Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Trochu obráceně..

Dobrý den. Mám trošku jiný problém, než zhubnout.. Bohužel nemůžu přibrat. Možná sen těch, co sem píší, ale pro mě problém. Taky jsem jako mladá okupovala zrcadlo a říkala si, že musím zhubnout, připadala jsem si tlustá. Začala jsem držet diety, dost drastiské- bohužel. Nyní mi je 30 let, měřím 170cm a vážím 54kg. Když se mi podaří přibrat, je to maximálně tak jedno kilo a maximálně na jeden den. Nedokážu sice sníst normální porci jídla, zato se snažím jíst co nejčastěji. Už si nevím rady. Pořád poslouchám, jaká jsem zdechlina, v obličeji jak sekera.. Trápí mě to. Přemýšlím o nějakém prostředku pro kulturisty na svalou hmotu.. Přítel je sportovec a snaží mi poradit, ale chtěla bych nejdříve znát názor odborníka. Předem moc děkuji za odpověd.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Nika

Tvoj priateľ má pravdu. Začni športovať, aby si nabrala nejaké svaly. Ak to budeš skúšať len jedlom, pribudne ti tuk a ak máš taký metabolizmus, že všetko spáliš, nemá to význam. Chodievaj pravidelne do posilovne a uvidíš, že pár kilo priberieš.

gabi

Ahoj, chtěla bych vám malinko poradit s vaší váhou, zkuste si pročíst tyto stránky ... a pak se můžete poradit přímo s odborným poradcem. Držím vám všem palečky [email protected]

Monysek

Jak se ti podaří být pořát tak štíhlá,taky bych si to přála,každý mi říká že jsem akorát ale já při svýćh 155cm nechci vážit 53kg,chtěla bych tak 45...ale váha rpstě nejde dolů,dietu nikdy nevydržim držet ,vždycky zhubnu tak kilo a pak to jde zase nahoru,nejsem nějaká bachyně,ale prostě chci být štíhlá,abych si na sebe mohla vzít cokoli bez víčitek...:(...co bych dala za tvojí vysokou a štíhlou postavu,nj vždycky chceme to co nemáme....:(:(

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce