Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Darujte pod stromeček dárky plné zdraví

( Komerční prezentace | přečteno: 3364x )

Pokud hledáte pro své blízké dárek, který vždy potěší, jste na správné adrese. Připravili jsme pro vás speciální vánoční balíčky, které rozhodně nezklamou. Zapomeňte na drahé mobily či tablety a darujte svým drahým něco, co má nevyčíslitelnou hodnotu. Koneckonců, snem každého z nás je mít zdravou, šťastnou a spokojenou rodinu, pusťme se tedy do toho.

shutterstock.com

Pro seniory

Začněme u těch dříve narozených. Právě u seniorů totiž hrají vitamíny a různé doplňky stravy nenahraditelnou úlohu pro udržení správné životní rovnováhy. Není žádným tajemstvím, že s přibývajícími léty je lidské tělo slabší a tím pádem i náchylnější na různé druhy onemocnění. Zvláště seniory trápí bolavé klouby, oslabené chrupavky či vysoký cholesterol. Zapomeňte na pantofle či župany a dopřejte svým rodičům nebo prarodičům dárek, který nejen potěší, ale i uleví jejich bolavému tělu.

Tip od nás: Není žádným tajemstvím, že v tomto předvánočním období se v lékárnách objevují různá dárková balení doplňků stravy a různých vitamínů. V nabídce najdete například výživu pro namáhané klouby, vazy či chrupavky, ale i na cholesterol, srdce nebo různé multivitamíny. Díky slevovým kupónům si můžete v e-shopu Lékárna nyní například zakoupit i toto výhodné balení Cemio Kamzík za bezkonkurenční cenu.

Lékárna_vánoce

Pro muže

Vitamíny, minerály a doplňky stravy však nejsou ideálním dárkem pouze pro seniory, ocení je jistě i mladší ročníky nebo aktivní sportovci. Totiž právě oni často trpí nedostatkem vitamínů, zejména při sníženém energetickém příjmu, který nastává například i během diety. Porozhlédněte se po vhodném doplňku stravy pro vašeho sportovce například i na webu Vašekupóny.cz, kde nyní probíhá speciální akce Slevový adventní kalendář a nebudete litovat.

Lékárna_vánoce

Pro ženy

Krásné a husté vlasy chce mít snad každá žena, pokud i vaši manželku, mámu, sestru či dceru trápí nadměrné vypadávání vlasů, může zrovna toto být pro vás ten ideální tip na dárek. Matka příroda, co se vlasů týče, nebyla ke všem stejně štědrá, tak proč tomu tak trochu nepomoci? Sáhněte po některém z mnoha přípravků proti vypadávání vlasů a určitě neuděláte krok vedle. Díky různým předvánočním slevám nyní navíc i ušetříte.

Lékárna_vánoce

Tip od nás: Ideálním řešením pro nákup vánočních dárků se zdají být právě různé kupónové weby, díky kterým nyní nakoupíte ještě výhodněji, například i Nutricius Perfect Hair, který pomáhá při revitalizaci vlasových folikul.

Pro studenty

Máte doma studenta? S vánočním obdobím přichází i konec zimního semestru na vysoké škole, a to je čas, který vyžaduje zvýšenou soustředění. Navštivte jednu z internetových lékáren a vybírejte vitamíny vhodné například i na podporu paměti. Velmi oblíbené je například Ginko, které podporuje lepší myšlení, zlepšuje prokrvení a činnost mozkových buněk a podobně.

Lékárna_vánoce

Tip od nás: Kupte si limitovanou edici Ginkgo 60 Premium již nyní a zapojte se do soutěže o luxusní ceny v hodnotě 500 000 Kč.

Na závěr nabízíme ještě jeden horký tip. Znáte doplňky stravy od Terezia? Že ne? Napravte to! Navštivte e-shop a vybírejte si z mnoha doplňků stravy z léčivých hub, jako je hlíva ústřičná, korálovec ježatý, houževnatec jedlý či hnojník obecný, které neobsahují žádné chemické látky, barviva ani glutaman sodný.

Lékárna_vánoce

V bohaté nabídce najdete například i multivitaminový doplněk stravy Rakytníček pro ty nejmenší za zvýhodněnou cenu. Chcete-li při nákupu ušetřit ještě více, sledujte slevové akce, které Terezia aktuálně nabízí na portálu Vašekupóny.cz.

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce