bolesti hlavy nevolnost a pamický strach
Zdravím.nevím jak bych začalal, ale již delší dobu trpím bolestmi hlavy a letos se k tomu přidalo ..lékaři tomu říkají panický strach.nevím čím a co to vyvolává, ale vím jen, že je mi hrozně zle a mám pocit, že omdlím.Nikde mi nic nezjistili, doktoři říkají, že to mám nahromaděný stres a dostala jsem anitdepresiva. Mám bolesti za pravým uchem , stavy omdlívání a panický strach. Nic mi nezjistili.prosím o radu.
Ahoj mám to podobné, po stresujícím období se mi výrazně zhoršily bolesti hlavy s nevolností, tuhnutím svalů a návaly úzkosti, doktoři také nic nezjistili a i podle mého názoru je to vážně psychika, vždyť ta umí divy... Nemám antidepresiva jako Ty, protože mi zatím po všech bylo ještě hůř, ale začínám s psychoterapií. Myslím, že prášky samy o sobě moc nepomůžou, když je to od stresu, musíš se s ním naučit vypořádat, vypovídat se a změnit životní styl. Žádná káva, alkohol, cigarety, pravidelně pít a jíst a relaxovat... to je to nejtěžší, a právě s tím by měla pomoct ta psychoterapie. Tak držím palce, ať je líp.
Reagovatpoděkovatnahlásit15. ledna 2009, 09:57:15
Ahoj je mi 22 a mam podobne stavy nevolnost,nechut k jidlu, tlak v tyle nebo bolest hlavy a slabost v rukou a nohou,pocit uzkosti... Mel jsem ruzna vysetreni..gastroskopie...,EEG a vse v poradku. Uz nevim co delat. Uz se to nekomu z vas podarilo vylecit a jak? Mejte se.
Reagovatpoděkovatnahlásit18. května 2009, 02:12:39
Ahoj,já zkušenosti osobně s migrénama a bolestma hlavy nemám,ale můj chlap ano.Většinou ho to chytne když je přechod ročního období,a nebo změna počasí všeobecně.Bylo to hrozné,už večer věděl že to ráno a nebo nad ránem začne.Bolesti hlavy,doprovázené zvracením,které se nedají ničím zahnat.Nic nezabíralo.Pak začal používat přípravky jedné firmy(nejprve jsme nevěřili),které zabírají nejen na migrénu a bolesti jsou ty tam.Jsou to čistě přírodní produkty.Pokud máte zájem o bližší informace,napište mi mail a ráda Vám poradím.
Reagovatpoděkovatnahlásit31. března 2009, 12:43:32
ahoj já mám také problémi s bolestmi hlavy nejdřív mám návali potom někdy třes pocity na zvracení a pocity mdlob a samotná bolest hlavy která trvá třeba i čtyři dny prodělal jsem různá vyšetření včetně ct nic mi nezjistili že prý se asi jedná o migrénu. také mám problémi z páteří jak bederní tak krční může to být tou páteří? prosim o radu dík
Reagovatpoděkovatnahlásit22. února 2010, 01:54:50
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7046 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5435 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3629 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3083 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2406 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2206 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2050 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1922 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1551 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1483 čtenářů)
- Hana (Magnetická rezonance (MR)) 22. května 2012, 11:24:10
Dobrý den mám velkou prosbu.Je 51 let a strácím rovnováhu.Zde v Čes.Budějovicích se nemohu… Diskutovat
- Marta... (Chci zhubnout) 22. května 2012, 09:52:30
Ahoj, mám dotaz, je v současné době nějaké anorektikum na trhu? Teda krom ADIPEXU !!!… Diskutovat
- Jožka (antikoncepce Vreya) 19. května 2012, 04:21:22
prosím vás mám strach o svojí přítelkyni bere tuto antikoncepci pár dní mno měla v sobě… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [71%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [7%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuji sex bez ochrany. [21%]