Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Příběhy v soutěži: Hladovka

( Redakce | přečteno: 23869x )

Hladovka je rozšířený způsob, jak rychle shodit kila. Její jinou podobou je tukoužroutská polévka, protože kromě ní nejíte nic jiného. Oboje je podle našich čtenářek, které vyzkoušely, špatná volba. Přečtěte si jejich příběhy, které nám napsaly do soutěže na téma Jak hubneme – největší překážky v hubnutí.

shutterstock.com

Eva: Hladovka mi způsobila víc chutí

Zkoušela jsem hubnout hladovkou – to byla špatná volba, protože pak jsem měla zesílený čich na vůně a tím větší chuť na jídlo. Taky jsem zkoušela uhlovodanovou dietu - ta mi přinesla dlouholetou zácpu. Další dietou je pro mě stres - málo jím, mám průjmy a občas i žaludeční nevolnosti, ale bohužel, shozená kila se rychle vracejí... Teď jsem si koupila knihy a časopisy o zdravém stravování a začínám se snažit jíst minimálně 5x denně a pít dost tekutin, jediné, co mě zatím trápí, je častá mlsná na sladké a to, že si zatím neumím pořádně sestavit jídelníček (zatím se snažím řídit jídelníčky předepsanými). Ráda bych se konečně naučila správně stravovat a netápat v obchodě, co koupit a jak to nakombinovat. Nebaví mě počítání kalorií, tak se snažím řídit spíš velikostmi porcí. Došlo mi, že zhubnout 20 kg nebude záležitostí dvou měsíců, takové rychlé hubnutí přivodí rychlé tloustnutí....Tak ted hlavně vydržet v těch těžkých začátcích:-)

V další kapitole čtěte o bitvě s kilogramy v rodině Zdeňky.

 

kapitola

Související články

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Kdo může za nadváhu?

V dnešním článku začneme hovořit více o konkrétních problémech týkajících se problematiky hubnutí a udržování stálé tělesné hmotnosti. Hovořit o specifických strategiích hubnutí však vyžaduje porozumět základním příčinám nadváhy.

Příjem a výdej energie

V minulém článku jsme došli jsme k závěru že tělesnou hmotnost ovlivňuje více faktorů. Dnes se zaměříme na to, jak naše tělo hospodaří s energií, kterou získáváme z potravin. Množstvi energie (ať již obsažené v potravinách či potřebné pro správnou funkci našeho těla) měříme v kaloriích (též v joulech - pozn. redakce).

Fyzická aktivita a hubnutí

Pro většinu dietařů je hlavním nástrojem pro redukci hmotnosti omezení přijímaných kalorií. Tomuto tématu jsme se věnovali v našem předešlém příspěvku. Pro zdravou redukci tělesné hmotnosti je však nutno přidat rovněž fyzickou aktivitu. Této složce redukční diety je bohužel věnována malá pozornost, a ve většině případů je považována za pouhý doplněk dietního programu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce