Belara
Ahojky všichni! Beru druhým měsícem Belaru ,a to především kvůli akné...ale zatím žádná změna:( spíš naopak...hned ze začátku se mi akné neuvěřitelně zhoršilo...nemáte s tím někdo zkušenosti? myslíte,že to chce jen víc času??
No mně se stalo to samý.. Mám dojem, že se to jen zhoršilo. Už mám asi 7. plato a furt žádná změna.. Obávám se, že lepší už to s Belarou asi nebude.
Reagovatpoděkovatnahlásit15. září 2008, 06:09:20
.. no přesně jak říkáš, mě ji doktor dal místo Chloe protože po narození syna jsem začala mít problémy s pletí a prý že je Belera méně hormonální ale mě teda vůbec nesedla! Byla jsem neustále nafouklá jak balonek, trochu jsem přibrala, tuková hmota nešla prostě dolů při cvičení a hlídání jídelníčku, občas jsem měla nesmyslnej průjem, byla jsem podrážděná a vzteklá, věčně jsem někde brečela v koutě, chu´t se sex žádná, chlap věčně otrávenej protože jsem ho bombardovala nenávistnejma SMS. Jenže mi to prostě v tom denním kolotoči co mám s hyperaktivním synem nějak nedocházelo. Pak jsem prostě jen neměla čas zajít pro recept, už třetí měsíc ji neberu a je zase všechno v pořádku. Jediný co mi u Belary přišlo jako plus že jsem měla krásnou pleť a vlasy... takže já osobně moc nedopučuju protože i moje kamarádka s ní má podobnou zkušenost...
Reagovatpoděkovatnahlásit17. července 2009, 09:58:54
Ahoj. holkyberu belaru asi 13. den a začalo se objevovat špinění mimo cyklus, jsem z toho docela nervozní, předtím jsem brala minisiston, asi rok a s tím jsem byla spokojena, žádné špinění nic, nevíte jestli to přejde, a jestli mám počkat tak 3 měsíce? když jsem jí začala brát?
Reagovatpoděkovatnahlásit2. října 2008, 05:42:49
Ahoj, brala sem belaru přes 4 roky a byla sem s ní moc spokojená.. Neřešila sem teda to, jestli budu mít lepší pleť nebo ne.. Ale můžu říct, že se mi pleť hodně zlepšíla.. Bohužel mi jí ze zdravotních důvodů doktorka nedoporučuje.. Kdyby měl někdo zájem, tak mám dvě platíčka na prodej. Jo a Pájo, pokud máš nějaký takový problém, tak ještě chvíli vydrž, jestli se to nezlepší. A pokud ne, tak se poraď s lékařem. Antikoncepce na každého působí jinak.. Takže ti někdo může říkat, jak je to super, ale pro tebe tenhle druh není správný a bylo by lepší to změnit.
Reagovatpoděkovatnahlásit2. října 2008, 10:40:08
Ahoj holky! Tak s tím úplně souhlasím! Já osobně užívala jak Dianu 35, tak i Belaru, oboje mi dost vylepšily jak pleť, tak i menstruační potíže, ale měla jsem jeden vedlejší účinek a to přibírání na váze a z tohoto důvodu mi doktorka doporučila změnit antikoncepci na Yasminelle, tak uvidíme, co je to za zázrak! :) Mám ještě poslední 2 platíčka Belary, pokud budete mít zájem, tak ráda se toho zbavím! :) 2 platíčka za 300 Kč! Pište na kralovanatalka@seznam.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit24. února 2009, 03:38:36
Dobrý den, prodám antikoncepci Belara, 3 x 21 tablet, použitelné do ledna 2010. Koupila jsem ji v lékarně za 614,- Kč, prodám za 400,- Kč. V případě Vašeho zájmu mi napiště na email Tvaverkova@seznam.cz. Pošlu ji poštou na dobírku. Antikoncepce mi zbyla poté, co jsem ji vysadila. Hezký den
Reagovatpoděkovatnahlásit25. listopadu 2008, 08:48:34
Ahoj, chtěla jsem se zeptat zapoměla jsem si jeden den prášek vzít do 12 hodiny a vzala jsem jsi ho až po 14 hodinách beru je už rok a tohle se mi stalo poprvé....z toho plata jak jsem si ho zapoměla vzít beru tak 5 dní musí se pak brát další plato hned a nevynechávat nebo jak?
Reagovatpoděkovatnahlásit20. března 2009, 10:12:20
Ahoj holky, protože se mi náhle zhoršila pleť, chtěla jsem to po dlouhodobém užívání Mersilonu zkusit s Belarou a opravdu mi to vůbec nevyhovovalo. Možná se mi trošku zlepšila pleť, ale ty ostatní problémy kolem naprosto přebyly tanhle kladnej výsledek. měla jsem recept na prášky na 6 měsíců a teď mi zbyly 2 platíčka z balení. Pakliže by měl někdo zájem, ráda Vám je přenechám za 400,- vzhledem k tomu, že 3platové balení mě stálo cca 680,- selecta@seznam.cz
Reagovatpoděkovatnahlásit12. dubna 2009, 10:58:50
Dobrý den pokud máte akné tak bych vám moc rád poradila bylinný sirup.Který obsahuje 26 bylin vyzkoušejte a uvidíte že to zabere a budete mít klid, protože vám vyčistí tělo od toxinů a škodlivin já sama ho beru a jsem sním moc spokojená pokud budete mít zájem pište na email fickertova@seznam.cz ráda vám pomohu .
Reagovatpoděkovatnahlásit15. dubna 2009, 07:52:08
Pěkný den, potřebojvala bych znát váš názor - od září už beru bellaru, zpočátku jsem měla problémy, ale pak se vše ustálilo. Nyní mě ale zmátlo, že po dobrání 21 tablet nepřišla v pauze žádná menstruace, pouze špinění, myslíte, že je to standartní? Díky za názory, Eva
Reagovatpoděkovatnahlásit24. dubna 2009, 12:32:51
Ahojkyuž skoro 7 let beru cilest, žádný problém nemám, jen dříve když jsem ji začala před lety brát,tak jsem přibyla na váze ,ale ted je vše ok ,jen mě trápí poprsí,dostala jsem typ ,že po Belaře prsa hodně vyrostou a ani by se nemělo přibýt na váze,ale po přečtení této diskuze si moc nejsem jistá,skoro každý tady píše,jak s ní není spokojen,můžete mi něco tedy doporučit?Po čem vyroste poprsí a nepřiberu na váze?Děkuji MOC
Reagovatpoděkovatnahlásit26. dubna 2009, 12:28:15
ahoj,prosim meli jste s Belarou taky takovy problem..se mi vubec nedostavila menstruace,akorat prvni den me bolelo v podbrisku a mela slabe spineni..jinak celu dobu nic..je to normalni?mam pokracovat po pauze normalne v dalsim platicku?dekuju za odpoved
Reagovatpoděkovatnahlásit11. května 2009, 02:35:37
jo a beru ji uz delsi dobu a jeste mi to tak nedelalo,dycky sem menzes mela!akorat mesic predtim sem si uzila dva prasky najednou,pak mi chybel..tak sem z toho mela mensi rozkol..ale pak se mi dostavila menstruace normalne..myslite,ze by to byly nasledky toho jeste?......prosim napiste mi nazor,se bojim abych nebyly tehotna :-/
Reagovatpoděkovatnahlásit11. května 2009, 02:41:09
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7042 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5418 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3625 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3079 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2397 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2202 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2042 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1918 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1486 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1476 čtenářů)
- Sylva (Asentra 50) 17. května 2012, 11:38:58
Ahoj všem.Pár dnů mi nebylo dobře.Dokonce dnes jsem se musela přinutit otevřít notˇas a… Diskutovat
- monty (Mé zkušenosti s elektronickou cigaretou (e-cigartou)) 18. května 2012, 10:02:46
Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse… Diskutovat
- Silvie (Strach ze zubaře - řešení) 18. května 2012, 10:43:28
Dobrý den. Je mi 24 let a ačkoliv se stydím to přiznat,mám zuby v neuvěřitelně… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [59%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [6%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuje sex bez ochrany. [35%]