Pravidla bezpečnosti při zimních sportech
Je úplně jedno, jaký typ zimního sportu si vyberete, největší prioritou by měla být bezpečnost. Zde předkládáme několik upozornění, které je třeba mít na paměti před tím, než vyrazíme do hor. [ více ]
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Velký mráz přitěžuje chronicky nemocným (6285 čtenářů)
- Nemocnice přiznaly čekací doby na operace a vyšetření (5490 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3905 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3326 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3292 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (3028 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2957 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1671 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1334 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1177 čtenářů)
- zdeńka (Bechtěrevova choroba) 5. února 2012 17:30:30
Jáchymov si můžu jen chvélit. Je sice pravda, že jako zdravotnice si hlídám přetažení a… Diskutovat
- Konča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 31. ledna 2012 10:52:40
Ve 13.00 budu na tebe Marjo myslet. Návštěvy se neboj, budou hodní. Jsi jejich nový případ -… Diskutovat
- Martina (Kýla) 31. ledna 2012 19:13:18
Nevíte jak dlouho je s kýlou po operaci v nemocni ci moc vám dškuji za odpověď a ještě bych… Diskutovat
- Postižené místo pevně stáhnu obinadlem [30%]
- Pomáhají mi zábaly nebo koupele [%]
- Užívám enzymatické přípravky [20%]
- Zabere hlavně klidový režim [20%]
- Naštěstí se mi úrazy vyhýbají [30%]