Inzerce

Užívání warfarinu

Dieta při užívání warfarinu

Inzerce
Odpovědi
lenekrpm4 poděkování

xqmquwin http://ftoscl bg.com dtxdqiuh xsqbvdgq

Reagovatpoděkovatnahlásit

3. srpna 2009, 05:29:25

ljijucht6 poděkování

mhxvsbwl http://ibpqot nk.com xdldzyhx ufsontot

Reagovatpoděkovatnahlásit

3. srpna 2009, 05:29:55

nunlocqo1 poděkování

qtaewrho http://arvdxp zm.com qadaclkq ilpvsfmt

Reagovatpoděkovatnahlásit

3. srpna 2009, 05:30:39

Zuzka8 poděkování

Dobrý den, mám dotaz, zda má warfarin vliv na mužskou erekci? Děkuji za odpověď

Reagovatpoděkovatnahlásit

6. října 2008, 15:54:03

Rudolf7 poděkování

Na mužskou erekci má vliv spousta léků, zejména hypotonika (léky na snížení krevního tlaku), Verospiron (antagonista Aldosteronu, ale bohužel i Testosteronu), který se užívá, mimo jiné na zvýšení hladiny kalia (draslíku), při léčbě diuretiky. Warfarin na erekci vliv nemá. I běžné vyčerpání,zejména duševní, únava a stresy mají přechodný vlv.

Reagovatpoděkovatnahlásit

19. prosince 2008, 21:41:43

Vaclav2 poděkování

Neverim , zrejme mam stejnej problem jako partner pani co se pta, nedostatecna erekce ktera klesa s casem,styk temer nemozny, hruza, pred par mesici , nez jsem zacal warfarin uzivat bylo vse v poradku, problem byl spis s velkym vzrusenim a erekci! Na tento fakt si stezuje docela dost muzu a vy jen lzete, protoze je Warfarin levny lek a ve vedlejsich ucincich toto vubec neni napsano! Umim si logicky vydedukovat , ze kdyz Warfarin redi krev a penis je z velke casti slozen z toporivych telisek naplnovanych prave krvi, tak to asi bude mit vliv!!!!! Nehlede na to , ze obsahuje latku, ktera se pouziva jako jed na hlodavce.Co vy a prisaha? Co vase svedomi?

Reagovatpoděkovatnahlásit

10. ledna 2018, 09:04:06

Mirek2 poděkování

Paní Zuzko.I když se nerad přiznávám,tak tedy má.Není to nic vulgárního,když napíši chuť by byla,ta neodejde.O to je to horší pro dotyčného./..Záhořovo lože..je procházka růžovým sadem/

Reagovatpoděkovatnahlásit

27. února 2014, 15:51:11

erouch3 poděkování

Svatá pravda,téměř absolutní útlum.

Reagovatpoděkovatnahlásit

29. listopadu 2014, 00:58:30

Vaclav1 poděkování

Podle me ano. Nejsem doktor ale celej zivot jsem nebral zadne prasky a tuto prvni zkusenost jsem ted odnesl poloimpotenci a doufam, ze se po vysazeni Warfarinu, coz bude za 2tydny, vse vrati do normalu, protoze pokud ne , tak podavam zalobu! Doporucuju vasemu partnerovi rychle vymenit Warfarin za jinou alternativu bez techto vedlejsich ucinku!! Vsude u techto dotazu pisou doktori ze nema vliv a pritom nas chlapu a v tomto pripade i jejich partnerky se neptaji jen tak nahodou! Vsak ono je jednoduche nekomu znicit erekci, aby ji pak zase mohli lecit! A to se vyplati! Hippokratés se otaci v hrobe :-(

Reagovatpoděkovatnahlásit

10. ledna 2018, 09:14:09

Eva

Pane Václave, ráda bych věděla jestli po vysazení se erekce zlepšila. Můj přítel je po operaci srdeční chlopně, operace proběhla v roce 2015 a teď je partnerovi 36 let. Bere warfarin 5. Jak píšete chvíli erekce v pohodě a po několika minutách povadne....

Reagovatpoděkovatnahlásit

18. ledna 2018, 14:56:58

Michal

Dobrý den Evo zlepšila se příteli erekce po vysazeni walfarinu Dekuji

Reagovatpoděkovatnahlásit

14. srpna 2018, 16:40:10

Michal

Dekuji

Reagovatpoděkovatnahlásit

14. srpna 2018, 16:40:55

I75

Dobrý den, Jsem 44 lety chlap, Warfarin beru 7,5g denně, po tromboze v noze. Vliv to asi má, u mne ale pozitivní :-). Už zase můžu i 2x za noc. Ale na začátku, po přečtení článků, jak to zabije moji potenci, ji to (to přemýšlení, jestli to půjde) dost zhoršilo. Prostě nervy.

Reagovatpoděkovatnahlásit

5. listopadu 2018, 07:43:10

Jimmy Benneson11 poděkování

Bude mi 40 let, mam umelou srdecni chlopen, docela dobrou kondici a podle vysledku quickova testu beru warfarin. Jednou pri běhu jsem pocítil prudkou bolest jakoby na pravém boku a dost bolelo mně v hrudníku i při dýchání - musel jsem dychat pomaličku... Diagnoza: spontánní krvácení do břicha, Quickův test: INR = 7,1 !!! ??? 10 dní před tím jsem měl Quick asi 3,2 a snižoval jsem si leky. Občas si dávám rajče, okurek, papriku, zadne leky typu ipubrofen, acylpirin jsem nebral, tak to předávkování nechapu. Z jihu moravy jsem jel na letní tábor jako vedoucí na Šumpersko. Může mít vliv i změna podnebí - byla tam docela zima? Díky za názory a odpovědi JB. Jo jeste - bude mi 40, warfarin beru od roku 2000 kvuli nove srdecni chlopni.

Reagovatpoděkovatnahlásit

21. září 2005, 19:25:16

Eva 6 poděkování

Předávkování warfarinem "jen tak" by se dít nemělo, mělo by být závislé na tom, co do sebe vpravíme, kromě nežádoucích potravin - zelená i jiná zelenina,zelený čaj, léky typu Acylpirin, Ibuprofen a pod. to je např. i alkohol. Pokud Vám byla zima, možná jste se zahřívali zevnitř ?

Reagovatpoděkovatnahlásit

12. října 2005, 21:49:10

Mirek2 poděkování

Pane jste na tom stejně jako já.Sice trochu mladší,ale operace byla 2001.Mám jí již 13 let.Nedělám si žádné problémy s jídelníčkem,omezuji ovšem špenát,rajské zbožňuji včetně paprik a to pojídám přiměřeně.Co se týče piva,Tak do 4 piv v průběhu dne,protože makám doma i na zahradě,limonády by mě nestačily.Jinak si zavdám i víno ovšem Rýnské nebo Moselské.No a to když vypiju lahvinku,tak mám po té zvýšený kvik a musím brzdit.Co však může zvýšit vaše INR jsou různé výpary z barvy,nebo obdobné preparáty a aniž jste si toho vědom ,to vám mohlo zvednout ředění.Lékař nejsem jsem jen nositel stejné zátěže jako vy.Je jisté,že je zapotřebí trochu se kontrolovat.

Reagovatpoděkovatnahlásit

27. února 2014, 15:44:17

Michaela18 poděkování

Dobrý den, před čtyřmy roky jsem prodělala hlubokovou žilní trombózu pravé DK. Při jistém vyšetření zjistili, že se jedná o Leidenskou mutaci. Užívala jsem warfarin. Nyní mi má doktorka řekla, že na základě dobrého výsledku "scinty" ho již dál nemusím užívat. Četla jsem však, že při rychlém vysazení warfarinu se mohou udělat krevní sraženiny. Neberu ho 5 dní. Děkuji za odpověď

Reagovatpoděkovatnahlásit

27. února 2006, 08:33:10

Tom14 poděkování

Měl jsem embolii plic po tromboze DK v r.2001 po dlouhodobé léčbě Varfarinem do r,2003 lekař ukončil léčbu a v roce 2005 jsem skončil na JIP s tím stejným problémem a infarkt k tomu.

Reagovatpoděkovatnahlásit

26. února 2007, 21:21:40

Romana

Zdravím,no nevím ale při leindeské mutaci se velice divím že vám chtějí Warfarin vůbec vysadit,Já mám též trombozu hluboké žíly PDK a Warfarin budu brát do konce života.Ale taky je fakt že záleží jestli máte leindenskou mutaci Heterozygoti nebo homozygoti.Já jsem to zdědila po obouch rodičích co je špatné.Bylo by dobré se o tom raději ještě informovat i u jiných lékařů.Čím víc názoru tím líp.Přeji co nejvíce zdraví a s pozdravem Romča

Reagovatpoděkovatnahlásit

24. ledna 2015, 12:06:47

A. Richter5 poděkování

Tlumočím vzkaz britského lékaře, který se zhrozil, když jsem mu ukázal, o čem si vrabci štěbetají na internetu: Při léčbě Warfarinem je třeba vyvarovat se velkých změn ve složení stravy, aby příjem vitaminu K nebyl podstatně vyšší nebo nižší než před započetím léčby. Eliminační diety, tj. úpravy jídelníčku vylučující kvůli warfarinu kteroukoli součást stravy, jsou zcela zbytečné a škodlivé. Dávka léku se určí po provedení krevní zkoušky (INR) tak, aby byla účinná v souladu s vašimi stravovacími zvyklostmi. Jakékoli plánované změny v jídelníčku, např. redukční dietu s vysokým obsahem listové a kořenové zeleniny, je třeba oznámit ošetřujícímu lékaři. Bude nutné, aby prováděl častější testy INR - dávka warfarinu se průběžně upraví v souladu s vaším novým stravovacím režimem. Tak se to dělá půl století na Západě a funguje to! Nejste tady kvůli tabletkám, ale tabletky kvůli vám.

Reagovatpoděkovatnahlásit

28. dubna 2006, 19:08:43

Blanka7 poděkování

Tak tohle je fajn, ale měli by si to přečíst a vyjádřit se k tomu naši ošetřující lékaři. Já užívám warfarin 1,5 roku a čeká mě to doživotně. Dávka léku mi byla v průběhu léčby zvyšována až na současných 10 mg denně (nad tím se pozastavili i v lékárně), přesto hodnoty INR jsou stále pod 2. Lékaři si se mnou asi nevědí rady a jsem stále upozorňována, že žádnou zeleninu s obsahem vitamínu K nesmím. Je mi 55 let, v posledních 10 letech jsem (po přechodu) přibrala téměř 30 kg. Nutně bych potřebovala zhubnout, což se bez zeleniny dá těžko. Teprve dnes jsem začala pátrat na internetu, zda se něco moudrého nedozvím. Váš příspěvěk je zajímavý, ale pro mě bohužel zřejmě nepoužitelný.

Reagovatpoděkovatnahlásit

27. června 2007, 18:04:13

Tereza1 poděkování

Dobrý den Blanko vím sice že už váš příspěvek je rok starý ale mám ten samý problém jako vy.Je mi 23 a Warfarin beru už rok ale hodnoty mám stale pod 1,5 lékaři také nevědí jak je to možné. Už nejím skoro žádnou zeleninu kuřecí ani hovězí maso a stále nic . Jak ste na tom vy poradte. Děkuji

Reagovatpoděkovatnahlásit

14. března 2008, 12:53:04

Dana4 poděkování

Je mi 36 a Warfarin beru 6 let. Z vlastní zkušenosti vím, že na jídle sice záleží, ale u každého je to jiné. Jím všechno, jen si musím hlídat rybíz - výrazně u mne zvyšuje účinky Warfarinu. Z doslechu vím, že hodnotu Quick mohou ovlivnit např. rajčata a špenát a spousty dalších druhů zeleniny a ovoce, ale chce to asi opravdu zkusit. Přeji hodně štěstí.

Reagovatpoděkovatnahlásit

17. března 2009, 13:15:12

Rudolf6 poděkování

Warfarinová dieta je skutečně nesmysl. Je zapotřebí jíst pestrou stravu v přiměřeném množství a k tomu se "vyladí" dávkování Warfarinu. Je zapotřebí vědět, že se vitamin K dělí, podle chemického složení, na K1 až K5. Zatímco cca 60% z celkového vitamínu K v organizmu se u zdravého člověka tvoří v zažívacím traktu a pouze asi 40% se do něj dostává s potravou. Existují pacienti, kteří si "neumějí vyrobit vitamin K" a ti pak musí vitamin K užívat, jinak by došlo k vnitřnmíu krvácení. Je zapotřebí rovněž upozornit na to, že se vitamin K5 dostává i do masa, zejména u skotu, kdy se dobytku podává před porážkou vitamin K, aby maso neobsahovalo podlitiny a tím nebylo nekvalitní. Více jak vitamin K ovlivňují hodnotu INR, norma (2,0 až 2,5) u warfarizovaných pacientů, různé léky a alkohol. Zejména saliciláty v různé podobě (acylpyrin, anopyrin, superpyrin), které samy o sobě způsobují zvýšení INR (Quickova testu). Vitamn K2 obsahuje především zelenina s obsahem chlorofylu (zelená) a také červaná řepa, zelí, kapusta a další již v menší míře. Drastické omezení pestrosti stravy by způsobilo organizmu více škod, než přechodné kolísání hodnoty INR.

Reagovatpoděkovatnahlásit

19. prosince 2008, 21:25:04

Grosslová4 poděkování

Dobrý den, moje máma má trombózu a užívá warfarin. Lékař nám řekl, že nesmí užívat potraviny s vitamínem K, ale přesně nevíme, kde se tento vitamín nachází a proto nevíme co vlastně může máma jíst, aby jí to neškodilo. Prosím o zaslání nějaké diety, nebo seznamu v jakých potravinách se vitamín K nachází. Prosím také o doporučení nějaké literatury o dietách při léčbě warfarinem, na trombózu. Předem moc děkuji.

Reagovatpoděkovatnahlásit

30. dubna 2006, 11:24:03

Jana3 poděkování

Dobrý den, moje máma má trombózu a užívá warfarin. Lékař nám řekl, že nesmí užívat potraviny s vitamínem K, ale přesně nevíme, kde se tento vitamín nachází a proto nevíme co vlastně může máma jíst, aby jí to neškodilo. Prosím o zaslání nějaké diety, nebo seznamu v jakých potravinách se vitamín K nachází. Prosím také o doporučení nějaké literatury o dietách při léčbě warfarinem, na trombózu. Předem moc děkuji.

Reagovatpoděkovatnahlásit

28. května 2006, 22:01:22

Anonym8 poděkování

...dlouho jsem hledala jakékoliv informace o "dietě" při užívání warfarinu, našla jsem zajímavý odkaz Fóra zdravé výživy ....

Reagovatpoděkovatnahlásit

5. prosince 2006, 18:23:30

Radka L.5 poděkování

Je mi 35let,v dubnu 2006 jsem prodělala oboustrannou plicní embolii,užívám Warfarin a Egilok na srdce.Při scinty vyšetření mi nebyl zjištěn žádný zánět žil,nyní čekám na vyšetření krve k vůli genetické vadě krve(?).Dá se s touto diagnozou cestovat?V létě mám jet autem do Chorvatska.Bylo mi řečeno,že pokud se mi ustálí hodnota INR,nebudu dlouho pobývat na slunci a po 12h užívat Acylpyrin(na cestu)neměl by být problém.Má nědo vyzkoušené cestování?Mám celkem strach,stále si říkám:"Co kdyby se to znovu opakovalo...Za odpovědi děkuji

Reagovatpoděkovatnahlásit

9. května 2006, 18:59:11

karlos1 poděkování

Je mi 18 měl jsem také plicní embolii a na genetice mi zjistili genetickou vadu krve tzv. leidenskou mutaci čili warfarin budu brát už pořád. Jinak mě upozornili které léky jsou nebezpečné s kombinací na warfarin a mezi nimi právě byl na 1. místě Acylpyrin!!! Prý stačí jediná tabletka a člověk může vykrvácet! Poradte se proto raději ještě s lékařem

Reagovatpoděkovatnahlásit

21. června 2008, 12:05:48

jarka1 poděkování

Liedenskou mutaci mám taky, po první tromboze mi ovšem warfarin vysadili tak jsem prodělala i druhou.Ale co se acylpirinu týká, tak je to lék který taktéž ředí krev,ale nemyslím si že po jedné tabletě by člověk vykrvácel když si někdo vezme o tabletu warfarinu víc taky to tragické není a acylpirin jsem ve Francii běžně dostávala místo warfarinu.

Reagovatpoděkovatnahlásit

14. července 2009, 11:11:00

Lenka1 poděkování

Pro Jarku: můžu se zeptat, jaké je to trombotické centrum?Co tam s váma dělají?Je to k něčemu dobré? Nejsem z Prahy, takže nevím,usuzovala jsem podle toho,že na internetu mají poradnu (ta UVN), tak proto jsem to napsala ad acylpyrin:samozřejmě může se užívat i denně, do jisté míry je to i prevence (funguje na bázi přilnavosti krevních destiček),ale asi už ne pro lidi,kteří mají trombofilní mutace a trombozu již měli. Třeba i proto byla ta další tromboza po vysazení warfarinu. Ale k warfarinu bych si ho nevzala,to by mohlo mít opravdu fatální následky... Pro Maryšu: k těm doktorům- je to opravdu těžké, nesmíš se dát, i já mám špatné zkušenosti. Člověk se musí na všechno sám zeptat, doktor sám nic neřejkne. Kolikrát najdu na internetu něco zajímavého a je třeba doktorovi říct, chci ten a ten lék, když se cuká,tak příp. vysvětlit proč ho chci a k čemu je dobrý. Ale je třeba jít do ordinace vybavena informacemi......Bohužel,takh le to funguje Nicméně s tím těhotenstvím,to by snad doktor říct měl!!!! A k tomu alkoholu: to teda koukám!!!To je docela hazard, ne? Toho bych se bála pít alkohol a pak si W nevzít a tak nějak to odhadnout.................To samé kys. zelí a všechna zelenina....

Reagovatpoděkovatnahlásit

20. července 2009, 09:02:50

MARYŠA3 poděkování

Ahoj Leni. No tak to vidíš já vím akorát od doktorů, že nesmím jíst moc zeleniny najednou, je tím prý myšlelo například jako 1kg rajčat či papriky no prostě velké množství. A co ještě akorát vím je, že se mi může udělat sraženina ,která se mi může dostat do hlavy a nebo do nohou a to by bylo zlé. Nic jiného nevím asi nejsem tak vážný případ, že se nikdo neobtěžoval mi něco k tomu říct. Paradox je to že na kartičce kterou mám jako preventivku když jdu trhat zub nebo jiný krvácející zákrok mám napsáno skupina riziková. Ještě že existuje ten net, že se člověk může kouknout sám a zjistit si co a jak.

Reagovatpoděkovatnahlásit

23. července 2009, 15:21:18

Eva.P.

Ahoj Radko L.,já jsem necelý rok po masivní plicní embolii,je mi 32 let,beru warfarin a taky jsem měla strach z cestování. Před pár dny jsem se vrátila z Chorvatska,dělali jsme často zastávky a měla jsem stahovací punčocháče. Bylo to v pohoddě. Dej vědět jak jsi zvládla cestu. Hezkou dovolenou. Ahoj Eva.

Reagovatpoděkovatnahlásit

8. srpna 2009, 11:43:50

Karel Korec2 poděkování

Chtěl bych se zeptat, zda má někdo zkušenosti s pitím očistných čajů, konkrétně "Hannasaki", při užívání Walfarinu.Zhruba po 3denním pití tohoto čaje se mi v moči objevila jasně červená krev.Také bych se chtěl zeptat zda je možné pít nápoj ze "Zeleného mladého ječmene".Děkuji.

Reagovatpoděkovatnahlásit

21. května 2006, 11:11:16

zdenka.jirkalova1 poděkování

Při užívání warfarinu se nesmí pít žádné ovocné ani bylinkové čaje ,tudíž ani čaj ,ktery jste pil Vy

Reagovatpoděkovatnahlásit

20. května 2009, 09:17:56

Adéla S.

Tak to bych si dovolila oponovat. Ovocné čaje se smí normálně, To už by potom člověk na warfarinu nesměl vůbec nic. V poslední době se znovu přehodnocuje vliv ovocných a bylinných čajů. Vit K. totiž není rozpustný ve vodě,takže aby ho člověk přijmul,musel by kromě výluhu sníst i obsah pytlíku nebo vyluhované listy a bylinky,což se asi běžně nedělá. Chystám se na to teď pří příští kontrole na kardiologii MUDr zeptat

Reagovatpoděkovatnahlásit

23. června 2009, 09:12:01

Blahulka1 poděkování

čaje se pít můžou je to napsáno v letáčku

Reagovatpoděkovatnahlásit

4. května 2012, 11:54:17

zdenka.jirkalova

Při užívání warfarinu se nesmí pít žádné ovocné ani bylinkové čaje ,tudíž ani čaj ,ktery jste pil Vy

Reagovatpoděkovatnahlásit

20. května 2009, 09:17:59

Hana5 poděkování

Kvůli arytmii a následné RFA jsem nucena užívat Warfarin, prosím zda můžu jísti tropické ovoce,a potravinové doplňky s minerály kde není vitamín K a to z důvodů, že bych si měla podpořit i imunitní systém Děkuji

Reagovatpoděkovatnahlásit

31. května 2006, 18:47:22

Monika2 poděkování

Muž je po operaci aortální chlopně a užívá warfarin.Má omezit vitamin K.Může mi někdo poradit jak přizpůsobit jídelníček nebo zda-li je kuchařka podle které by se dalo vařit?Kde se dá sehnat seznam pokrmů,které neobsahují vitamín K?

Reagovatpoděkovatnahlásit

7. června 2006, 12:05:55

A. Richter2 poděkování

Co opravdu potřebujete vědět o warfarinu, stravě při léčbě a českém Kocourkově: http://www.warfarin.wz.cz

Reagovatpoděkovatnahlásit

24. června 2006, 20:12:00

I.Tesařová2 poděkování

Jsem po operaci aortální chlopně a mám artritidu .potřebovala bych poradit s jídelníčkem . Děkuji

Reagovatpoděkovatnahlásit

10. ledna 2007, 19:09:58

Marie8 poděkování

Prosila bych podrobný seznam potravin při užíváví Warfarinu. Maminka má aritmii srdce a a denní dávka léku se jí zvyšuje. Už užívá 1 tabletu 5mg a jednu 3mg. Děkují za odpověď

Reagovatpoděkovatnahlásit

19. března 2007, 11:15:43

MARTIN16 poděkování

Dobry den.Mám umělou chlopen a beru Warfarin a zajmalo by mě v jaky míre by se mohl pít alkohol,aby nevzniklo riziko předavkování inr.?Mám známyho a ten pije alkohol hodně často a nic mu neni.děkuji za odpověd!

Reagovatpoděkovatnahlásit

11. května 2007, 21:53:25

Blanka Wagnerová4 poděkování

Dobrý den, mám dotaz: zažil někdo z pacientů užívajících Warfarin (a z tohoto důvodu předcházejících či léčících trombózu) stav, kdy měli silně oteklé nohy - především večer po celém dni sezení v práci ale i v případě chůze? Je možné otoky nějak korigovat sám ještě před tím, než navštívím lékaře aby přehodnotil aktuální účinnost diuretik? Předem děkuji za případné odpodvědi, B.W

Reagovatpoděkovatnahlásit

9. ledna 2008, 14:56:33

A.B.

Od operace srcce v r. 2000 (umělá chlopeň) užívám Warfarin a problém s otoky nohou mám také. Vše nasvědčuje tomu, že se jedná o nežádoucí účinek Warfarinu. Nejedná se o otoky typické pro srdeční či ledvinovou nedostatečnost. Kompresní punčocha se míjí účinkem, nejedná se totiž o cévní záležitost ale o lymfatický systém. Velmi se osvědčila pravidelná (velmi) rychlá chůze několikrát denně. Výrazný ústup bolestí a otoku bývá při této svižné pohybové aktivitě otázkou 5 až 10 minut. Dlouhému sezení a stání je vhodné se vyvarovat.

Reagovatpoděkovatnahlásit

23. září 2008, 16:18:40

ASDF7 poděkování

Jaká je hranice hodnot INR? Dnes jsem měl 1,21 - Je to ještě v normě? Děkuji

Reagovatpoděkovatnahlásit

30. ledna 2008, 19:44:43

lucika7 poděkování

Dobry den chtela bych se zeptat jestli ma kourení vliv na pusobeni warfarinu.Jsem po tromboze.uzivam warfarin a detralex.predem dekuji za odpoved..

Reagovatpoděkovatnahlásit

7. března 2008, 12:03:05

ladislav3 poděkování

Prosím pošlete mě vypis potravin kolik obsahuji vitaminu K uživam warfarin10mg a musim mit INR 2,5-3,2 tak potřebuji vědět kolik obsahuji potraviny vitamin k nebo prosim o adresu kde bych to našel děkuji

Reagovatpoděkovatnahlásit

18. března 2008, 18:34:52

Simona7 poděkování

Zdravím všechny, kteří musejí užívat warfarin, také ho užívám a jsem zmatená z toho,co všechno nesmím.Leidenská mutace mi byla zjištěna po trombóze LHK.Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo z vás také toto prodělal a jak moc nebezpečné je kouření.Kouřím 2 cigarety denně a skleničku červeného vína. Poraďte děkuji.

Reagovatpoděkovatnahlásit

2. dubna 2008, 19:21:34

1234
Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]
Nové články emailem
Inzerce
banner_voucher_ordinace_3.jpg

Anketa
Inzerce
Inzerce
Inzerce
Aktuální diskuse
  • Madla (TRITTICO AC) 19. listopadu 2018, 00:59:55

    Beru Trittico AC druhým rokem, měla jsem šílené osobní problémy, z toho se vyvinula deprese,… Diskutovat

  • Ivana (Krevní tlak a jeho hodnoty) 19. listopadu 2018, 07:50:05

    Dobrý den, je mi 57 let a celý život jsem měla nízký tlak (90/60) ted se mi ale častěji… Diskutovat

  • Mirka 77 (Lumbální punkce) 19. listopadu 2018, 09:08:25

    Já byla na lumbálce před 14 dny. Za mnou stáli 4 lékaři, z toho jeden lumbální prováděl.… Diskutovat

Inzerce