opakované záněty nosních dutin
Přivítala bych radu ohledně opakovaných zánětů dutin nosních, následné bolesti hlavy a častých onemocnění horních cest dýchacích. Yvýšený příjem vitamínů a tekutin se zdá být bez účinku. Děkuji za radu.
Já vždycky při zánětu dutin používám kapky Lichořeřišnice větší. Je to přírodní antibiotikum.Také čistí pleť a půsoví antibakteriálně v celém těle.
Reagovatpoděkovatnahlásit8. listopadu 2007, 09:27:40
20 let pravidelně v lednu jsem trpěla záněty dutin..antibiotika zabrala až tak třetí...po těch letech najednou záněty dutin odezněly a začala jsem mít trvalý otoky v krku, pocit knedlíku v knedlíku v krku..měla jsem tam streptokoka, kterého jsem se několika antibiotiky nezbavila..zabrala mi dlouhodobá léčba Lichořeřišnicí větší /vřele doporučuji, i dětem/. Po odeznění streptokoka otok v krku trval. Nakonec zjistili na alergolog. testech, že jsem alergička /na plísně v ovzduší a pyly/ a že i původní záněty dutin mohly být alergického původu. Užívám denně Analergin a je to lepší. Jakmile si prášek nevezmu, otoky jsou znovu.
Reagovatpoděkovatnahlásit21. května 2009, 02:46:30
také jsem si tím prošla, antibiotika už mi nezabírala, navíc mi zjistili v nose a krku stafylokoka zlatého a ten teda odolával dokonale, nepomohla ani autovakcína, ani lázně....nic. Nakonec jsem narazila na bylinkové preparáty, konkrétně OK Alfu+....je to také přírodní antibiotikum, které se užívá jak vnitřně, tak ji je možné i aplikovat rovnou do nosu....ještě lépe vstřikovat, aby se to dostalo i do těch nej...dutin. Je to sice síla, ale rozhodně to pomáhá:-) Více poradím na vojtuschka@seznam.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit28. dubna 2009, 03:14:37
Každá infekce hlasí, že je v těle něco v nepořádku. Trpěla jsem dlouhodobě opakovanými záněty středouší, neustále jsem na ORL dostávala mastičky či kapky s antibiotiky. Vždy po nějaké době se to opakovalo. Neustále mi v kultivaci nacházeli streptokoka, někdy i stafylokoka, a další "zvířátka". Kompletně jsem vyčistila organismus a problém je pryč. Pochopila jsem, že léky jen léčí následky, nikoliv příčinu. Pročištěním organismu jsem zapojila autoregenerativní schopnosti organismu a on si postupně pomohl sám. Trvalo to delší dobu (cca 3 měsíce), ale přes rok mám pokoj a krevní testy neukazují na žádný zánět v organismu. Chtělo by to ale také zajít k zubaři, pokud se Vám vytvořil váček pod nějakým zubem, i toto může být důvodem Vašich problému. Zuby jsou velice blízko uším a zánět se může opakovaně přenášet Vyléčíte sice uši, ale z nemocného zubu "přeleze zpátky do ucha". A začíná to nanovo. Pokud budete chtít podrobnější informaceo detoxikaci, písnite mi na RozalieAnna@seznam.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit16. února 2010, 11:34:11
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7042 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5417 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3625 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3079 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2397 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2202 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2042 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1918 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1486 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1476 čtenářů)
- LŠ (Průkazka pro těhotné) 21. května 2012, 03:48:10
Taky se přidávám, díky za vysvětlení. Diskutovat
- stefan (SUSTANON 250) 20. května 2012, 09:09:55
zdravim chcuse zeptat beru sustanon třikrat do tidna a nak to nezabyra beruto asi pul roku comam… Diskutovat
- Jana (tonsilektomie) 20. května 2012, 06:58:12
Kdy se může kouřit po odstranění krčních mandlí ? Děkuju Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [59%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [6%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuje sex bez ochrany. [35%]