Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Rychlejší hojení? Klíčem může být Enzymoterapie

( Redakce Ordinace.cz | přečteno: 5840x )

Asi neexistuje žádné období, kdy by se přímo hodilo zlomit si prst nebo vymknout kotník. Ale období, kdy se to opravdu vyloženě nehodí, existuje. Nejčastěji před toužebně očekávanou dovolenou s rodinou nebo partnerem.

shutterstock.com
Před odjezdem nebo v průběhu dovolené je těžké zvládnout jakýkoli úraz s klidem a bez zásadně negativních emocí, ač psychika hraje při hojení nepodcenitelnou roli.

Ať už je úraz vážný, či ne, vyplatí se u sebe  vždy mít první pomoc pro rychlé hojení, omezení bolesti a zánětu v podobě enzymoterapeutického léku, který  dokáže „nakopnout“ imunitní reakci těla a rozproudit lymfu tak, že minimalizuje problémy s úrazem spojené na nejmenší možnou míru. Lymfatický systém, už tak oslabený cestováním, je totiž zásadním pilířem obranyschopnosti lidského organismu.

Pomocí proteolytických enzymů probíhá v těle hojivý proces řízeně. Zánět v místě úrazu, jakožto přirozená reakce imunitních systému, se optimalizuje na nezbytnou míru, minimalizuje se nežádoucí otok a následně se tak zásadně zkrátí doba a zvýší kvalita hojení. O zmenšení bolesti nemluvě.

Často cestuji po světě, jelikož jsem vyznavačem outdoorových aktivit, hojně využívám enzymoterapii k zrychlení hojení, proto mám s sebou vždy lék Wobenzym,“ říká osmadvacetiletý cestovatel Tomáš.

Tento lék přijde vhod, trpíte-li při cestování otoky končetin. Enzymoterapii lékem Wobenzym lze nasadit preventivně už několik týdnů před předpokládaným odjezdem či odletem, abyste se se vyvarovaly nepříjemným a bolestivým nateklým nohám z dlouhého sezení v letadle, či řízení vozidla.

 

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Mohlo by vás zajímat

Poranění elektrickým proudem - práce, domácnost, elektrické vedení

Poranění elektrickým proudem je častým typem poranění, se kterým se můžeme setkat i na ulici, doma, kdekoliv ve městě, v práci, ale i v přírodě. Poškození se projeví různým stupněm bezvědomí, křečemi, hluchotou, slepotou, poruchami hybnosti nebo čití.

Poranění hrudníku

Mezi vnitřní orgány, které jsou tímto ohroženy počítáme především srdce a plíce, ale také velké cévy, které se v hrudníku nalézají.

Poranění krku, páteře a míchy

V některých případech se poranění páteře vyskytuje společně s poraněním míchy.

Vánoce se vyplatí nepodcenit

Vánoce je období, kdy se průměrný nešika dostává do kontaktu s předměty, které po ostatní roční období nepotřebuje a které mohou být doslova kamenem úrazu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce