Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Lékárna.cz: Zákazníci sázejí na jistotu a benefity

( Redakce Ordinace.cz | přečteno: 6761x )

Nejčastěji si zákazníci největší internetové lékárny Lékárna.cz objednávají vybrané zboží na dobírku, ačkoli mají k dispozici celou paletu platebních nástrojů včetně moderních platebních internetových systémů.

Svou objednávku platil dobírkou v roce 2012 téměř každý druhý zákazník. V meziročním srovnání ale zájem o platbu dobírkou v roce 2013 klesl a naopak rostl zájem zákazníků vyzvednout si objednané zboží osobně na některém z odběrních míst, což jsou pro internetovou lékárnu smluvní lékárny ve velkých městech, lékárny partnerské sítě Harmonia nebo zásilkovny (informace o osobních odběrech nejdete zde).

Zákazníci největší internetové lékárny častěji než v minulých letech užívají pro platbu svých nákupů benefitní online poukázky, které svým zaměstnancům nabízí stále více firem.

Obliba platby bankovním převodem na Lékárna.cz se v meziročním srovnání nemění, stále častěji však zákazníci platí kartou na internetu. Dobírkou v roce 2013 platilo 39 % zákazníků, v hotovosti pak 35 %, bankovní převod využilo 6 % zákazníků. Platba kartou na internetu má sice na Lékárna.cz aktuálně 6 % příznivců, ale tento podíl meziročně rychle roste.

Internetové platební systémy jsou u zákazníků nakupujících volně prodejné léky na internetu jen v malé oblibě (cca 0,1-1 %), ačkoli Lékárna.cz nabízí celou paletu možností online plateb (PayPal, PaySec, Mobito aj.).

Lékárna.cz jako první v ČR umožnila pacientům a zákazníkům nákup volně prodejných léčivých přípravků přes internet, vznikla v roce 1999 jako informační portál o lécích. Prodávat začala v roce 2003, kdy absolutní většina jejích zákazníků si objednávala zboží na dobírku. Platbu kartou na internetu začali nakupující masivněji využívat až v roce 2007, benefitní programy pak od roku 2010.

Podrobnosti o Lékárna.cz

Lékárna.cz garantuje výhradně originální léky a doplňky, je certifikovaným obchodem od Asociace pro elektronickou komerci (APEK), získala certifikát Ověřeno zákazníky od Heureka.cz. V roce 2002 jí Akademie českého internetu udělila ocenění Zavináč 2002. Popularita mezi veřejností jí vynesla do finále soutěže Shop roku v segmentu Krása a zdraví v letech 2012 a 2013, jako projekt se zajímavým příběhem pomoci druhým získala 3. pozici v soutěži Cena Heureky 2013. Lékárna.cz je největší internetovou lékárnou ve střední Evropě, jednička online lékárenství v ČR.

O společnosti Pears Health Cyber

Lékárna.cz je součástí české společnosti Pears Health Cyber, která už téměř 15 let podniká v oblasti farmacie a zdravotnictví. Provozuje také síť kamenných lékáren Harmonia. K dalším aktivitám společnosti patří konzultační služby v oblasti digitálního marketingu a komunikace, edukační aktivity pro odbornou veřejnost i pacienty. Své podnikání rozvíjí v duchu vize Chceme, aby každý, kdo pečuje o zdraví své i těch druhých, měl pro svá rozhodnutí dostatek znalostí a možností volby.

Více na www.pearshealthcyber.cz

Přečtěte si také

Převratná novinka pro ženy s rakovinou prsu

Nárok na glukometr a diagnostické proužky pro diabetiky

Rezistence vůči antibiotikům významně vzrostla

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

LDL-aferéza

LDL-aferéza je přístrojová léčebná metoda, která umožňuje selektivní odstranění cholesterolu z krve pacienta. Je v současné době nejúčinnější a přitom bezpečnou metodou léčby zvýšené koncentrace cholesterolu v krvi - hypercholesterolémie.

Závislost na hrách způsobuje obezitu, ale i problémy se srdcem

Dětí, které tráví hodiny u počítače, je stále víc. Bohužel si tím škodí psychicky i fyzicky. Lékaři varují, že pravidelné vysedávání před monitorem má vliv na vznik obezity, ale i na problémy se srdcem.

Káva

Matečnou rostlinou kávového semena jsou různé druhy kávovníků. Semeno se zbaví dužiny, suší se a praží při 200 - 250 °C. Při pražení káva dostane typické aroma známé všem, kteří mají kávu rádi.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce