Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Strach ze SEXU !!

Můj přítel se semnou bojí spát.. jsme spolu už 4 měsíce.. ale on.. se bojí sexu.. ale nevím proč ??!! nechce mi to říct.. !! fakt nevím co stím mám dělat.. ale nechci o něj přijít.. Jinak.. on je ještě panic.. :o(.. Děkuju za radu .. !! :o)

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Antonio
4x

Je mi 21, a jsem panic, mam taky strach ze sexu, nj, jsou takový lidi

dr.benaway

Soudím, že v tomto případě by mohla pomoci přiměřená dávka alkoholu

johny
4x

Mně táhne na 22, a taky mám strach ze sexu. Už víckrát jsem k němu měl příležitost, ale jak má dojít na věc, tak znervózním, nemůžu přestat myslet a nakonec vycouvám a radši usnu, protože se bojím že to stejně nevyjde. Jak vidím, tak je nás víc.

Balbutik

Ani jsme se nenadáli konce roku a už jsme si splnili první Vánoční přání. Založili jsme občanské sdružení s názvem Balbutik. Jeho oficiální webové stránky naleznete na stránce www.balbutik.cz a postupem času zde bude spoustu zajímavostí. Prvním lákadlem je online balbutický chat, který je již v provozu a slouží pouze pro registrované uživatele. Registrace je samozřejmě zdarma a provést ji můžete přímo na stránkách v levém sloupci (odkaz ) a následně jen vyplníte jméno, email a přezdívku. Poté vám na email přijde aktivační odkaz, kterým potvrdíte registraci.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce