Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Laserová terapie PROSTOP

Čtu různé diskuze o bojování s kouřením - s různými náplastmi, žvýkačkami. Já jsem v květnu absolvovala laserovou terapii PROSTOP a udělalo to ze mne spokojeného nekuřáka - a to asi za 50 minut. Po terapii jsem přišla domů, na stůl jsem položila cigára i se zapalovačem a od té doby tam leží. Vůbec na ně nemám žádnou chuť. A to jsem kouřila přes 30 let a poslední dobu pomalu 40 denně.Je to něco naprosto úžasného. Zkuste to taky a dáte mi za pravdu.

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Maka
1x

Dobrý den.Mám nemocné plíce a moc bych chtěla přestat kouřit.Zkusila jsem kdeco,včetně pana Prokopjuka,ale pořád nic.Ráda bych měla více informací o laserové terapii,reklama je kráná,ale výsledky obyčejně nesplňují očekávání.Chtěla bych s člověka,kterému to pomohlo vidět.

Jarmila

Mako, s důvěrou jdi na Prostop terapii, je to moje zkušenost, od 13.5. nekouřím, nedělá mi to žádné problémy. Věř mi.

Jarmila

Nevím, jestli je to ještě aktuální, ale já nekouřím už 10 let, (během 45 minut) , od té doby nemám chutě na cigáro, nevadí mi, když vedle mně někdo kouří. PROSTOP je naprosto skvělý!!! Všem vřele doporučuji - ale musí chtít přestat kouřit, jinak to asi nepomáhá.

Petr Pelhřimov
1x

Nedávno jsem byl na přístroji BICOM 2000 v Pelhřimově. Zatím nekouřím, chuť nemám, můžu doporučit. Žvejkačky prášky atd nepohohlo nic

jméno a příjmení
1x

Souhlasím! Byl jsem před třemi týdny, kouřil jsem 20-40 cigaret denně dvacet let!!!!!, zkusil kdeco. Po Bicomu bez jakýchkoliv abstinenčních příznaků a chuti na cigaretu. A to ani rituální(káva, restaurace, auto). Vřele doporučuji, stojí to za to.

klerenc

Tak na Prostopu jsem byl taky stejně jako na Bicomu.Zkušenost je - dáte-li si nohu přes nohu, budete na tom stejně a ušetříte - Bicom asi 600,Prostop 3500.Po obojím se absťák dostaví stejně.Rozhodně považuji za účinější metodu Champix nebo náplasti - s nimi jsem vzdoroval celé dlouhé 4 dny.Nakonec proč by na našem návyku profitovala jen státní kasa a výrobci ... To,že mají dlouhé objednací lhůty rozhodně neznamená vysokou poptávku - žádnou frontu jsem před řevnickou ordinací neviděl - čekárna prázdná.

Maca

Ahoj,také jsem byla na Prostopu a nic,absták jsem měla hned ráno,hrozný.Volala jsem zpět do Prostopu,paní mi řekla at to vydržím do další schůzky at si nezapaluju,ale já ji řekla že se cítím úplně stejně jako kuřák a mám velké abstinenční příznaky.Zapálila jsem si a jdu na "OPRAVU"Tak nevím????

Mirek

Bohudík, mé zkušenosti s odvykáním jsou jiné. Byl jsem velice silný kuřák, kouříl jsem 60 cigaret . po dobu 35 let., navíc jsem pracoval ve své soukromé hospůdce 17 roků. Přestal jsem kouřít během půl hodiny , počítačovou metodou na přístrojí Bicom, a to tak že jsem přestal mít chuť na kouření, proto nekouřím. Abstinenční příznaky jsem neměl vůbec žádné. Před tím jsem zkoušel přestat pomoci žvýkaček, prášku, náplasti a akupunktůry. Nezkoušel jsem hypnózu a Champix. Od té doby co jsem přestal kouřít, jsem si udělal z odvykání kouření koníčka, a všechno co s tím souvisí tak mě zajímá. Cena, kterou uvádí můj předřečník není aktuální a tato cena byla tak před 8 léty. Dnes se cena terapie pohybuje od 1tisíce až po 2,5 tisíce ale obvyklá cena je tisíc až tisíc pět set korun. Pro paní "Maka", chceteli vidět někoho kdo přestal kouřít, tak to není vůbec problém, jelikož jsem z vesnice a znám několik lidí , kteří takhle na tom počítačí bicom přestali kouřít a bydlí v dohledu, tak je můžeme navštívit jestli Vám stačí 5 lidí, ˇa půl hodiny času. Jsem z okresu Frýdek-Místek. Doporučují kliknout na stránky, Archív diskuse Bicom,diskuse cigareta,zkušenosti s odvykáním,odvykání kouření a deprese, Antinik, Revitalia, protinikotinová terapie, kourenístop. Ale třeba Stavba domu od Ado Z, ten pán nekouří 6 roků. Zajímavá diskuse proběhla na stránkách "diskuse cigarety od 20. 3.09, kdy pan Pavel popisuje den po dni,jak přestává kouřít, bohužel tyto stránky zaplevelil pan Cidry, jako i některé jiné.

Jarmila

Ahoj, asi skutečně na každého platí něco jiného, mně pomohl Prostop, 13.5. to byl rok, co se ze mne stal nekuřák a jsem moc ráda.

Abaja
1x

Zdravím,Já podstoupila léčbu Prostopem 12.8.2009 a musím říct, že mi to příjde jako zázrak.Vím že je to zatím necelé 2 týdny, ale po zkušenosti přestat sama je tato terapie bez abstinenčních příznaku a to žiji doma s kuřáky a musím říct že mě to vůbec neláká.A to jsem byla kuřák poměrně silný cca krabička denně.Opravdu doporučuji a to jsem taky tomu moc nevěřila.

xmen

Zdravím. Byl jsem pred mesícem na elektronicke akupunktuře a od té doby nemám chuť na cigaretu. Já vím, že je to pouhý měsíc, ale jsem přesvědčen, že už si nezapalím a hlavně, že mi to pomohlo. Pokoušel jsem se přestat kouřit již několikrát, ale brzy se dostavil abstak. Po teto terapii jsem v pohodě. 400kc, ktere jsme do toho vrazil mi nepřipadá moc a mám je dávno zpátky. Chceto to vydržet.

Mirek

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

Jana

Zdravím všechny, já zkoušela kdeco, ale pak jsem pochopila, že to mám prostě špatně v hlavě a nedokážu vydržet. Byla jsem v centru Život bez cigaret (Praha, I.P.) a probírala to se specialistkou, udělali jsme si společný plán a chodila jsem tam na kontroly a nejednou to šlo. Teď to bude rok, co nekouřím a jsem fakt spokojená. Metody jsou různé, ale dokud to nemáte srovnané v hlavě, tak to podle mě prostě nejde.

Milan

Terapii Prostop jsem absolvoval 11.2.2011 v Zábřehu. Moje zkušenosti se shodují s většinou diskutujících! Bez absťáku dodnes. Nicméně, ani v tomto případě není účinnost garantována 100%. Ale mohu doporučit!

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce