Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Brožura MZ ČR - I. Jak důležité je naše zdraví?

Každá koruna, která se změnou chování pacientů ušetří, zůstane ve zdravotnictví a ve svém důsledku tedy půjde ve prospěch buď léčby vážně nemocných lidí a drahých život zachraňujících lékařských výkonů, nebo na zlepšení kvality poskytovaných služeb.Brožura NÁVOD NA POUŽITÍ ČESKÉHO ZDRAVOTNICTVÍ V ROCE 2008 je zveřejněna se souhlasem Ministerstva zdravotnictví ČR. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Aleš

Je dobré si uvědomit, kolik stojí opravdu závažné zdravotní problémy. Proč, ale už sami lékaři nás nenutili do prevence a místo toho složitě léčí nemoci, ke kterým nemuselo dojít. Pozdě bycha honit ...

Karel60

Jak úsměvné je sdělení ministerstva, kolik lidé prosázejí, propijí a prokouří. Ti, jichž se poplatky u lékaře a v lékárně nejvíce dotknou, děti a důchodci, do této skupiny nepatří. Pánové Julínek a Cikrt tyto sociálně nejslabší a současně nejnemocnější zřejmě posuzují podle sebe. Léčba Napoleonského syndromu pana Cikrta v arogantních odpovědích na dotazy pacientů je toho důkazem.

Vladka

...ze vlastne vsechno je jen obchod. Lekar je motivovan obchodnimi zastupci, kteri dodavaji leky, lekarnici to same...Vse je jen o penezich a pokud je vlada rozhazi, musi je ziskat jinde..Proc ma platit nemocnici rodicka? Vzdyt statu porodila dalsiho zivitele (to neni muj osobni problem, rodit uz se nechystam, ale pripada mi to absurdni)...Proc mam v pristim roce platit u zubare, u ktereho jsem nechala uz asi 2.000 a zub po roce nemam jeste hotovy?...

átéčko

Máš pravdu, ale učí nás to vážit si svého zdraví, abychom je potřebovali co nejmíň!!!!

átéčko

vyhazují léky. Chodí k lékaři a myslí si, že dělají lékaři radost, když mu řeknou že polykají prášky. Každý má mít starost o své zdraví. Ty poplatky nejsou tak vysoké. Můj názor je, že léky do dvou set Kč si můžu dovolit koupit. I když nemám příjem. Moje zdraví je pro mě důležité.

Jana

Máme 3 děti. K lékaři jdeme jen když nezabírá samoléčba. Léky rozhodně neplýtváme,užíváme je jen tehdy,když jsou skutečně potřeba. U lékařky si vždy musím říct o výtěr např. z krku,pokud mám podezření na angínu. Jinak by "experimentovala" s léky,které kolikrát nezabírají. Vyměnit lékaře - to by byla možnost,jak se tomuto vyhnout,ale dojíždět 30 km s nemocnými dětmi se mi také nezdá příliš vhodné. Děti jsou malé (5,3 a 1,5),často nemocné. Poslední 3 týdny jsme docházeli každý den (postupně se všemi dětmi) na injekce Penicilinu. Z toho jsme 4x byli na pohotovosti. Z příštího roku mi vstávají hrůzou vlasy na hlavě! Zvládneme to vůbec? Neskončí to tak jako to bylo kdysi - kdo neměl na lékaře,zemřel... Navíc musím na kontroly sama se sebou - mám diabetes I.typu.

Přidat nový komentář

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce