Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Řešení pro těžké a bolavé nohy!

( Komerční prezentace | přečteno: 26298x )

Lék ANTISTAX® s obsahem přírodních látek je na léčení křečových žil velmi účinný.


Křečové žíly

Přírodní lék ANTISTAX®
s výtažkem z červených listů vinné révy

Po dobu více než 100 let je chemické složení jednotlivých částí vinné révy předmětem nesčetných vědeckých studií. Pokud jde o složení, tyto studie odhalily velké rozdíly mezi jednotlivými částmi rostliny a rozdíly mezi různými typy révy.

Nejdůležitějšími aktivními složkami červených listů vinné révy jsou flavonoidy, látky obsažené v rostlině. Flavonoidy mají protizánětlivý účinek, podporují pevnost, pružnost a zabraňují tvorbě otoků. Předpokládá se, že nepůsobí jen na cévy dolních končetin, ale také na celý oběhový systém.
Právě díky flavonoidům jsou výtažky z červených listů vinné révy lékařsky využívány po mnoho desetiletí. Obsah flavonoidů v listech vinné révy (4-6 %) je mnohem vyšší než v jiných částech rostliny.

Jak vinná réva dovede léčit

Dlouho odborníci hloubali nad tím, proč zemědělci z vinařských oblastí Francie téměř netrpí onemocněními žil, dokud nenarazili na dlouho střežené tajemství lidové medicíny. U francouzských vinařů bylo zvykem červené listy vinné révy, kterých je při sklizni vína vždy velké množství, sbírat a vyrábět z něj nálevy a kašovité obklady. Nálevy plnili do lahví a pravidelně užívali po malých množstvích. Kaše z listů vinné révy sloužila s velkým úspěchem k lokálnímu ošetření oteklých a bolavých nohou.

Lidová tradice dále vypráví, že v dřívějších dobách, kdy se réva ještě šlapala nohama a kdy se hrozny tak pečlivě neoddělovaly od listů vinné révy, lidé, kteří hrozny šlapali, zřetelně cítili blahodárný účinek této směsi na své nohy. Nakonec z úsporných důvodů a ze zvědavosti zkusili vnitřní i vnější aplikaci samotných listů vinné révy - s ještě mnohem lepšími výsledky - a hle, byl nalezen cenný lék.

ANTISTAX®, který obsahuje cenné výtažky z vitis vinifera, červených listů vinné révy.

Výtažek z červených listů vinné révy a v něm obsažené flavonoidy, pomáhá oslabeným žilám (posiluje žilní stěny), brání propustnosti kapilár (vlásečnic) a úniku tekutiny do okolních tkání (otoky).
Pocit tíhy mizí, množství tekutiny, které bylo nahromaděno v žilách klesá. Snižuje se nebezpečí rozšiřování žil a tím i narušení funkce žilních chlopní. Zlepšují se podmínky krevního oběhu v nohách. Tobolky ANTISTAX® účinně pomáhá odstranit otoky lýtek, bolesti nohou, křeče a pocity tepla, těžkých a unavených nohou, tvorbu křečových žil a další nepříjemné příznaky chronické žilní nedostatečnosti.

Čtěte pečlivě příbalovou informaci. Lék k vnitřnímu užití. Výdej léčivého přípravku možný i bez lékařského předpisu. Léčivá látka Vitis viniferae folii extractum aquosum siccum. ANTISTAX chladivý gel - kosmetický přípravek.

Zajímá Vás, proč chronická žilní nedostatečnost vzniká? Přečtěte si článek: Žilní nedostatečnost a křečové žíly

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
abcd4

Dobrý den, nelíbí se mi spojení lékaře s reklamou na určitý preparát. Samozřejmě bude hájit ten preparát, za který je odměňován?

mar

Souhlasím!!! Já mám zase dobré zkušenosti s výrobky JUST, které také obsahují výtažky z listů červených hroznů (dokonce ITALSKÝCH):-)

jitka sujanova

je to jediny lek kteryme na zily pomaha


Celkový počet příspěvků v diskusi: 3. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Léčba bércových vředů 2

Cílem léčby bércových vředů je odstranit příčiny, které toto onemocnění vyvolaly, což je ve většině případů velmi obtížné. Kompenzaci přidružených chorob a celkovou léčbu rozhodně přenechejte svému ošetřujícímu lékaři.

Žilky na nohou

Ráda bych se dozvěděla, proč se mi na nohou trhají žilky. Chybí mi snad nějaké vitamíny? Věrka

Vyrážky, akné a křečové žíly

Upravený a zkrácený záznam živé diskuse (chatu) s MUDr. Hanou Hořínkovou z Dermatovenerologické kliniky VFN, která proběhla ve čtvrtek 29. listopadu 2001 mezi 12. a 14. hodinou na www.ordinace.cz.

Bércový vřed

Co to je? Bércovým vředem nazýváme delší dobu se nehojící ránu dolní končetiny, od kolena níže. Vzniká většinou po menším, drobném poranění kůže jako drobná ranka, ale postupně se může změnit v rozsáhlý kožní defekt, který přechází do chronického stadia. Nezřídka se vyskytují pacienti, kteří se s tímto onemocněním léčí i několik let.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce