nachlazení - dárcovství
Chtěla jsem se zeptat, jestli můžu jít darovat krev když jsem nachlazená. Podotýkám, že léky neberu a téměř nic mi není (mám rýmu, občas zakašlu...)
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroom Magniflex, Šaldova 1, Praha-Karlín, nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
- Většinou dobře a rychle. [47%]
- Často obtížně a dlouho. [22%]
- Velmi těžko a dlouho. [19%]
- Vždy dobře a rychle. [12%]
- Příznaky rakoviny, které bychom neměli podceňovat (6134 čtenářů)
- Rýmovník, bylinka nejen na rýmu a nachlazení (4279 čtenářů)
- Příspěvek na péči: Pro koho je určený a jak o něj zažádat (3420 čtenářů)
- Pozor na zubní kazy u dětí. Vznikají rychleji než u dospělých a chrup mohou doživotně poškodit. (2941 čtenářů)
- Kdo má nárok na lázně a jaké jsou typy úhrad (2794 čtenářů)
- Nemocné ledviny nebolí (2768 čtenářů)
- Předání zdravotnické dokumentace při změně lékaře (2551 čtenářů)
- Vysoký cholesterol ohrožuje i náš mozek (1981 čtenářů)
- Zubní kaz lze ošetřit i bez vrtačky (1846 čtenářů)
- Přecházet chřipku se nevyplácí (1550 čtenářů)
- Katka (pocení v podpaží) 22. dubna 2018, 14:55:25
Mamka mi proti poceni na doporuceni koupila antiperspirant sweatstop aloe vera forte a funguje na… Diskutovat
- Niky (Zmenšení) 18. dubna 2018, 21:06:06
Myslíte celkově od objednání?... Před zákrokem jsem byla objednána na předoperační… Diskutovat
- Katarína (Kolonoskopie) 17. dubna 2018, 12:35:59
Takže dneska jsem byla na kolonoskopii, byla jsem před měsíci na gastroskopii a ta mi přišla… Diskutovat