Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Trápí Vás nadměrné pocení na neobvyklých částech těla? Vyzkoušejte Electro Antiperspirant!

( Komerční prezentace | přečteno: 5521x )

Potíte-li se nadměrně na takových částech těla, jako jsou dlaně, hlava, záda, hýždě, ale i na těch běžnějších místech jako jsou podpaží a chodidla jistě víte, že se jedná o nepříjemnou záležitost, zasahující nemalým způsobem do vašeho osobního a pracovního života. Vyzkoušeli jste už všechno možné i nemožné a nadměrné pocení i přesto ovládá Váš život? Skoncovat s ním můžete jednou provždy, díky sérii zdravotnických prostředků s názvem Electro Antiperspirant®, které Vás zbaví pocení na jakékoli části těla i na několik měsíců na 1 použití.

electroantiperspirant.com

Electro Antiperspiranty jsou vyvíjeny v kooperaci s renomovanými lékaři speciálně pro lidi, kteří trpí nadměrným pocením, tzv. hyperhidrózou. Tato dědičná choroba se nejčastěji projevuje právě na dlaních a chodidlech, ale nevyhýbá se ani hlavě, podpaží, hrudníku a dalším částem těla. Za nejčastějšího spouštěče pocení lidé uvádějí stresovější situace, přechody ze zimy do vytopených místností a někdy i pouhou myšlenku na pocení jako takové. Electro Antiperspiranty jsou designovány přímo pro řešení těchto problémů, a to velmi rychle a na velmi dlouhou dobu. Pojďme si je přiblížit více:


Electroantiperspirant3.jpg

Klasický Electro Antiperspirant®

Tento přístroj spatřil světlo světa v roce 2010 a do dnešní doby úspěšně zbavil pocení na různých částech těla desítky tisíc lidí po celém světě. Je napájen z obyčejných tužkových baterií, které minimalizují cenu terapie a vy tak po nákupu nemusíte investovat další peníze, ani nikam dojíždět. Klasický Electro Antiperspirant zastaví nadměrné pocení na rukách, nohách i v podpaží. Se speciálními adaptéry i na dalších částech těla. Jako první a jediné řešení nadměrného pocení na světě dokázal během klinického testování pomoci 100% pacientů. Technologie, která je v klasickém Electro Antiperspirantu použita, je tak vylepšována pouze z hlediska rychlosti a délky účinku a promítnuta do dalších přístrojů řady Electro Antiperspirant.


Electroantiperspirant4.jpg

Electro Antiperspirant® Sensitive

Absolutně první přístroj na trhu, který umožnil terapii obou rukou bez asistence další osoby. Electro Antiperspirant Sensitive aplikuje terapii odlišným způsobem, který je vhodný zejména pro citlivou pokožku žen a dalších osob s citlivou pokožkou. Napájení na klasické nebo napájecí baterie zůstalo zachováno, a tak i terapie Electro Antiperspirantem Sensitive, který Vás dokáže zbavit pocení rukou, nohou a podpaží, zůstává velmi levná. Jediné, za co po nákupu platíte je dobití tužkových baterií. Tento přístroj je pro svou účinnost a hladký průběh terapie vyhledávaným pomocníkem proti nadměrnému pocení již od roku 2013.


Electroantiperspirant5.jpg

Electro Antiperspirant® ELITE

Novinka, spojující 100% účinnost klasického Electro Antiperspirantu s velmi citlivým průběhem terapie Electro Antiperspirantu Sensitive. Electro Antiperspirant ELITE používá zcela novou pulzní technologii, díky které můžete léčit prakticky všechny části těla, postižené nadměrným pocením, bez jakýchkoli nežádoucích pocitů. Efekt terapie, tedy doba, na kterou Vás přístroj zbaví nadměrného pocení se pohybuje i několik měsíců na jediné použití. Electro Antiperspirant ELITE je plně automatický přístroj, který komunikuje v několika světových jazycích a je napájen buďto z integrované vysokokapacitní baterie, která poskytne energii na několik hodin terapie nebo ze síťového adaptéru. Všechny Electro Antiperspiranty jsou schválenými zdravotnickými pomůckami a jako takové splňují ta nejpřísnější kritéria bezpečnosti, vyžadovaná Evropskou unií.


Electroantiperspirant6.jpg

100% účinnost nebo peníze zpět

Každý z Electro Antiperspirantů Vás zbaví nadměrného pocení na velmi dlouhou dobu, při pravidelném používání prakticky navždy. Tým vyškolených pracovníků radí každý den stovkám uživatelů z celého světa, jak terapii nejlépe aplikovat a zbavit se tak nadměrného pocení velmi rychle, bezpečně a na dlouhou dobu. Pokud byste náhodou nebyli s výsledky léčby spokojeni, dostanete své peníze zpět. Získat přístroj je velmi snadné, na níže uvedené stránce vyplníte objednávku a přístroj Vám přijde až domů zdarma. Pokud si nebudete vědět s jeho výběrem rady, použijte chat nebo telefonní číslo, které naleznete na levé straně níže uvedené stránky. Electro Antiperspirant vyřeší Vaše problémy s nadměrným pocením jednou provždy.

Objednat Electro Antiperspirant včetně záruky vrácení peněz a dopravy zdarma.

komerční sděleníZitenax_active_banner_350x250.jpg

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Partner rubriky Pocení
Partner rubriky Pocení

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce https://www.lekarna.cz/vzdalena-odborna-pece/?utm_source=ordinace&utm_medium=square&utm_campaign=vzdalena-odborna-pece

Mohlo by vás zajímat

Kvůli pocení jsem přišla o svatbu své dcery

Houkání sanitky místo nazdobeného auta pro nevěstu. To byl důsledek toho, že paní Květa dlouho nepřiznávala své potíže s nadměrným pocením. Její potíže trvaly asi tři roky a začaly spolu s menopauzou. „Byla jsem připravená, že mi v přechodu nebude dvakrát dobře, ale to, že se mohu začít takhle potit, jsem nevěděla,“ vzpomíná na pokažený svatební den.

Miliony potních žláz vyrobí až dvanáct litrů potu denně

Až tři miliony potních žláz zapojí tělo ve chvíli, kdy potřebuje ochladit. V plném „zápřahu“ vyrobí až dvanáct litrů potu denně.

Nadměrné pocení je dobré řešit

Pocení je zcela přirozený proces, pro organismus životně důležitý. Tělo zdravého člověka vyprodukuje přibližně půl litru potu za den, který obsahuje 99 % vody, zbytek tvoří odpadní látky.

Nejčastější příčiny nočního pocení

Nepříjemný pocit uprostřed noci. Probudíte se a zjistíte, že máte propocené pyžamo. Na vině může být příliš tlustá pokrývka, teplé věci na spaní z nevhodného materiálu nebo velká teplota v ložnici. Nadměrné noční pocení ale může být projevem nějaké zdravotní komplikace.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce