Ja vás všetkých čo najsrdečnejšie zdravím, niektorí už možno poznáte mňa a môj príbeh a možno nie, na tom nezáleží. Skrátka, môj príbeh je ako príbeh mnohých ľudí - dievča, ktoré som tak miloval, dievča s ktorým som strávil najkrajších 8 mesiacov v živote náhle zomrelo kvôli zlyhaniu obličky. Rozprávala mi asi mesiac predtým, než zosnula, že sa narodila s jednou zakrpatenou a tým pádom nefunkčnou obličkou a že s druhou mala problémy. Za to dievča by som život dal, nie sú to len prázdne slová z argentínskej telenovely, samozrejme, že som sa ponúkol, že jej pomôžem no ale krutý osud nám nedoprial a hoci dušou sme boli prepojení a ešte stále sme, jej telo by moju obličku skrátka neprijalo. No a nakoľko na vrchu čakacej listiny sú vždy zazobanci a to nie že nie, nedostalo sa jej pomoci ba dokonca, čo ma dosť zaskočilo, ani od vlastnej rodiny. A aby som náhodou nežil spokojne zistil som, že máme na byte obrovský dlh - maminka je totiž na všetko sama a nestíha všetko platiť - a je istá možnosť, že nás z bytu vyhodia. Takže touto cestou by som chcel to, čo majoritná časť prispievateľov tohoto "foŕa" t.j. predať vlastnú obličku, jednak preto, že chcem aby ste neprežívali muky, ktoré prežívate keď stratíte niekoho blízkeho, tak ako ja a jednak preto, že chcem zaplatiť náš dlh na byte, a spolu s tým všetky naše ostatné dlhy. Viem, že je to nelegálne, no to je okrádanie štátu tiež a to politici robia v jednom kuse, takže snáď zákon prižmúri oko. Prosím, ak máte záujem, kontaktujte ma na e-mailovej adrese zufalstvo.osobne@pobox.sk. Ďakujem.