akne
me dceři je 14 let a akné se ji druhym rokem stále zhoršuje.Menstuaci ještě nemá a kožní lékař nám doporučuje antikoncepci Diane 35.Užívala retin , diferin a teď má isotreksin.Zatím bez zlepšení.Začínají se ji dělat jizvy.
Pokud má někdo problém s akné a nebo jizvami po akné (včetně nejhoršího typu - vulgaris) a už opravdu vyzkoušel skoro všechno, ať si pořídí transdermální kolagen od Colway. Pokud vím, jsou s tím produktem ty nejlepší zkušenosti. Konkrétně má sestra se zbavila jizev po akné vulgaris a muj známý tak přišel o "růžovku". To vše během 2 měsíců používání kolagenu. Pokud by někdo z Vás měl zájem o bližší informace o tomto výrobku, zavolejte na tel. 720 574 680. Tam se dozvíte víc.
Reagovatpoděkovatnahlásit10. ledna 2006, 11:50:22
Všem kdo mají potíže s akné, nestačí jen řešit vnější problém, chce to řešit i uvnitř těla. Doporučuji detoxikaci pomocí 100% přírodních bylinných produktů české firmy a české výroby, Pro více info si pište na maca.lvz@seznam.cz Poradenství je zcela zdarma.
Reagovatpoděkovatnahlásit25. října 2010, 10:39:34
Ahoj skus tuto mastičku já ji používám a moje pleť se o hodně zlepšila. stránka na tuto mastičku je http://www.drpopov.cz/produkty/masti/konopna-mast-konopela-100-ml.html je doopravdy výborná doporučuji. Moje pleť se zlepšila za dva dny a jizvy se mi začínají ztrácet doopravdy doporučuji :DDDDD
Reagovatpoděkovatnahlásit6. června 2011, 05:21:35
Ja s akné mám problémy od mých 13let,ted je mi 18 a akné mám stále, ale za tu dobu jsem vyzkoušela tolik přípravku,že bych si mohla otevřít obchod:), nic nefungovalo zkousela jsem drogerii,lekarnu i pripravky od kožní,nepomohlo nic,byly to jen zbytečně vyhozené tisíce korun.Ale našla jsem reklamu na lejzr , objednala si ho a po týdnu používání se mi plet výrazně zlepšila, už ho používám měsíc a plet mám krásnou :) sem tam se objeví pupínek,na ten si dám štávu z česneku a jsem spokojená :)
Reagovatpoděkovatnahlásit14. srpna 2011, 11:47:21
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7046 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5435 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3629 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3083 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2406 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2206 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2050 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1922 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1551 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1483 čtenářů)
- Síma (Pangamin na nechutenství) 17. května 2012, 11:34:13
Takže ten 19-letej kluk má pravdu!!! Paní je nějaká moc chytrá,soudit marihuanu,když to ani… Diskutovat
- kudlickova.m@seznam.cz (Plyšáky alergiků dávejte do mrazničky) 17. května 2012, 12:04:49
Dobry den ,kdeje nejblizsi biorezonance chci prestat kourit dekuji Diskutovat
- Sylva (Epilepsie ) 17. května 2012, 11:24:48
Existují odborníci pro děti a dospělé. Jeden z odborníku pro děti býval dr ŽIVNÝ ve… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [71%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [7%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuji sex bez ochrany. [21%]