Akne
Roaccutan bych už nikdy nebrala.Udělal mi nepořádek v hormonální sféře a to nemluvím o tom,že mi po něm bylo špatně. Vyléčení není doživotní a múže se vrátit za 2-3 roky.Považuji tento lék jen za pokus na lidech.
Ahoj, muj problém s akne začal skoro ve 24 letech. Vyzkoušela jsem vše: Diane 35, tu nej kosmetiku Avene, La Rosche, laser SMOOTBEAM. Jedna aplikace laseru mě vyšla na 5.000, bohužel účinek se nedostavil. Mým problémem je to, že mám suchou pokožku a akne se mi dělá nejen na obličeji, ale i na zádech. Tradiční přípravky mi nezabírají, je to vše na mastnou pleť , nevím co mám ještě více pro to udělat. G.
Reagovatpoděkovatnahlásit22. března 2005, 01:54:55
Chce to jen disciplínu ve stravování,ta je bezpodmínečná.Pak bych vsadila na alternativu ke klasické medicíně.Záleží na tom,kterému směru v alternativě důvěřuješ.U mně po několika pokusech zvítězila detoxikace MUDr.Jonáše.Sebedisciplína je ovšem nejdůležitější.Jakékoliv "svinstvo" co dáš do těla(Ečka,alkohol,léky,nikotin,nezdravá strava) se ti buď někde usadí nebo tělo bude mít tendenci to všemožnými způsoby vyloučit.Sebedisciplína...
Reagovatpoděkovatnahlásit8. června 2006, 02:23:49
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7042 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5418 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3625 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3079 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2397 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2202 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2042 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1918 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1487 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1476 čtenářů)
- Majka (Vložky proti pocení) 21. května 2012, 06:56:30
Ahoj, taky používám podpažní vložky. Kupuji je na www.dryness.cz. Mám citlivou pleť a z… Diskutovat
- Alena (Asentra 50) 24. května 2012, 08:40:44
Ahoj děvčata,tak jak se cítíte?Mě už delší dobu zase není ráno moc dobře.V pondělí… Diskutovat
- Rosta (Mé zkušenosti s elektronickou cigaretou (e-cigartou)) 23. května 2012, 08:46:47
Ja uz skusil hodne ale nej asi pro me je www.ecigarety-sinca.eu koupim jen jednou a pak mam vse… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [63%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [5%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuje sex bez ochrany. [32%]