Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

pálení konečníku

Už 14 dní vždy po velké mám hrozné pálení na konečníku a nevím čím to je jestli s tím mám jík k lékaři nebo mi poradíte co mám dělat. Děkuji

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Martin
42x

Dobrý den již přes měsíc mne i přes nadstandartní hygienu neustále pálí konečník. Poradíte mi,o co se jedná? K lékaři se stydím. Děkuji Martin

Pavel
11x

Mi pomohl hrozně na palení hemostop. Koupiš ho na netu. Přestalo to asi za 2 nebo 3 tydny.

Karel
5x

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

Pepa Pechlát
5x

Jezte chilli papričky ty vás budou extrémně pálit a pak vás nebudou pálit hemeroidy 😀( dělám si srandu je to úplná blbost a chápu že vám to není příjemný soucítím svami)

Ivana
1x

Kdys poustym pliny tak mě paly konečníku a lékaři nejdy poraďte co si mám dát na to

Radek
2x

Zdravím Vás přátelé a prosím o drahocennou radu a předem děkuji. Bolí mne v oblasti řitního otvoru resp. pálí. Bohužel jsem na invalidním vozíku a tak nechodím. Používám 2x (R a V) denně čípky Factu a mast a mám ještě něco přidat. 2x mne už děla-li vyšetření Hemoroidů a všechno bylo v pořádku. Hygiena je každý den ráno a večer pravidelně. Kořeněná jídla nejím neboť mám bezlepkovou dietu.

Miluška
8x

Taky jsem měla takovéto pálení. Ze začátku jsem se chodila sprchovat po vyprazdňování, ale ne vždy to jde a taky mi časem začalo být jasné, že samo se to asi nevyřeší. V lékárně mi na pálení poradili hemostop gel, který se po vyprazdňování namaže. Pálení se po pár dnech značně zmírnilo a po delším užívání úplně vymyzelo.

Ivana
10x

Měla jsem také problémy, náhodně jsem vyslechla rozhovor dvou žen, kdy jedné z nich kožní lékař poradil vyměnil toaletní papír. Prostě používat obyčejný,nebarvený. A věřte, že po několika dnech bylo po problémech.

Pavla
2x

Tak já jsem začala používat hemostop a zároveň jsem vyměnila toaletní papír za intimní vlhčené ubrousky a hodně chodila do sprchy a následně namazala hemostop gel a bylo po problému. Ale stejně to souvisí i se stravou, pokud jíte pálivé a kořeněné, časem se to zase objeví.

Lucka
2x

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

jirka
8x

uz asi 2mesice i pres vip higienu pali analek poradte nekdo,je treba jit ihned k lekari?

Karlos
9x

I přes toto choulostivé téma se s Vámi podělím. Udělala se mi bulka na konečníku a pak praskla (byla to žilka), tekla mi krev a bylo to dost nepříjemné. Bál jsem se chodit na velkou. V lékárně mi doporučili hemostop nebo dubovou kuru, ale ne na otevřené rány, tak mi paní dala penoxal (modro bílá krabička) a na jejich webu jsem se dočetl, že mi to pomůže na střva a hemeroidy, tak jsem si dal silnou kůru 2x2 tablety a za týden užívání už spokojeně chodím na velkou a nemám žádné známky problému. Takže tento přípravek můžu doporučit.

Iva
1x

Kdys jdu na velkou pálí mě konečníku pokaždé stolici se meju poraďte mi co na to

Jindra
2x

Karle, mě pomohl hemostop na hemeroidy, ale asi jsem je neměl v takové fázi jako vy, ale ten Penoxal beru na zažívání a nemůžu si stěžovat. Žádné pálení žáhy a chuť k jídlu je jak za mlada. Možná i díky tomu už se mi ty problémy nevrátily.

ivo
1x

Zdravím. Dnes jsem byl na WC při stolici pálení konecnilu, trochu krve. Včera ostre jídlo. Může to být. Spijeno stím. Diky za rady

Josef Čekal
3x

Určitě to stím souvisí ;) za krev nemusí být krev ale například kousek Chili papričky nebo něco takového a nejspíš vás to pálí ještě tak 3 na wc

jaruš
1x

Zdravím, nejspíš to budou hemeroidy....zavčasu doporučuju v lékárně koupit hemostop. Zabírá na to skvěle

Marie
3x

Dobrý den jsem po operaci prsou a ozařování a neustále mám pálení konečníku nevím z čeho to je potřebovala bych poradit

Denka
2x

Dobrý den, chci se zeptat jestli je normální, že mně to vždy trápí po sexu? Máte to podobně? Neznáte nějakou mastičku nebo tak?

Tonda
2x

Dobrý den ,už delší dobu ,mě svědí a štípe konečník ,hlavně po stolici a hygiena ,když to na mažu štípe ,poradíte děkuji

Lenka

To podle mne vypadá na hemeroidy. Měla jsem to podobně. Zkoušela různé masti, ale nepomohlo nic. Nakonec jsem se odhodlala k doktorovi, i když se mi fakt nechtělo. Ale vyšetření se dalo přežít, dostala jsem detralex na posílení žil a musím říct, že to za nějaký čas zabralo a od té doby mám pokoj. Takže se zkuste poradit s doktorem a uvidíte. Myslím, že nemá cenu to oddalovat a na něco čekat, bude to jen horší.

Jaroslava

Dobrý večer, mystlíte, že i s tímto problémem můžu používat sexuální hračky s partnerem?

Jarka

Mám ho vždy při análním styku, poradíte mi nějaký lubrikant?

Robert
2x

Dobrý den, hodně mě pálí konečník a to nemusím být ani na WC včera sem se nemohl ani pohnout dáte mi nějaký rady děkuju

Radek
2x

dobrý den, dnes se mi ojediněle stala nepříjemná věc na wc. při vyprazdňování mě začal pálet konečník tak, že mi tekla slza. nikdy předtím mě to talhle nespálilo a to ani po pálivém jídle. po pár hodinách jsem šel znovu a vše už bylo v pořádku, ale nejde mi do hlavy z čeho to mohlo být, když jsem v poslední době nejedl nic pákového.

Helena dunkova
1x

Prosím vás gdiz curam tak mne pali konecnik a gdiz sem šla kakat tak se mi ukazal bili hlen

Maria Hutnikova
1x

Dobry den.sem po operaci knecniku pistele.porad sprchuji a sedave koupele dubova kura tuzebnik repik rebricek nat.po stolici se sprchuji.konecnik stipe pali hnis .mam crona a biolka.z ceho to paleni astipani.kontrola az tyden.co mam delat dekuji.

Helena dunkova

Každý ráno mne to budí bod briskem ne boli a musím na zahot nemám hut kjidlu co to je

Helena dunkova

Co mam delat gdiz mam tzompozovani heroidi vnejsi a vnitni

Helena dunkova
2x

Co mam delat gdiz mam trompozovani heromydi vnejsi a vnitni a pali mne komecnik děkuji za radu

Mirek

Měl jsem to tez po záchodu jsem si šel udelat hermankovi caj a bylo to uz dobry tak zkuste to vyskouset jinak kontaktujte lekare

Iva
1x

Dobrý den jakou bilinku na paleni konecniku? Dekuji

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce