem snazší, pokud máte pocit sytosti a netrápí vás chuť na sladké.

Nadváha představuje estetický, psychologický, ale i zdravotní problém. Člověk, který se rozhodne s ní bojovat, se ocitá pod tlakem svého okolí, v jehož rámci kilogramy navíc získal. Změna stravovacích návyků i denního režimu může pak být o to těžší. Co přesně je na hubnutí nejtěžší?

  • Chuť na sladké
  • Nárazové přejídání
  • Naučit se stravovat pravidelně
  • Donutit se změnit stravovací návyky
  • Jojo efekt
  • Nežádoucí účinky
  • Zažívací problémy

Dostupné přípravky na redukci váhy obvykle pomohou pouze s jedním z výše uvedených problémů. Přitom obezita je vlastně nemoc, která vzniká působením mnoha vlivů. Úspěšné léčení tedy vyžaduje komplexní přístup. Podle kanadské studie Inovo Biologic Inc. takové řešení nabízí OBEZIN™, jehož hlavní složkou je polysacharidový komplex PSC™.

Prázdný žaludek versus nárazové přejídání

PSC™ je rostlinná viskózní látka, která zaplní žaludek a tím vyvolá uvolnění hormonů signalizujících mozku, že má člověk přestat jíst. Díky tomu zamezíte přejídání. Stejná látka také napomáhá tvorbě prebiotik, která podporují správné zažívání.

OBEZIN™ navíc omezuje chuť na sladké či tučné pokrmy díky výtažku z rostliny Spirulina platensis. Tato řasa působí na chuťové centrum v mozku, kde aktivně snižuje chuť k jídlu.

Rozlučte se s kily nadobro

Spotřebitelé potvrzují, že po krátké době se díky OBEZINU skutečně naučili konzumovat výrazně menší porce jídla. A jak se říká, zvyk je železná košile. Absolutní jistotu však dodá OBEZIN™ AFTER DIET. Jeho účinné složky obsahují silné antioxidanty posilující organismus, napomáhají zdravému pohybu střev, podporují metabolismus tuků a navíc tlumí chuť na sladké díky přidanému chromu. Svou funkčností při podpoře a udržení redukce váhy je OBEZIN™ AFTER DIET na českém trhu naprosto ojedinělý.

Jděte příkladem

Nyní se na trhu objevuje další český přípravek, OBEZIN™ Junior, který přírodní cestou pomáhá při boji s nadbytečnými kily dospívající mládeži od 15 do 18 let. Celá rodina se tak společně může učit, jak trvale upravit stravovací návyky ku prospěchu a zdraví všech. Děti svým rodičům pak jednou poděkují, protože jak se říká: Co se v mládí naučíš, v stáří jako když najdeš. Při péči o zdraví to platí dvojnásob.

Více informací o přírodních prostředcích na úpravu váhy najdete na www.obezin.cz.

Související články

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Příjem a výdej energie

V minulém článku jsme došli jsme k závěru že tělesnou hmotnost ovlivňuje více faktorů. Dnes se zaměříme na to, jak naše tělo hospodaří s energií, kterou získáváme z potravin. Množstvi energie (ať již obsažené v potravinách či potřebné pro správnou funkci našeho těla) měříme v kaloriích (též v joulech - pozn. redakce).

Fyzická aktivita a hubnutí

Pro většinu dietařů je hlavním nástrojem pro redukci hmotnosti omezení přijímaných kalorií. Tomuto tématu jsme se věnovali v našem předešlém příspěvku. Pro zdravou redukci tělesné hmotnosti je však nutno přidat rovněž fyzickou aktivitu. Této složce redukční diety je bohužel věnována malá pozornost, a ve většině případů je považována za pouhý doplněk dietního programu.

Obezita jako nemoc

Obezita je vlastně zmnožení tuku v organismu, kterému je v poslední době stále častěji přičítáno, že se podílí na vzniku mnoha chorob.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce