Akné v těhotenství
Dobrý den,nyní jsem ve 20 týdnu těhotenství v oblasti čela a brady se mi začalo projevovat akné. Před otěhotněním jsem užívala hormonální antikoncepci Diane a krém Glyco-A s obsahem AHA kyselin. Ráda bych se zeptala, zda je možno s užívání krému Glyco-A nebo krému Skinoren pokračovat i během těhotenství bez toho, aby byl jakýmkoli způsobem ohrožen plod. Případně bych Vás ráda požádala o doporučení vhodných přípravků - zatím uvažuji o běžně dostupné kosmetice Vichy, Sebamed nebo krámu Sébium K2 - nic z toho zatím nemám bohužel vyzkoušeno. Kožní lékařka mi předepsala Eryfluid, ale vzhledem k obsahu antibiotik se obávám začít s jeho užíváním. Předem Vám děkuji za Vaši odpověď. [ více ]
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Velký mráz přitěžuje chronicky nemocným (6412 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3921 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3353 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3340 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (3057 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2996 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1719 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1355 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1211 čtenářů)
- Ultrazvuk bezbolestně odstraní děložní myomy (1120 čtenářů)
- zuzi (Alternativní léčba rakoviny: zabere česnek, zelený čaj nebo kombucha?) 2. února 2012 18:20:40
Na léčbu rakoviny bych asi aloe vera nepoužila, ale vyléčila jsem si díky ní velké… Diskutovat
- Tbsvkped (Crohnova choroba) 7. února 2012 21:27:18
Could I take your name and number, please? teenxxx 3917 xxxstash %] madmamas =]] Diskutovat
- Leontynka (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 2. února 2012 08:35:34
Tomasi, jak jsi napsal business je business a co si myslis, ze je jako farmaceuticky prumysl????? Diskutovat
- Postižené místo pevně stáhnu obinadlem [35%]
- Pomáhají mi zábaly nebo koupele [5%]
- Užívám enzymatické přípravky [15%]
- Zabere hlavně klidový režim [15%]
- Naštěstí se mi úrazy vyhýbají [30%]