PředchozíDalší

Marvanová, MUDr., Ústí nad Labem

Četl jsem tady pár negativních zážitků co se týče doktorky Marvanové. Nedá mi to, abych také něco nenapsal. Můj lékař byl nemocný a ona byla jeho zástup. Léčím se s panickou poruchou a každý, kdo si zažil panickou ataku, tak ví, že minuta je jako hodina. Když jsem na dveřích svého lékaře viděl ceduli, že dnes neordinuje, udělalo se mi ještě více zle, protože jsem se musel dopravit k výši jmenované zastupující lékařce. Bylo mi stále více špatně, potřeboval jsem rychle podat injekci. V její ordinaci mě nechala čekat od 9h do 12h, myslel jsem, že tam umřu. I když věděla, s čím přicházím, brala jen své pacienty a mě jako posledního. V závěru mi stejně neposkytla patřičnou první pomoc a napsala mi jen léky-diazepam, takže jsem zas rychle běžel do lékárny a jen už čekal až mi lék zabere. Kdyby mi ho podala v injekci bylo by to rychlejší, ale na to mi odpověděla, že za ní takhle může přijít každý feťak..... Její chování k pacientům je hluboce pod úrovní, mám známé, kteří k ní chodí, kvůli tomu, že mají jinou pojištovnu než VZP, protože ona bere všechny, proto je tam vždy narváno a zatím nikomu nijak nepomohla. Nasadí neurol, navykne na něj pacienta a pak mu nadává, že si za to může sám a další mu nenapíše....kdyby si aspoň přečetla příbalový leták k tomuto léku, tak by věděla, že při okamžitém vysazení hrozí abstinenční symdrom.

Odpovědi
Lucka

Zdravim vsechny....a pipojuji se s Pani doktorkou Marvanovou mam take zkusenosti a bohuzel ne prijemne.Je velice neprofesionalni a neprijemn doktorka.Chodila jsem k ni asi 4 mesice a a chodila jsem tam s pocitem viny.Jednou mi bylo moc spatne a ai tak me nevzala vzala me az za tyden a bylo mi receno ze po kazde kdyz se mi udela spatne nemuzu vola sos ci zachranku a nebo volat hned k ni.Mela by pusobit jako opora a by mel clovek v ni duveru a ve spatnem stavu se na koho obratit ale bohuzel ona dela uplny opak.Musela jsem odejit k jinemu lekari.A verte ze jsem rada ze jsem odesla momentalne mam vyborneho doktora.Lucie z Usti nad Labem

Reagovatpoděkovatnahlásit

15. prosince 2008, 07:01:39

janik

Také zdravím..má zkušenost nebo spíše zkušenost mé přítelkyně s pí. doktorkou Marvanovou je obdobná..čekání na objednané vyšetření dvě a více hodin oproti sjednanému času, při sdělení problému - pouhopouhé odbytí...připadá mi to velmi neprofesionální, zvláště u lékaře, který se zabývá něčím tak citlivým, jako je lidská duše...

13. ledna 2009, 08:48:25

nespokojenost

souhlasim naprosto.Nechapu jak muze dela tuto praci nema k tomu vlohy

26. března 2009, 07:35:35

noname

Tato rádoby doktorka je nepříjemná, lidé k ní chodí s psychickými potížemi, ale když jste u ní v ordinaci, je Vám stokrát hůř. Její chování k pacientům je přinejmenším neomluvitelné!! Nasadí Vám léky, které jsou návykové, po měsíci se tato dáma rozhodne vám je vysadit a vy trpíte abstákem jako pes. Jsem rád, že k této lékařce už nechodím....

17. srpna 2009, 09:48:46

marie volfová

zdravím. nevím tedy jestli se jedná o stejnou paní doktorku, ale já osobně s ní mám jen ty nejlepší zkušenosti. jsem maximálně spokojená s jejím jednáním i výsledky léčby. paní doktorku marvanovou bych mohla s nejlepším svědomím doporučit a taky to dělám. marie

14. července 2010, 03:17:06

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • ALLfonza (Asentra 50) 17. května 2012, 08:10:32

a taky bych se chtela ještě zeptat zda to brát na ráno nebo na vecer? potrebuju aby se mi… Diskutovat

• Petra (Braňte se rýmě výplachem nosu) 23. května 2012, 01:46:41

Souhlasím s Danou, že by sůl neměla být obyč kuchyňská, ale myslím, že ideální je… Diskutovat

• Rosta (Mé zkušenosti s elektronickou cigaretou (e-cigartou)) 23. května 2012, 08:54:44

www.ecigarety-sinca.eu Diskutovat

Inzerce