Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Počítačové hry zřejmě nevyvolávají závislost, ale učí agresivitě

Nejnebezpečnější jsou počítačové hry zobrazující násilí, které lze použít v normálním životě. více ...

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Neurall Glade
11x

Je vyzadovano okamzite umisteni tohoto starce do starobynce a kompletne izolovat od vsech moznych medii. Je nutno zabranit tomuto cloveku debilizaci obyvatelstva,

xxx
1x

verim ze PC hry maji vliv na cloveka ,ale urcite ne jen negativni taky podporuji predstavyvost a logicke mysleni, takze si myslim ze je ten clanek zbytecne moc prehnany.

Pragon
2x

at už tenhle článek napsal kdokoliv,tak by se mněl dát na lečení...jdu blejt

rock
1x

Každý z přechozích tří příspěvků obsahuje nejméně jednu pravopisnou chybu (o slohovém projevu nemluvě), za niž by nás učitelka češtiny na základní škole pověsila za uši do průvanu. Takže buď se vyjadřují desetiletí všeználci, nebo má paní autorka přinejmenším v otázce zanedbané gramatiky pravdu. A pokud ji má v uvedeném ohledu, nemá ji třeba i v ostatních ?

Lukas
2x

Ta nema paru vo co go.

Lukas
3x

Tohle mohl napsat jenom ZAUJATY a NEVZELANY clovek zdegenerovany komunismem.

Matěj
5x

Probohy (ne, toto není překlep-bůh není jenom jeden), co to je za článek? Ano, sice uznávám, že autor Lukáš se doustil pravopisných chyb, ale jsme přeci lidé, tvorové omylní, není-liž pravda? A souhlasím s tím, že je tento článek zaujatý-stačí si vzít statistiky: kolik lidí hraje hry s násilnou tématikou a kolik z nich své chování na počítači opakuje v realitě? A kolika lidem ze všech hráčů závodních her se udělá špatně z vizuální simulace rychlé jízdy? A vliv na tělesnou kondici-liší se nějak od dlouhých hodin proseděných ve škole či v práci v kanceláři?

jabbo
1x

dementní článek - autorka zřejmě vůbec nemá ponětí o tom, co píš ... proboha ... svůj názor zde ani prezentovat nebudu, protože to nemá absolutně smysl, všichni to vědí a všude se o tom mluvilo už 1000x - hry nejsou špatné, áno!

Richard
1x

Nějakou tu hru jsem hrál a můžu tedy říci, že vím o co mi při hře vždycky šlo. Rozhodně jsem se nepřipravoval na nějakou hromadnou genocidu:-)))) A potom jaké jsou nejčestí otázky na hráče? Jaká je vaše oblíbená hra? Pochybuji, že někdo bude hrát něco co ho nebaví:-) Ale to jsem odbočil. V tomhle článku souhlasím pouze s posledními dvěma odstavci a to, že nepřipravený člověk se v dnešní společnosti neuchytí a že pohyb je potřebný. Jinak bych doporučil se podívat na následující odkaz http://www.hrej.cz/clanky/zpusobuji-hry-nasilne-chovani-3364/ Rozhodně je tam více než v tomhle článku. PS: co myslíte, má Al' kaida ve výcvikovém táboře v počítačové herně nainstalovaný Tetris a nebo Doom ? :-D

Johny
3x

K tomuto článku mohu říct jen toto: Já sám počítačové hry hraji, využívám je jako odreagování, například když mě někdo naštve, proč bych měl jít a něco rozkopat, popřípadě někoho "seřvat"? Raději si pustím nějakou hru a do ní svůj vztek vypustím. Věnovat se přírodopisu, hudební nauce, gramatice? To myslíte vážně v dnešní době? I kdyby jste zničili všechny hry světa, většinu lidí tím nedonutíce učit se na housle, pokud nebudou sami chtít. Ztráta času? Pokud to někdo s hraním přehání, pak ano, ale podle mého názoru je na úsudku každého určit si, kolik času hraní může obětovat. Tělesné potíže? S tím souhlasím, ale opět je na rozhodnutí každého jak se sebou a svým tělem naloží. PS: Můj názor je samozřejmě ovlivněn faktem, že sám hry hraji, ale jak jsem již řekl, jen jako odreagování. Rád si také například něco přečtu, podívám se na film, projedu se na kole atd. A jen pro informaci, je mi 17, takže bych podle tohoto článku měl patřit do jedné z nejrizikovějších skupin.

veverka
1x

Souhlasím se článkem ve všech bodech,12 letý chlapec,který pobýval pár let u otce se vrací hrbatý,nechodící,s nikým nekomunikující a se zájmem jedině a pouze o hraní! Rodičové, nenechávejte své děti ladem skladem, všímejte si jich a dohlížejte.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce