PředchozíDalší

Hledám info na netu... please help

Mám to už hodně let a má to celkem dost lidí jenže hledám otom info.. popis problému : na spodní části paží a na stehnech mám takové malinké červené tečky ... byl jsem u kožní lékařky a ta mi řekla že je to něco jako abrazie (genetická) ale o tomhle na netu nic neni... vypadá to takhle : http://sup.stormflash.net/ru ka.jpg Ale na stehnech je to dost vidět.. je to okolo každýho chloupku taková malinká červená tečka... Předem dix..

Odpovědi
MUDr.Jiří Holečko1 poděkování

Jedná se zřejmě o infekci v oblasti chloupků. Postačí správná výživa - kontaktujte mě. Zdravím - Holečko.

Reagovatpoděkovatnahlásit

8. března 2005, 12:57:06

Abaddon

Dobrý den, mohl by jste mě kontaktovat na tento email ? abaddon@centrum.cz

20. října 2005, 01:03:05

Žoudlíková Libuše2 poděkování

Hezký den, zjistili mi z vyšetření krve že mám špatné výsledky co se týká chlomídu.(omlouvám se, ale nevím jak se to píše)Jsem v neschopnosti mám zvýšené teploty,bolí mě na hrudi i v zádech,(na rentgenu plic jsem byla, je v pořádku)jsem stále unavená. Chtěla bych vědět co to je (chlomídy) co způsobuje v organizmu, co můžu já proto udělat abych byla co nejdříve v pořádku a jak dlouho trvá léčba. Za informaci moc děkuje Žoudlíková

17. září 2005, 06:57:35

Bliziq1 poděkování

keratosispilaris.blog.cz

19. října 2009, 12:35:40

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Sylva (Asentra 50) 17. května 2012, 11:47:08

todle přesně znám...na člověkovi není nic vidět v daný okamžik,ale kdž to příjde tak je… Diskutovat

• Jožka (antikoncepce Vreya) 19. května 2012, 04:21:22

prosím vás mám strach o svojí přítelkyni bere tuto antikoncepci pár dní mno měla v sobě… Diskutovat

• Vasil (darování orgánů) 22. května 2012, 05:41:29

Když tak čtu tu hroznou češtinu, tak se ani nedivím, žes zadlužená až po uši! Diskutovat

Inzerce