Je létání pro těhotné bez rizika?
Pokud si chcete s bříškem dopřát exotickou dovolenou nebo vás k létání nutí vaše pracovní povinnosti, vězte, že letecké společnosti neberou dopravu těhotných na lehkou váhu...
Ordinace.cz na Facebooku

Máte-li zdravotní problém, napište lékaři. Odpověď dostanete do pracovních 3 dnů.

Napsat   Odpovědi odborníků na dotazy o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi

Transplantace ledviny

Je mi 29 let a rád bych prodal ledvinu vhodnému člověku, ne proto abych vidělal nějaké peníze, ale z důvodu velkých finančních dluhů a nemám frostředky jak je splatit. Dávám i kdisposici svůj telefon 774862914.

TRANSPLATACE LEDVINY

MAREK, 4. května 2006 13:21:34

Dostal jsem se do velkych dluhu a chtel jsem se zeptat jestli se da prodat ledvina . Jsem zdravy 32lety sportovec a bohuzel jsem naletel podvodnikum a nic jineho mi uz nezbyva. dekuji za info na email marinv@seznam.cz

Re: TRANSPLATACE LEDVINY

peter, 20. února 2008 16:51:11

prodám ledvinu, nebo hledám někoho , kdo mi s prodejem pomůže, potřebuju nutně peníze pro rodinu, dostali jsme se do velkých dluhů, děkuji čim dřiv tim lip 2728294@seznam.cz

Tristan, 13. března 2008 23:10:10

Z duvodu fin.problemu nabizim ledvinu. 24let, muz, zdravy, krev.sk. 0-. Email: palambdapl@seznam.cz

cizinec, 17. května 2008 23:49:12

nedelej blbosti prace je dost jdi pracovat uvidis ze se s toho dostanes

StanislavD, 29. dubna 2009 16:54:52

PRODÁM LEDVINU někomu, kdo ji nutně potřebuje. Zn. Zaručuji 100% zdraví. Kontaktujte mě prostřednictvím meilu bernardyn@mujmejl.cz nebo tel. 607977460

Re: Re: TRANSPLATACE LEDVINY

dlužník, 17. května 2009 07:00:11

DOPLNĚK potřebuji nutně peníze .mam početnou rodinu ,jsem ochotný proní udělat cokoliv.dluhy mi přerostly přes hlavu děkuji .odpovězte na diskuzi ja se ozvu...

Re: Re: Re: TRANSPLATACE LEDVINY

Petra, 19. června 2009 12:37:48

ad dlužník: Platí to ještě? Měla bych zájem, ozvěte se.

Re: Re: Re: Re: TRANSPLATACE LEDVINY

dlužník, 23. června 2009 11:55:11 Poděkování: 1

Dobrý den ,nabýtka stale platí.Mněli bycho se ale domluvit na podrobnostech.

Re: Re: Re: Re: Re: TRANSPLATACE LEDVINY

Petra, 24. června 2009 15:26:59

Napište mi na sebe prosím kontakt, díky.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: TRANSPLATACE LEDVINY

dlužník, 28. června 2009 19:22:13

dobrý,ale unas legislativa neumožnuje prodej organu.Tak nevím jak to udělame.raději napište vaš kontakt třeba na skype ,icq ,nebo imeil adresu .nerad bych se dostal do větších problemu ,zatím jich mam dost

Katka, 30. září 2009 15:54:32

dobrý den, prodám ledvinu, všechny krevní testy a vyšetření, EKG...mám hotové, nabídněte meil kateryne1@seznam.cz

K., 7. října 2009 12:18:46

Dobrý den, také prodávám ledvinu, mám spousty vyšetření za sebou, pokud máte zájem zověte se. na meil kateryne1@seznam.cz

Re: Re: Re: Re: TRANSPLATACE LEDVINY

"darce", 24. července 2009 12:40:29

LEDVINA ZDE,VĚK 34,K.S.-B+!tel:722431974

prodej ledviny

radek tlaskal, 19. června 2006 13:44:13

zravi sportovec proda vlastni ledvinu,fin.problemy

prodej ledviny

plne funkcni, 29. května 2007 22:38:58

Na žádost uživatele byl tento diskusní příspěvek smazán

Re: prodej ledviny

Vlasta, 3. listopadu 2007 14:20:01 Poděkování: 1

koukam...ze toto vysvetluje vse,na toto nemam, co rici...obrazek o Vas jiz mam...dekuji a jiz nas nekontaktujte, ano?Tomkova

Re: prodej ledviny

martin.8888@centrum.cz, 9. listopadu 2007 02:25:11

to by mě zajímalo jestli se našel nějaký kupec a kdo transplantaci provede? máte s tím někdo zkušenost? všude se píše jak kvete černý trh s orgány, ale když bych chtěl někoho kontaktovat tak nevím kde!

prodám ledvinu

petr, 23. listopadu 2007 12:46:41

prodám ledvinu, nebo hledám někoho , kdo mi s prodejem pomůže, potřebuju nutně peníze pro rodinu, dostali jsme se do velkých dluhů, děkuji safine@seznam.cz

Proč?

angel of death, 21. března 2008 17:53:29

Proč bych vám za to platil idioti,když si počkám a dostanu ledvinu zadarmo.Strčte si vaše nabídky do pr....,blbci.

Re: Proč?

bob, 19. dubna 2008 14:38:06

Moc ti ji přeji,ale abys ses dočkal.Mojí manželce bylo 36 a nedočkala se.

Re: Re: Proč?

Eliška, 24. června 2009 15:34:25

To se vám vážně stalo?

daniel, 25. dubna 2008 14:51:55

porad je stale vice lidi co se nedostanou na radu...co se nedockaji...nez tech co se dockaji...a kdyz rikas ze si pockas - tak na co? - na ledvinu od mrtveho darce! - a kdybys o tom neco vedel, tak vis, ze ta ti moc dlouho nevydrzi a ze od ziveho darce je daleko mensi riziko rejekce a delsi zivotnost organu - tak asi proto nabizeji - a kde je poptavka, tam je nabidka...uz chapes?

jan, 13. srpna 2009 06:16:50

Víš, přád je dost lidí co se nedočká,ale držím ti pěstí at jsi ten šťastný

kcem predat ladvinu

dzuliano, 4. května 2008 16:18:57

Som 29 rocni chalan a tovto cestov by som kcel predat svoju ladvinu moj e mail je radopravda@seznam.cz moje tel cislo je 00421908509994

Koupím ledvinu

Kewin, 3. listopadu 2008 12:13:15 Poděkování: 1

Dobrý den,
sem sportovec( dávám na bench 40 kg), moje ledvina nefunguje tak jak by měla, protože jí mám ztřískanou:( sem z mostku, což je místo kde se rodí silní chlapci s velmi kvalitními ledvinami, jediný problém který by mohl nastat je můj věk, je mi 15!!!!! PROSÍM POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: Koupím ledvinu

Jiří Stuchlík, 3. listopadu 2008 12:16:23

Ahoj kewe s tvoji nabidkou souhlassim napis kdy a kde !!! Jsem z Třebešova tak se ozvi Milan Durek

Vymena

Gazdrman, 28. listopadu 2008 18:35:24

Vyměním ledvinu (svoji) za plíce ... zn. Moc hulím , málo piju

Re: Vymena

nemehlo, 4. března 2009 08:49:26

Tak to by chtelo jeste novy jatra :)

Ledvina

Leszek, 11. ledna 2009 10:48:22

Dobrý den. Nabízím zde svoji ledvinu. Pouze seriózní a profesionální jednání .... 737904392

Re: Ledvina

maruska1, 16. února 2009 12:35:33

Kúpim oblicku (ledvinu). Velmi súrne. Krvná skupina B alebo 0. Je to pre kamarata, nema este ani 20 rokov! velmi prosim Zn: velmi surne marika.flegrova@tta.sk, marikaflegrova@azet.sk

Re: Re: Ledvina

Marek, 25. února 2009 00:04:11

Dobrý den, stále platí vaše nabídka ? Mám velké finanční problémy a z tohoto důvodu
chci prodat ledvinu, spěchá ! Pokud máte zájem, email : marek.liba@gmail.com
krevní skupina 0, díky, Marek.

Re: Re: Re: Ledvina

maruska1, 23. března 2009 13:40:39

Áno, stále to platí.

Daruji ledvinu

Honza 30, 6. února 2009 10:02:02

Dobrý den. Nabízím zde svoji ledvinu. Pouze seriózní a profesionální jednání
E-MAIL h.reg@seznam.cz

Daruji ledvinu

Honza 30, 6. února 2009 10:02:07

Dobrý den. Nabízím zde svoji ledvinu. Pouze seriózní a profesionální jednání
E-MAIL h.reg@seznam.cz

Daruji ledvinu

robert, 15. února 2009 10:00:32

Prodám svou ledvinu prosim jen vazne zajemce robeerth@centrum.cz

Prodám ledvinu

Marek, 24. února 2009 23:59:44

Z důvodů velkých finančních problémů nabízím ledvinu nebo jiný orgán, spěchá !
marek.liba@gmail.com

Prodám ledvinu

Mates, 4. března 2009 09:17:10

Prodám ledvinu. Email robert1965@seznam.cz. Pouze Praha.

Prodám ledvinu za 50 000 Kč

František, 19. dubna 2009 20:26:14

Je mi 22 let a běžně daruji krev a krevní plasmu, takže jsem zaručeně zdravý. Rád bych prodal ledvinu, protože potřebuji rychle peníze. Jsem z jižních Čech a případný zájemnce by se musel dostavit za mnou protože jak už jsem řekl.. nemám finanční prostředky. tel: 739 471 506

Prodám ledvinu

M, 10. července 2009 18:36:10

Prodám ledvinu či jiný orgán, je mi 19let, nekuřačka, nepiju.
CENU nabídněte

prodám ledvinu

mamanas1, 16. července 2009 19:29:13

tak já také prodám ledvinu..je mi 36 a díky našim skvělým zákonum,a i soudcum kteří podporuji podvodníky a zlodějě.což mohu dokázat.jsem v totální fin.krizi a toto se mi jeví jako jediné řešení..jsem nekuřák a teměř nepiji,nepočítám li sem tam sklenku vína..zájemcum zašlu po emailu kr.sk.a pod věci.. mamanas1@seznam.cz

Prodám ledvinu

Martin, 26. července 2009 10:39:10

Prodám ledvinu,jsem zdraví nekuřák a abstinent.Nejvyšší nabídce.Ovšem minimálně 80.000USD.

Re: Prodám ledvinu

dlužník, 3. srpna 2009 16:23:17

ja měl zato že se prodavají tak za 200 000kč

Zdravím...

Zúfalstvo Osobne, 5. srpna 2009 03:15:40

Ja vás všetkých čo najsrdečnejšie zdravím, niektorí už možno poznáte mňa a môj príbeh a možno nie, na tom nezáleží. Skrátka, môj príbeh je ako príbeh mnohých ľudí - dievča, ktoré som tak miloval, dievča s ktorým som strávil najkrajších 8 mesiacov v živote náhle zomrelo kvôli zlyhaniu obličky. Rozprávala mi asi mesiac predtým, než zosnula, že sa narodila s jednou zakrpatenou a tým pádom nefunkčnou obličkou a že s druhou mala problémy. Za to dievča by som život dal, nie sú to len prázdne slová z argentínskej telenovely, samozrejme, že som sa ponúkol, že jej pomôžem no ale krutý osud nám nedoprial a hoci dušou sme boli prepojení a ešte stále sme, jej telo by moju obličku skrátka neprijalo. No a nakoľko na vrchu čakacej listiny sú vždy zazobanci a to nie že nie, nedostalo sa jej pomoci ba dokonca, čo ma dosť zaskočilo, ani od vlastnej rodiny. A aby som náhodou nežil spokojne zistil som, že máme na byte obrovský dlh - maminka je totiž na všetko sama a nestíha všetko platiť - a je istá možnosť, že nás z bytu vyhodia. Takže touto cestou by som chcel to, čo majoritná časť prispievateľov tohoto "foŕa" t.j. predať vlastnú obličku, jednak preto, že chcem aby ste neprežívali muky, ktoré prežívate keď stratíte niekoho blízkeho, tak ako ja a jednak preto, že chcem zaplatiť náš dlh na byte, a spolu s tým všetky naše ostatné dlhy. Viem, že je to nelegálne, no to je okrádanie štátu tiež a to politici robia v jednom kuse, takže snáď zákon prižmúri oko. Prosím, ak máte záujem, kontaktujte ma na e-mailovej adrese zufalstvo.osobne@pobox.sk. Ďakujem.

PRO DEBILY

ANTILEDVIŇÁK, 9. října 2009 12:38:10

Kokám je to tu samej GAMBLER!!!!!! Až žije APEX, MAGIC, atd............

prodám ledvinu

mirek, 13. října 2009 11:47:03

Prodám svou ledvinu, jsem zdrav, věk 32 let email pracenalane@seznam.cz

POZOR!!!!!

p, 15. října 2009 14:42:21

Kdo má v plánu prodat svojí ledvinu z jakýchkoliv důvodů dejte si veliký pozor na MARIKU CABANOVOU, která zprostředkovává prodej pro slováky žijící v MNICHOVĚ. Nejprve hradí hotel a stravu a pak vás budou nutit, vyhrožovat aby jste jí daroval ZDARMA!!!VELIKÝ POZOR NA MATHIASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!C LINICUM MNICHOV!!!!!!!

POZOR!!!!!

p, 15. října 2009 14:43:07

Kdo má v plánu prodat svojí ledvinu z jakýchkoliv důvodů dejte si veliký pozor na MARIKU CABANOVOU, která zprostředkovává prodej pro slováky žijící v MNICHOVĚ. Nejprve hradí hotel a stravu a pak vás budou nutit, vyhrožovat aby jste jí daroval ZDARMA!!!VELIKÝ POZOR NA MATHIASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!C LINICUM MNICHOV!!!!!!!

NEDÁVEJTE SVOJÍ LEDVINU TĚMTO LIDEM!

POZOR!, 16. října 2009 09:02:37

Dobrý den všem, jak jsme již zmínili výše, v příspěvku, kde vás upozorňujeme na konkrétní osoby ohledně koupi, prodeje ledviny, považujeme za nutné, pro vaši ochranu zveřejnit a přidat adresu těchto lidí, aby jste jako i my předešli zbytečným problémům. Adresa těchto lidí je MILAN MERCINERI, Schonbach str. 131, 86 145 Flugsburg Deutchland. Vyhněte se těmto lidem obloukem a věnujte svojí ledvinu někomu, kdo si toho bude vážit a více si zasluhovat právo přežít...Hezký den všem Mimochodem, více se dozvíte v nejbližším vydání časopisů Koktejl, Reflex, Lékařství a my, a zřejmě i na portále a webových stránkách Policie ČR...

Život

Jirka, 16. října 2009 10:39:31

Na žádost uživatele byl tento diskusní příspěvek smazán

Re: Život

Kacaba, 18. října 2009 14:38:48 Poděkování: 1

Chápu Tě, ale myslím, že by jsi, když už jí budeš prodávat měl zvážit komu a za kolik....MYslím, že pod půl milionu by jsi neměl jít a rozhodně ti doporučuji se vyvarovat lidem, co jsou výše jmenovány...To jsou jediné kloudné rady, které ti mohu dát...Hodně štěstí...

Captcha
Klikněte na část těla, která Vás trápí a otestujte se online.
Hlava
Tělo

Vyberte si lékaře
a objednejte se online

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi   Napište lékaři hned teď. Odpověď do 48 hodin. Napsat

O nás    |     Napište nám    |     Lekarna.cz    |     Partneři    |     Právní prohlášení a ochrana osobních údajů     |     RSS exporty
Ordinace.cz je odborný magazín o zdraví, nemocech, těhotenství a souvisejících tématech pro pacienty. Najdete zde encyklopedické informace o nemocech a vyšetřeních a populárně naučné zprávy z oblasti medicíny. Velmi navštěvovaný je domácí lékař, stejně jako možnost vyhledat si lékaře online.
Copyright by Pears Health Cyber, s. r. o. 2010, Poslední aktualizace 10.3.2010, ISSN 1801-8467