Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Zapojte se i vy!

( | přečteno: 10458x )

Nejste v tom sami

Náš projekt není jen o Lubošovi a Pavlíně, ale i o vás. Otěhotnění, očekávání miminka a porod jsou přirozené etapy našeho života a pro většinu z nás je přivedení potomka na svět nejdůležitější věcí v životě a v určitém období v životě i nejvyšší prioritou. V posledních letech se někdy párům nedaří počít miminko tak rychle a bezproblémově, jak by si představovaly – pomozte druhým v jejich snažení a sdělte jim své zkušenosti, pokud jste se již stali úspěšnými rodiči nebo se navzájem podělte o recept, "jak na to" jdete vy!

Diskuse k projektu "Početí online!"

Během projektu vznikne jistě i díky Vám, uživatelům, mnoho zajímavých témat, u nichž se rozvine košatá a plodná diskuse. Zatím jsou na webu vytvořeny tyto diskuse, ke kterým se můžete jedním kliknutím na následující řádky přidat:


  • "Držte nám palce!" Fanděte našemu ústřednímu páru.
  • těhotenství, porodu a vůbec k tématu rodičovství co říci, a nebojíte se s ostatními sdílet své názory a zkušenosti. Nápady na nové diskusní místnosti zasílejte na adresu [email protected].

    Možnost vést si na webu vlastní deník

    Luboš a Pavlína přispívají jednou za týden do projektu blogovým zápisem, v němž podrobněji popisují své pocity a zkušenosti s vyšetřeními, změnami v jídelníčku, vyzkoušenými sporty, vitamíny, potravinovými doplňky apod. Uživatelé a odborníci jim díky informacím o jejich snažení, životním stylu a již podniknutých krocích mohou poskytnout cenné rady, zkušenosti a tipy ušité přímo na míru.

    Máte-li zájem pomoci i vy našemu páru radou, zkušeností, povzbuzením, nebo si vést na našem webu svůj deník, jehož prostřednictvím můžou ostatní radit přímo vám, napište na [email protected], a prostor pro váš deník bude vytvořen. Chcete-li psát rovnou delší články o vaší cestě za miminkem, neváhejte a kontaktujte nás na stejné adrese. Uživatelé, kteří nebudou mít založen na stránce projektu svůj "Deník", budou mít možnost získat informace určené přímo jim jen díky komentování příspěvků v diskusích.

    Možnost prezentovat vlastní videa

    Video je silnou zbraní, jak zaujmout a přesvědčit ostatní, aby vám začali vyjadřovat podporu a hlavně vám poskytovat rady. Díky videu můžete ukázat, jak žijete, co vás baví, jací jste sympatičtí atd. Chcete-li užít té nejsilnější zbraně, abyste získali ostatní uživatele-rádce na svou stranu, tak neváhejte a natáčejte. Vložte své video na stránku Ordinace.cz na serveru Youtube a pošlete odkaz na [email protected]. Jestliže nevíte, jak na to, napište nám na stejnou adresu a my vám ochotně poradíme.

    Komentáře k videím a článkům

    Nemusíte mít na stránkách projektu rovnou svůj deník či videa. Ani případný ostych vám nemusí bránit v zapojení se do projektu "Početí online!" - komentujte články, videa a sdělujte si poznatky v diskusích. Projekt "Početí online!" je tu hlavně pro vás, uživatele.


    Jakékoliv náměty a připomínky k projektu uvítáme na mailové adrese vytvořené speciálně pro tento projekt - [email protected].




    Ovulační test LH MAX věnovala společnost Pears Health Cyber, výhradní distributor těhotenských a ovulačních testů Seratec®.
    Stanovte si své PLODNÉ DNY!
    Co je v projektu

Léky a doplatky

Vyhledejte lék pomocí jeho celého názvu nebo jeho části. V databázi najdete kompletní příbalovou informaci daného léku a průměrný doplatek v lékárně.

Např.: wobenzym
Poraďte se s lékařem

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi

Diskuse k článku
Bára
4x

Ráda bych jenom párům vzkázala-nezoufejte. Vím, že se to lehko řekne, ale i já s manželem jsem byla celých sedm let na dně a každý měsíc jenom doufala a doufala a pořád nic! Následovalo vyšetření manžela-v pořádku, laparoskopie-v pořádku, další vyšetření krve, čtyřikrát neúspěšně IVF. Takže jenom stres a stres, nikdo nám neřekl PROČ, prý vše v pořádku a stále NIC. Až primář MUDr. Řežábek v nemocnici U Apolináře nám nabídl dárcövství vajíčka, prý by to snad pomohlo. Dva roky jsme čekali až na nás přijde řada a konečně-telefonát, abych se dostavili pro vajíčko, dalších 14 dnů čekání a konečně přišel na řadu TEN gravitest a najednou dvě čárky, ani jsem nemohla mluvit, jenom jsem bulela. Bylo to super, ale řekla bych, že ten největší strach mě teprve čekal, pořád jsem se hlídala, zkoumala a strachovala o miminko a jak týdny ubíhaly přestávala jsem se bát a konečně se začala těši na vytoužený mimčo. Těhotenství bylo v pohodě, porod byl v pohodě, kojila jsem do roka, prostě na všechny ty stresy jsem zapoměla a užíváme si našeho zlatíčka Matýska ze kterého je celá rodina PAF. Takže přeju všem hodně štěstí. Bára

Lucka
1x

Ahoj, zdravim vsechny, kteri sem maji co napsat. Snazime se s partnerem otehotnet, ale zatim bohuzel neuspesne. U me byla identifikovana anovulace, ktera je v soucasne dobe stimulovana hormony, takze zrala vajicka jiz mam. Bohuzel ale u partnera se vyskytly protilatky na hlavickach spermii, takze se nedari a nedari. Lekari nam rikaji, at jsme trpelivi, ale cim dele to trva, tim vic je mi jasne, ze skoncime u IVF. Jsme leceni v Motole u MUDr. Uhrove. Ma nekdo podobne problemy?

Pavel
1x

Po deseti letech zkouseni se nam letos narodila krasna zdrava holcicka. Me je 41 let a manzelka (cizinka) porodila ctrnact dni po svych 44-tych narozeninach. Bez predesle pomoci doktoru. Porod trval asi pet hodin a byl normalni cestou. Na radu pratel i doktora! jsme odmitli i test plodove vody. Doktor nam vysvetlil,ze sance potratit z duvodu vysetreni plodove vody je asi dvakrat vetsi, nez ze dite bude mit vadu.Jak jsem uz uvedl - nase mala je zdrava a (az moc:) cila. Na zacatku devateho mesice uz dela prvni krucky. Snad tento pribeh nekoho z vas povzbudi a zbavi stresu,ktery chteni ditete vzdy provazi.Vim,ze nekdy je zasahu vedy treba, ale priroda je porad jeste mocnejsi. A jeste (alespon doufam) nejaky ten patek bude.


Celkový počet příspěvků v diskusi: 939. Vstoupit do diskuse.

Přidat nový komentář

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce