Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Migréna při menstruaci

Dobrý den,prosím Vás o radu.Každý měsíc mě při menstruaci bolí hlava.První den bolí celá,s tím,že nejsem práce schopna.Za 2 dny se bolest vrací, střídavě do obou polovin hlavy s bolestí za okem a žaludku(někdy i se zvracením).Z týdne jsem vyřazena nejméně na 3 dny z pracovního procesu.Pouze při rehabilitaci krční páteře (solux,masáž,DD proudy)jsem téměř bez obtíží.Jakmile však rehabilitace skončí opět se dostaví bolesti. Léky doposud předepsané nezabírají .Předem děkuji za jakoukoliv radu ,která by zmírnila každoměsíční trápení. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Bronislava
2x

Triptany nic neřeší mohu sníst i balení a je to ještě horší,tato migréna se nedá ničím zastavit kdo ji nemá nepochopí,Mě dokonce v práci nechtějí pokud mě bolí hlava musím si brát volno a ani dovolená nestačí.Migréna trvá 3-4 dny.Vy za bolest nemůžete ,ale okolí vás ponižuje a deptá.

Kateřina
1x

Bohužel nemohu než souhlasit. V práci slýchávám "tebe zase bolí hlava?" nebo "to je jen o psychice" .. okolí nechápe a ponižuje, přesně! Migrena se musí pouze přečkat.. mně trvá průměrně 12 - 14 hodin .. Navíc při menstruaci nezabírají analgetika tak, jako při normálním stavu hormonů v těle.. tedy sníte 2x tolik a účinek je cca 50% .. nic moc běh na celý život..

Jean

nesmysl !

Andrea

Naprosto s Vámi souhlasím, obtíže mám 7 let a kdo to nepoznal, neuvěří. Na neurologii s Vámi jednají jako s hypochondrem a rodina vás přehlíží a nechápe...

lenča

dobrý den, souhlasím, kdo nezažil, nepochopí. po x letech trápení mně paní doktorka na neurologii předepsala lék - čípky - indometacin. Beru již několik let a donedávna jsem byla spokojená, přestává totiž působit. bohužel, jak víme, většina léků, bylinek, masáže.... nezabírá.

Pavlína

Dobrý večer, léta jsem měla tyto problémy s menstruační migrénou.Bolest v levém spánku trvala tři dny, neskutečná bolest při které musíte do práce.Večer jsem usnula a doufala že ráno to přejde, nepřešlo. Tři dny každý měsíc už skoro třicet let bolest, kromě období kdy jsem byla těhotná. , to byl klid, ale pořád být těhotná nemůžu. Užívala jsem Brufen , Ibalgin , Nimesil, algifen no já nevím snad všechny léky od bolestí, nic.Nedávno jsem zkusila , byl mně předepsán ,, Sumatriptan a Sumamigren A opravdu mám z 90% po potížích, jsem velmi vděčná za tento lék, po tolika letech bolesti.Nikdo z neurologie, nemocnice kde jsem všude chodila, předepisovaly různé preparáty a až obvodní lékař mně pomohl,cítím bolest tupou,ale to je pohádka jaké to bylo předtím.Takže za mě tyhle dva léky.

Hanka

Pěkný den, ráda bych se vrátila k problému a chtěla bych se zeptat jestli nemáte zkušenost s Epam kapkami? Jde o tibetskou medicínu, zaujalo mě přírodní složení a hlavně to určení na optimální průběh menstruace.

Přidat nový komentář

Partner rubriky Bolesti hlavy
Partner rubriky Bolesti hlavy

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce