PředchozíDalší

bolesti hlavy nevolnost a pamický strach

Zdravím.nevím jak bych začalal, ale již delší dobu trpím bolestmi hlavy a letos se k tomu přidalo ..lékaři tomu říkají panický strach.nevím čím a co to vyvolává, ale vím jen, že je mi hrozně zle a mám pocit, že omdlím.Nikde mi nic nezjistili, doktoři říkají, že to mám nahromaděný stres a dostala jsem anitdepresiva. Mám bolesti za pravým uchem , stavy omdlívání a panický strach. Nic mi nezjistili.prosím o radu.

Odpovědi
evča2 poděkování

Ahoj mám to podobné, po stresujícím období se mi výrazně zhoršily bolesti hlavy s nevolností, tuhnutím svalů a návaly úzkosti, doktoři také nic nezjistili a i podle mého názoru je to vážně psychika, vždyť ta umí divy... Nemám antidepresiva jako Ty, protože mi zatím po všech bylo ještě hůř, ale začínám s psychoterapií. Myslím, že prášky samy o sobě moc nepomůžou, když je to od stresu, musíš se s ním naučit vypořádat, vypovídat se a změnit životní styl. Žádná káva, alkohol, cigarety, pravidelně pít a jíst a relaxovat... to je to nejtěžší, a právě s tím by měla pomoct ta psychoterapie. Tak držím palce, ať je líp.

Reagovatpoděkovatnahlásit

15. ledna 2009, 09:57:15

martin

Ahoj je mi 22 a mam podobne stavy nevolnost,nechut k jidlu, tlak v tyle nebo bolest hlavy a slabost v rukou a nohou,pocit uzkosti... Mel jsem ruzna vysetreni..gastroskopie...,EEG a vse v poradku. Uz nevim co delat. Uz se to nekomu z vas podarilo vylecit a jak? Mejte se.

18. května 2009, 02:12:39

Tonina

Jestli mate bolesti hlavy,dokazi Vam pomoci.Podivejte se na w ww.masaze.info/hledejte Ml.Boleslav a Masaze Jana-lecitelstvi,doctete se tam vice

22. března 2009, 04:01:39

Bibi(Blanka83@email.cz)2 poděkování

Ahoj,já zkušenosti osobně s migrénama a bolestma hlavy nemám,ale můj chlap ano.Většinou ho to chytne když je přechod ročního období,a nebo změna počasí všeobecně.Bylo to hrozné,už večer věděl že to ráno a nebo nad ránem začne.Bolesti hlavy,doprovázené zvracením,které se nedají ničím zahnat.Nic nezabíralo.Pak začal používat přípravky jedné firmy(nejprve jsme nevěřili),které zabírají nejen na migrénu a bolesti jsou ty tam.Jsou to čistě přírodní produkty.Pokud máte zájem o bližší informace,napište mi mail a ráda Vám poradím.

31. března 2009, 12:43:32

zdenek2 poděkování

ahoj já mám také problémi s bolestmi hlavy nejdřív mám návali potom někdy třes pocity na zvracení a pocity mdlob a samotná bolest hlavy která trvá třeba i čtyři dny prodělal jsem různá vyšetření včetně ct nic mi nezjistili že prý se asi jedná o migrénu. také mám problémi z páteří jak bederní tak krční může to být tou páteří? prosim o radu dík

22. února 2010, 01:54:50

evina

Ahoj mám to samé již 3měsíce ale bohužel jsem k tomu ještě i těhotná a nechutenství je u mě na každodenním pořádku.Nechutenství bych ještě překousla ale bolest hlavy a pocit na omdlení už moc ne.Mohl by mi poradit jak na to a být zase fit pořádně

10. dubna 2012, 11:01:04

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Hana (Magnetická rezonance (MR)) 22. května 2012, 11:24:10

Dobrý den mám velkou prosbu.Je 51 let a strácím rovnováhu.Zde v Čes.Budějovicích se nemohu… Diskutovat

• Marta... (Chci zhubnout) 22. května 2012, 09:52:30

Ahoj, mám dotaz, je v současné době nějaké anorektikum na trhu? Teda krom ADIPEXU !!!… Diskutovat

• Jožka (antikoncepce Vreya) 19. května 2012, 04:21:22

prosím vás mám strach o svojí přítelkyni bere tuto antikoncepci pár dní mno měla v sobě… Diskutovat

Inzerce