PředchozíDalší

Belara

Ahojky všichni! Beru druhým měsícem Belaru ,a to především kvůli akné...ale zatím žádná změna:( spíš naopak...hned ze začátku se mi akné neuvěřitelně zhoršilo...nemáte s tím někdo zkušenosti? myslíte,že to chce jen víc času??

Odpovědi
Monika

No mně se stalo to samý.. Mám dojem, že se to jen zhoršilo. Už mám asi 7. plato a furt žádná změna.. Obávám se, že lepší už to s Belarou asi nebude.

Reagovatpoděkovatnahlásit

15. září 2008, 06:09:20

Mája

jujdaa:( tk to je špatný...je to zklamání...člověk tomu důvěřuje a těší se,že se to zlepší...a ono nic. tk třeba se to ještě změní! musíme doufat!!!

17. září 2008, 06:35:37

Iveta

Mám taky ze stejného důvodu, dobírám 3. plato a poslední 2 tejdny je to lepší... tak si to nechám napsat ještě na měsíc a uvidím. Ze začátku mi to taky hrozně blblo.

29. září 2008, 11:17:50

hana1 poděkování

http://chlorellamrmia.blogspot.com/

1. října 2010, 11:50:16

Petra

Ahoj všem, Belaru beru už přes 2 roky a max spokojenost, předtím jsem měla Marvelon a těch kg navíc, děs. Kdyby někdo měl zájem nabízím 1 balení 3x21 za 500,-kč záruka do 2011. Hezký večer, Petra

31. března 2009, 10:54:06

Petra

Nabízím antikoncepci Belara, EXP 01/2010, 150 Kč za platíčko. Mně bohužel nevyhovuje. Předání v Praze nebo pošlu na dobírku. leptospiroza@centrum.cz, 606 88 43 97

17. dubna 2009, 08:46:44

Evča

Dobrý den, jenom malý dotaz ? Ještě je volná ?

23. dubna 2009, 08:10:33

Dáda

.. no přesně jak říkáš, mě ji doktor dal místo Chloe protože po narození syna jsem začala mít problémy s pletí a prý že je Belera méně hormonální ale mě teda vůbec nesedla! Byla jsem neustále nafouklá jak balonek, trochu jsem přibrala, tuková hmota nešla prostě dolů při cvičení a hlídání jídelníčku, občas jsem měla nesmyslnej průjem, byla jsem podrážděná a vzteklá, věčně jsem někde brečela v koutě, chu´t se sex žádná, chlap věčně otrávenej protože jsem ho bombardovala nenávistnejma SMS. Jenže mi to prostě v tom denním kolotoči co mám s hyperaktivním synem nějak nedocházelo. Pak jsem prostě jen neměla čas zajít pro recept, už třetí měsíc ji neberu a je zase všechno v pořádku. Jediný co mi u Belary přišlo jako plus že jsem měla krásnou pleť a vlasy... takže já osobně moc nedopučuju protože i moje kamarádka s ní má podobnou zkušenost...

17. července 2009, 09:58:54

Hana

vyzkoušej tohle jukni jsou tam prima články

1. října 2010, 11:49:02

Hana

1. října 2010, 11:51:03

pája3 poděkování

Ahoj. holkyberu belaru asi 13. den a začalo se objevovat špinění mimo cyklus, jsem z toho docela nervozní, předtím jsem brala minisiston, asi rok a s tím jsem byla spokojena, žádné špinění nic, nevíte jestli to přejde, a jestli mám počkat tak 3 měsíce? když jsem jí začala brát?

2. října 2008, 05:42:49

Lenka

ahojky, ráda bych se tě zeptala jak se to nakonec vyřešilo ..já ji beru 11.ctý den a včera začlo špinění a dnes to je menstruace:-( mám tabletky brát i přes menstruaci nebo mám nyní vynechat do konce menstruace???

20. srpna 2010, 07:54:39

Hana

1. října 2010, 11:51:52

eliška

gynekoložka mi řekla, že hlavně nesmím přestat prášky brát, ber dokud nedoděláš plato, i přesto, že špiníš. pak sedm dní vynech, prostě jako normálně

1. listopadu 2011, 04:36:11

krisik

Ahoj, brala jsem rok Minisiston a dnes mi doktor předepsal Belaru, s Minisistonem nebyl problém až na brutální pokles libida, což mi dost vadilo... Tak mi dej vědět, jak ti to dopadlo, abych se nemusela bát. =) kris.vankova(zavináč)centrum

18. října 2011, 02:57:35

mirka

Ahoj, brala sem belaru přes 4 roky a byla sem s ní moc spokojená.. Neřešila sem teda to, jestli budu mít lepší pleť nebo ne.. Ale můžu říct, že se mi pleť hodně zlepšíla.. Bohužel mi jí ze zdravotních důvodů doktorka nedoporučuje.. Kdyby měl někdo zájem, tak mám dvě platíčka na prodej. Jo a Pájo, pokud máš nějaký takový problém, tak ještě chvíli vydrž, jestli se to nezlepší. A pokud ne, tak se poraď s lékařem. Antikoncepce na každého působí jinak.. Takže ti někdo může říkat, jak je to super, ale pro tebe tenhle druh není správný a bylo by lepší to změnit.

2. října 2008, 10:40:08

Maruška

Ahoj Mirko, měla bych zájem o ta tvoje 2 platíčka;) napiš my kdyžtak na mail 7kraska@seznam.cz a domluvime se jo? Diky

10. října 2008, 02:32:04

natálka

Ahoj holky! Tak s tím úplně souhlasím! Já osobně užívala jak Dianu 35, tak i Belaru, oboje mi dost vylepšily jak pleť, tak i menstruační potíže, ale měla jsem jeden vedlejší účinek a to přibírání na váze a z tohoto důvodu mi doktorka doporučila změnit antikoncepci na Yasminelle, tak uvidíme, co je to za zázrak! :) Mám ještě poslední 2 platíčka Belary, pokud budete mít zájem, tak ráda se toho zbavím! :) 2 platíčka za 300 Kč! Pište na kralovanatalka@seznam.cz

24. února 2009, 03:38:36

tamča

Dobrý den, prodám antikoncepci Belara, 3 x 21 tablet, použitelné do ledna 2010. Koupila jsem ji v lékarně za 614,- Kč, prodám za 400,- Kč. V případě Vašeho zájmu mi napiště na email Tvaverkova@seznam.cz. Pošlu ji poštou na dobírku. Antikoncepce mi zbyla poté, co jsem ji vysadila. Hezký den

25. listopadu 2008, 08:48:34

ereia

Ahoj, máš ještě ty platíčka? docela by mě taky zajímalo, kde jsi je koupila (eurolekarna?), u nas tu stoji uz pres 700 ereia@seznam.cz

22. ledna 2009, 01:09:02

iuet

ahoj.....s tou cenou to bude asi všude stejný, pře jsem si šla tedka koupit taky Belaru ( do eurolekarny) a platila jsem 740,- kč...a to si myslím, že už je celkme hodně!

22. ledna 2009, 08:32:00

Iva

Ahojky já má zájem jestli máš ještě tu belaru tak jí od tebe ráda koupím. Iva Napiš a domluvíme se Ivana.Plus@seznam.cz

18. března 2009, 06:57:45

nikol

Koupím Minisiston. Jestli máte navíc napište mi prosím na nsom@seznam.cz.Zaplatím předem převodem na účet. Děkuji

1. března 2009, 11:17:14

pavla

Ahojky. Prodám 2 a 3/4 plata Belary. Bohužel mi nesedla. 775 286 357 Pavla

2. března 2009, 08:54:17

misa

Ahoj, koupím Belaru za rozumnou cenu :) v lékárnách je to šíleně drahé.díky moc

5. března 2009, 11:36:54

misa

zapomnela jsem dodat e-mail: m.nouskova@seznam.cz

5. března 2009, 11:37:26

AjuskaJ

Ahoj, chtěla jsem se zeptat zapoměla jsem si jeden den prášek vzít do 12 hodiny a vzala jsem jsi ho až po 14 hodinách beru je už rok a tohle se mi stalo poprvé....z toho plata jak jsem si ho zapoměla vzít beru tak 5 dní musí se pak brát další plato hned a nevynechávat nebo jak?

20. března 2009, 10:12:20

Petra

Taky mě to někdy nevyjde do 12 hodin, minulý týden jsem byla obden zpožděna s práškem a nic se nedělo, nezačínala bych další plato, oni se jen kryjí v návodu, kdyby něco, že na to upozorňují.

31. března 2009, 10:58:09

Janička

Dobrý den,prodám antikoncepci Belaru vyzvednu ji jen z lekárny celé balení. Nabídněte cenu

22. března 2009, 09:57:34

tinuška

ahoj koupila bych jí za 450,- odkud jsi?

27. března 2009, 10:12:21

Jana Hurinová

janninnkaa@email.cz a kolik u vás v lékarně stojí??

25. února 2010, 03:18:33

Lennnka

Koupím Minisiston. jestli někdo máte ozvěte se prosim na porodka@centrum.cz

23. března 2009, 09:33:06

Ája

Ahoj, ;) mám k dispozici 2x21 tablet belary, tak pokud byste měl někdo zájem, tak se mi určitě ozvěte na mail aja.semencova@seznam.cz.

31. března 2009, 04:21:51

klikařka

Koupím Belaru za rozumnou cenu, nejlépe od človíčka z Prahy. Pište prosim na mejl: monika.umbro@post.cz

23. dubna 2009, 07:54:40

Petra

Nabízím k prodeji 1 balení HA Belara 3x21, chci vysadit a snažit se o druhé mimčo. Cena 500,-kč, záruka 2011, kdyžtak písněte na p.hauserova@seznam.cz hezký den

1. dubna 2009, 05:57:51

Bajunka24

Ahojky. Prodám 2 a 3/4 plata Belary.2 celé platíčka a z jednoho jsem mela 4 prasky.400,- bara.MB@seznam.cz ozvěte se.diky.

1. dubna 2009, 08:51:23

Jewel

Ahojky, mam na predaj 2 platicka Belary za 380,- Kc, expiracia 07/2011 :) mail: jewelka@pobox.sk

10. dubna 2009, 09:52:16

štěpánka

Ahoj holky, protože se mi náhle zhoršila pleť, chtěla jsem to po dlouhodobém užívání Mersilonu zkusit s Belarou a opravdu mi to vůbec nevyhovovalo. Možná se mi trošku zlepšila pleť, ale ty ostatní problémy kolem naprosto přebyly tanhle kladnej výsledek. měla jsem recept na prášky na 6 měsíců a teď mi zbyly 2 platíčka z balení. Pakliže by měl někdo zájem, ráda Vám je přenechám za 400,- vzhledem k tomu, že 3platové balení mě stálo cca 680,- selecta@seznam.cz

12. dubna 2009, 10:58:50

blueberry

prodám belaru ma 1 měsíc - 120,- (zmenila sem antikoncepci a ta mi zbyla) prodám yasminelle na 1 měsíc - 250,- (stejny problem jako s belarou) sarkaTopolova@centrum .cz

12. dubna 2009, 10:38:59

Pavlína

Dobrý den pokud máte akné tak bych vám moc rád poradila bylinný sirup.Který obsahuje 26 bylin vyzkoušejte a uvidíte že to zabere a budete mít klid, protože vám vyčistí tělo od toxinů a škodlivin já sama ho beru a jsem sním moc spokojená pokud budete mít zájem pište na email fickertova@seznam.cz ráda vám pomohu .

15. dubna 2009, 07:52:08

effa

Pěkný den, potřebojvala bych znát váš názor - od září už beru bellaru, zpočátku jsem měla problémy, ale pak se vše ustálilo. Nyní mě ale zmátlo, že po dobrání 21 tablet nepřišla v pauze žádná menstruace, pouze špinění, myslíte, že je to standartní? Díky za názory, Eva

24. dubna 2009, 12:32:51

laurinka

Ahojkyuž skoro 7 let beru cilest, žádný problém nemám, jen dříve když jsem ji začala před lety brát,tak jsem přibyla na váze ,ale ted je vše ok ,jen mě trápí poprsí,dostala jsem typ ,že po Belaře prsa hodně vyrostou a ani by se nemělo přibýt na váze,ale po přečtení této diskuze si moc nejsem jistá,skoro každý tady píše,jak s ní není spokojen,můžete mi něco tedy doporučit?Po čem vyroste poprsí a nepřiberu na váze?Děkuji MOC

26. dubna 2009, 12:28:15

effa

ciao, beru Belaru 9 měsíců - váha mi nepřibyla, zato prsa mám ted o číslo větší, takže můžu doporučit

5. května 2009, 10:43:04

Pajcka

Ahojky, já si říkala, z čeho mi tak vyrostly prsa.. jako bych je neměla dost velké... Belara... to je ta příčina. Ale jinak jsem váhově na stejno... Sem tam mám akorát špinění mimo cyklus, prý mám ještě chvíli vydržet... :-(

5. května 2009, 02:24:21

Světlana

Dobrý den, prodám antikoncepci Belara, 3 x 21 tablet, použitelné do dubna 2011. Koupila jsem ji v lékarně za 692,- Kč, prodám za 400,- Kč. V případě Vašeho zájmu mě kontaktuje na email SvetlanaBil@centrum.cz. Hezký den

5. května 2009, 08:14:36

olinabogdanova@seznam,cz

dobry den, máte ještě na prodej belaru?

30. května 2009, 04:49:21

brazil_girl

ahoj,prosim meli jste s Belarou taky takovy problem..se mi vubec nedostavila menstruace,akorat prvni den me bolelo v podbrisku a mela slabe spineni..jinak celu dobu nic..je to normalni?mam pokracovat po pauze normalne v dalsim platicku?dekuju za odpoved

11. května 2009, 02:35:37

brazil_girl

jo a beru ji uz delsi dobu a jeste mi to tak nedelalo,dycky sem menzes mela!akorat mesic predtim sem si uzila dva prasky najednou,pak mi chybel..tak sem z toho mela mensi rozkol..ale pak se mi dostavila menstruace normalne..myslite,ze by to byly nasledky toho jeste?......prosim napiste mi nazor,se bojim abych nebyly tehotna :-/

11. května 2009, 02:41:09

Ester

Ahojky, prodám 2 platíčka Belary za 350kc. Platnost do roku 2011. Bohužel mi nevyhovuje :-( Kdo má zájem ozvěte se na ester.man@centrum.cz. Přeju hezký den.

18. května 2009, 09:20:20

kiki

Dobrý den, sháním nutně alespon jednu tabletku belary, koupím jich klidně i víc na rozebratém platíčku nebo celé jedno nebo víc platíček, prosím ozvěte se na K.Valouchova@seznam.cz

29. května 2009, 11:13:44

123
Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Sylva (Asentra 50) 17. května 2012, 11:38:58

Ahoj všem.Pár dnů mi nebylo dobře.Dokonce dnes jsem se musela přinutit otevřít notˇas a… Diskutovat

• monty (Mé zkušenosti s elektronickou cigaretou (e-cigartou)) 18. května 2012, 10:02:46

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse… Diskutovat

• Silvie (Strach ze zubaře - řešení) 18. května 2012, 10:43:28

Dobrý den. Je mi 24 let a ačkoliv se stydím to přiznat,mám zuby v neuvěřitelně… Diskutovat

Inzerce