Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

nepravidelná stolice

Taky jsem měl nepravidelnou stolici, někdy jsem šel i po 3 dnech a s obtížemi. Zkoušel jsem různé lidové postupy bez valných výsledků. A nyní k pravidelné každodenní stolici mi pomohlo asi půlroční pití vždy ráno nalačno 1 hrníčku syrovátkového nápoje. K tomu účelu jsem zakoupil vždy krabici "Sušené syrovátky s medem" (ta vystačila na měsíc) a dle na krabici uvedeném návodu jsem si nápoj připravoval. No a nyní skoro rok obtíže se stolicí žádné.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
ericka
9x

Ja mám taký problém, že stolicu mám raz do dvoch týždňov. Bolí ma strašne brucho a niekedy sa to nedá vydržať. Stravujem sa dobre a pravidelne, v mojom dennom jedálničku nechýba nič. Pohyb mám takisto kažgý deň asi hodinu, neviem v čom to môže byť.

tereza
3x

Na zácpu jsem zkoušela fakt vsechno-extra jogurty, psylium, vlakninu, syrovatku, teplou vodu, apod. Osobně mi pomohla až hrst sušených švestek denně, a pravidelná strava. Teď už chodim i bez švestek a dokonce nekolikrat denne.

susik
2x

já vlastně nemám vůbec nucení jít na záchod. vyzkoušela jsem taky všechno, ale jsem ke všemu neutrální. když něco sním, po pár soustech mi začne být špatně a když vypiju víc vody, začne mě pálit žáha ... fakt nevím ..! stravu mám v pořádku, pohyb také ..!

Pavlína
1x

Dobrý den. Na zácpu mi pomohly přírodní kapičky.Mohou je užívat i děti, těhotné.Jsou opravdu vyjímečné.Doporučuji vyzkoučet.Info na [email protected]

pavlinamaku
3x

Ahojky trpím zácpou od mala a i když mám dost pohybu a vyzkoušela snad vše sama od sebe na wc nejdu. Musím sáhnout po projímadle... Už nevím co mám dělat aby mi něco pomohlo...poradíte někdo?

Dobrý večer, ráda Vám poradím. Já zácpou trpívala po porodu, pak mé holčičky, ale používáme bylinkové kapičky a je po problému. Jestli můžete, napište mi e-mail nebo na skype: maca.mi

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce