PředchozíDalší

močový měchýř

Na gynekol.prohlídce mi bylo řečeno,že mi klesá močový měchýř.Prosím o vysvětlení,jde to nějak zastavit nebo aspoň nějak zpomalit?Zatím na sobě nepozoruji žádné změny nemám ani žádné potíže.Děkuji.

Odpovědi
kuky1 poděkování

Dobrý den, měla jsem stejné problémy před léty, kdy jsem měla problémy s moč.měchýřem, za prvné jsem měla malý obsah měchýře a děloha jak klesala tak tlačila na moč. měchýř a neudržela jsem moč, při hopsání, cvičení, při sedu do dřepu. Musela jsem jsem jít na plastiku moč. měchýře tzv. pásku. Není to žádný zázrak ale je to lepší. Ani to nebyla klasická operace,kde vám rozříznou břicho ale v polospánku mi dělali v Plzni plastiku spodem.Nebylo to hrozné. Ale stejně mám malé potíže s močí pořád. Píšou mi vložky, které si beru, když někam jdu. Zdraví vás. K

Reagovatpoděkovatnahlásit

6. listopadu 2008 16:56:37

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 0+8 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Filip (Létající mušky) 5. února 2012 21:22:18

To je sice super, ale ten problém to nevyřeší a musím říct, že mi to znepříjemňuje… Diskutovat

• Marja (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 2. února 2012 15:08:14

Já chci také hlasovat, dám hodně hlasů, zatím sama, jsem teď hodně na počítači, pokud… Diskutovat

• Denis (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 7. února 2012 14:41:41

Dobrý den, info pro ty co odvykají v centrech proti kouření a jsou pojištěni u VZP. Existuje… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.