časté močeni
Ceká mě urodynam. vyšetření, má prosím někdo s tímto zkušenost ? Může mě seznámit s jeho průběhem., popř. jak následně svůj problém zvládá, jaké léky a zda se zdr. stav zlepšil. Díky jarka
Dobrý den, odepisuji vám na dotaz ohledně urodyn. vyšetření moč.měchýře. Prodělala jsem to několikrát a pak jsem se rozhodla jít na plastiku moč.měchýře. Jednou jsem myslela, že budu marodit, nemohla jsem si sednout, připadalo to jako když máte ukrutnou řezavku /objevuje se to při nachlazení/.Dostala jsem dokonce prášky proti bakteriím. Další vyšetření urodyn. proběhlo celkem bez velkých potíží. Paní doktorka v Plzni, kam jsem chodila mi řekla, že to dělají malým dětem a bez problémů. Pro mě toto vyšetření bylo horší než porod. Pak jsem absolvovala v Plzni na Slovanech plastiku moč. měchýře tzv. páska, není to klasická operace ale v polospánku vám to udělají spodem. Nemohu říci, že je to nanic ale moc se mi to nezlepšilo. To je asi vše co vám mohu napsat. Zdraví K.
Reagovatpoděkovatnahlásit6. listopadu 2008 16:47:40
Dobrý den, odepisuji vám na dotaz ohledně urodyn. vyšetření moč.měchýře. Prodělala jsem to několikrát a pak jsem se rozhodla jít na plastiku moč.měchýře. Jednou jsem myslela, že budu marodit, nemohla jsem si sednout, připadalo to jako když máte ukrutnou řezavku /objevuje se to při nachlazení/.Dostala jsem dokonce prášky proti bakteriím. Další vyšetření urodyn. proběhlo celkem bez velkých potíží. Paní doktorka v Plzni, kam jsem chodila mi řekla, že to dělají malým dětem a bez problémů. Pro mě toto vyšetření bylo horší než porod. Pak jsem absolvovala v Plzni na Slovanech plastiku moč. měchýře tzv. páska, není to klasická operace ale v polospánku vám to udělají spodem. Nemohu říci, že je to nanic ale moc se mi to nezlepšilo. To je asi vše co vám mohu napsat. Zdraví K.
Reagovatpoděkovatnahlásit6. listopadu 2008 16:47:45
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Velký mráz přitěžuje chronicky nemocným (6412 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3922 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3353 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3341 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (3058 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2996 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1719 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1355 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1211 čtenářů)
- Ultrazvuk bezbolestně odstraní děložní myomy (1120 čtenářů)
- Cscrfxbp (Lék na hubnutí Meridia lze vrátit v lékárnách) 7. února 2012 19:40:52
Special Delivery redtube %] penisbots >:-DD newbienudes pem Diskutovat
- xx_x (Xanax vysadenie, zly stav) 1. února 2012 20:36:13
Dobrý den, je mi 18 let a asi měsíc beru ráno jednu tabletku xanaxu + 0,5 tabletky apo-citalu,… Diskutovat
- ŠÁRKA (Nepoužívejte Belogent mast!) 6. února 2012 16:40:34
Ahoj přesně tak Belogent je jediná mastička co zabírá neuvěřitelně rychle na ekzém, léta… Diskutovat
- Postižené místo pevně stáhnu obinadlem [35%]
- Pomáhají mi zábaly nebo koupele [5%]
- Užívám enzymatické přípravky [15%]
- Zabere hlavně klidový režim [15%]
- Naštěstí se mi úrazy vyhýbají [30%]