PředchozíDalší

akne

me dceři je 14 let a akné se ji druhym rokem stále zhoršuje.Menstuaci ještě nemá a kožní lékař nám doporučuje antikoncepci Diane 35.Užívala retin , diferin a teď má isotreksin.Zatím bez zlepšení.Začínají se ji dělat jizvy.

Odpovědi
Jiri

Dobry den, moje pritelkyne ma dobrou zkusenost s kosmetikou jedne firmy, která je z Mrtveho more. Zmizely ji po case i jizvy po akne a jizvy vznikle po redukci vahy v kuzi. Nechci zde delat reklamu, ale muzete me poslat email.

Reagovatpoděkovatnahlásit

20. prosince 2005, 02:16:24

Daniel Sikora2 poděkování

Pokud má někdo problém s akné a nebo jizvami po akné (včetně nejhoršího typu - vulgaris) a už opravdu vyzkoušel skoro všechno, ať si pořídí transdermální kolagen od Colway. Pokud vím, jsou s tím produktem ty nejlepší zkušenosti. Konkrétně má sestra se zbavila jizev po akné vulgaris a muj známý tak přišel o "růžovku". To vše během 2 měsíců používání kolagenu. Pokud by někdo z Vás měl zájem o bližší informace o tomto výrobku, zavolejte na tel. 720 574 680. Tam se dozvíte víc.

10. ledna 2006, 11:50:22

Jana Vrablicová

Zdravím všechny! Nabízím Vám pomoc s nepříjemným problémem jako je akné a to zcela přírodní cestou. Jde o bylinné produkty, které jsou zcela bez chemie a navíc vysoce účinné. Více na email janavrabli@centrum.cz . Hezký den všem. Jana V.

6. listopadu 2009, 12:22:05

koralína

Mně zabral dobře Grep-out, do měsíce jsem byla bez příznaků. Taky jsme upravila stravu, což výrazně pomohlo.

10. září 2010, 10:04:21

jana

koukni se na www.arad-kosmetika.cz... začala jsem to používat a teď mam pleť bez pupínků

12. října 2010, 01:09:28

MacaM

Všem kdo mají potíže s akné, nestačí jen řešit vnější problém, chce to řešit i uvnitř těla. Doporučuji detoxikaci pomocí 100% přírodních bylinných produktů české firmy a české výroby, Pro více info si pište na maca.lvz@seznam.cz Poradenství je zcela zdarma.

25. října 2010, 10:39:34

Zuzana

Dobrý den, mě pomohlo pít každý den bylinné čaje (např. mátový). Pleť se mi dost zlepšila, a tato metoda je velice pohodlná. Samozřejmě každému může pomáhat něco jiného, ale za zkoušku nic nedáte.

9. prosince 2010, 04:20:40

Alena Adámková

Zdravím všechny kteří mají s tímto problém,mé dceři pomohlo mýdlo s houbou Reishi koukni.Pro více info AliAdam@seznam.cz

23. prosince 2010, 10:45:37

Anonym

podívejte se na portál o cestování poznavat.cz

6. ledna 2011, 12:20:00

Jana

u mně v rodině se akné vyřešilo díky přírodním bylinkovým kapkám, Používáme je i nadále a celkový zdravotní stav se nám lepší. Ráda poskytnu bližší informace na mailu ok.jana@seznam.cz

24. ledna 2011, 12:37:40

Jana

Ahoj skus tuto mastičku já ji používám a moje pleť se o hodně zlepšila. stránka na tuto mastičku je http://www.drpopov.cz/produkty/masti/konopna-mast-konopela-100-ml.html je doopravdy výborná doporučuji. Moje pleť se zlepšila za dva dny a jizvy se mi začínají ztrácet doopravdy doporučuji :DDDDD

6. června 2011, 05:21:35

LAURA

Ja s akné mám problémy od mých 13let,ted je mi 18 a akné mám stále, ale za tu dobu jsem vyzkoušela tolik přípravku,že bych si mohla otevřít obchod:), nic nefungovalo zkousela jsem drogerii,lekarnu i pripravky od kožní,nepomohlo nic,byly to jen zbytečně vyhozené tisíce korun.Ale našla jsem reklamu na lejzr , objednala si ho a po týdnu používání se mi plet výrazně zlepšila, už ho používám měsíc a plet mám krásnou :) sem tam se objeví pupínek,na ten si dám štávu z česneku a jsem spokojená :)

14. srpna 2011, 11:47:21

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Síma (Pangamin na nechutenství) 17. května 2012, 11:34:13

Takže ten 19-letej kluk má pravdu!!! Paní je nějaká moc chytrá,soudit marihuanu,když to ani… Diskutovat

• kudlickova.m@seznam.cz (Plyšáky alergiků dávejte do mrazničky) 17. května 2012, 12:04:49

Dobry den ,kdeje nejblizsi biorezonance chci prestat kourit dekuji Diskutovat

• Sylva (Epilepsie ) 17. května 2012, 11:24:48

Existují odborníci pro děti a dospělé. Jeden z odborníku pro děti býval dr ŽIVNÝ ve… Diskutovat

Inzerce