Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

komu pomohl nejaky spalovac tuku pri cviceni

prosim kdo ma skusenosti ze spalovacema tuku?pomaha to pri cviceni

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Julie
1x

Mám velmi dobrou zkusenost s pupalkovým olejem, zakoupíte v lekárne od firmy hmh. 1 kávovou lzicku pred cvicením. Tak hodne zdaru.

Marcee
4x

...všeobecně ženy daleko hůř reagují na spalovače než muži- to ale koneckonců zjistí každá až jich pár vyzkouší , když tedy zrovna necvičíte deset hodin týdně - nejlepší spalovače jsou šedesát minut denně velmi rychlé chůze - pět jídel denně na principu 30 / 10 /30/10/20 procent z celkové dávky jídla - a několik litrů tekutin - nejlépe vody - jednoduché velmi ,velmi účinné, bez jojo efektu a dlouhodobé - a nebo tisíce vyhozené z okna a efekt mizerný nebo žádný - vím o čem mluvím .o)

Markéta

Mě pomohly spalovače tuků hodně, cvičila jsem ze začátku bez nich a nešlo to tak dobře, po užívání to šlo jako po másle

Petra

Spalovače tuků? co to je a jak to funguje?

Gita
2x

Ahoj, mně pomáhá Bioaktivní CLA. Obsahuje konjungovanou kyselinu linolovou a výtažek ze zeleného čaje. Není to přípravek na zhubnutí, ale na zpevnení postavy (tuková tkáň se mění ve svalovou). Při sportu se přeměna tuků na svaly urychluje - takže bez pohybu nedoporučuji. Beru CLA asi 2 měsíce a zatím jsem s jeho účinky moc spokojená.

Mirka
1x

Také mi pomohlo CLA, zhubla jsem v létě při jeho užívání 8 kg.

Vit
4x

Neříkám, že vám to nepomohlo, ale rozhodně to nepřeměňuje tuk na svalovou tkáň. Kdyby to to tak bylo, byly by ze všech tlouštíků kulturisté. Nic takového, co by měnilo tuk na svaly neexistuje. Svaly jsou živené výhradně bílkovinami a sacharidy, přesněji glukózou, kdy s obojím se musí zacházet přiměřeně ... Tuky sice potřebujeme taky, ale z jiných důvodů než, že bychom tím přímo živili svalstvo a co se týče našich vlastních lidských tuků uložených v těle, tak ty potřebujeme také, ale rozhodně ne ve větší míře, než má opravdu vyrýsovaná postava.

Vit

Pardon.. byli by ze všech...

Monika

Prosím? Tuky se nikdy na svaly nezmění!!! Tuky se musí spálit a svaly vybudovat!

Móňa

Podepisuji se také pod dobré účinky C.L.A., ale C.L.A Booster. Jiný jsem nezkoušela, tak nemohu hodnotit. C.L.A. booster je opravdu účinný, tím, že vytvaruje postavu. Člověk se netřese jako sulc)))), ale je pěkně pevný. Já jsem, ale přidala i cvíčo, prý je efekt výraznější!

David
6x

Já osobně používám l-carnitin před cvičením druhý měsíc, zdá se mi, že nejen hubnu ( teď mám 89 kg, shodil jsem už 8 kg, snažím se o hubnutí teď 3.měsíc), ale taky mám více energie a tím mě to cvičení taky víc baví. (hlavně běhání nebo squash, vždycky tak hodinku). Taky se přitom úplně šíleně potím, po cvičení vypadám, jak kdybych právě vylezl z vany a tričko můžu ždímat. To je někdy trochu nepříjemné, ale já osobně bych řekl, že l-carnitin docela funguje, navíc je prý celkově zdravý pro tělo.

Helena
2x

Tak já potvrzuju jak CLA Booster, tak karnitin. Ty kapsle obsahujou CLA se zelenym čajem což jsou oba spalovače, ty beru pravidelně, a karnitin si nechávám dát do lahve s vodou, když jdu do fitka. Perfektně to spaluje.

Neli
6x

Cvičím jen jednou týdně, víc času mi nezbývá, a proto si pomáhám spalovačema tuků. Vyzkoušela jsem toho málo, protože jsem byla spokojená hned od začátku a to s CLA se zeleným čajem. Teď před létem beru DuoSlim, který spaluje tuky přes den i přes noc. Obsahuje právě CLA, zelený čaj a karnitin, takže hned trojí síla :) Postava se mi pěkně zpevňuje a zmenšujou se mi faldíky na břiše, takže jsem fakt spokojená, na mě to rozhodně funguje.

Laurita
1x

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu nedovolené nabídky prodeje registrovaných léčivých přípravků.

Lenka
1x

Ahoj všichni. Taky se přidám, chodím na kardio a pak na jumping 3x týdně, do toho bydlím ve 4.patře bez výtahu a mám 2malé loupežníky. Cca od srpna jsem začala pít i TRF čaj, doporučila mi ho má instruktorka jumpu. Nevím, zda to je přímo čajem, asi nee, ale v kombinaci s tímto spalovačem a pohybem mám za ty 4měsíce o 19cm po celém těle míň a to už jde znát:)) Jen se mi ten pohyb zalíbil a nějak nechci přestat:) Tak držím všem palce, ať jste brzo na vysněných kilech nebo cm:)

Ivana
2x

Já si pochvaluju zatím slimax femi kamarádka s ním zhodila 12 kg za celkme krátkou dobu já mám vysněno dát dole aspoň 8 tak uvidíme. Zatím beru měsíc a makám makám do léta budem všechny jako proutek :)

Tereza G.

Taky jsem si koupila Slimax fema ale zatím ho užávám jen 2 týdny fakt je, že jsem začla vynechávat večeře ne že bych bojkotovala jídlo nemám prostě vůbec hlad ani chutě na sladké atd.

Petra
1x

Na Vánoce jsem dostala právě slimax femi, tak uvidím co to přinese. Taky doufám, že do léta zhubnu. Plánujeme dovolenou u moře, tak ať mám na pláži co ukazovat. :D

Zuzule

se slimaxem femi mám zkušenosti i já. Je fakt, že po něm nemám takový hlad a konečně jím pravidelně v malých dávkách což je asi největší zásluha mého hubnutí. Je to super

Daniela Prokopová
1x

Mně teda pomáhají žvýkačky s obsahem L-carnitinu, dávám si je 1-2 hodky před cvičením a pak 1 hod po cvičení.

Lenka Trčková

Mě se osvědčil Hot Burn s papričkama, čajem, zázvorem a na spalování synefrinem. Beru ho tak 30min před cvičení, až hodinu a působí skvěle. Hodně se při cvičení zapotím, ale mám víc energie na cvičení, jsem v pohodě a od té doby co ho beru mi šla váha rychleji dolů. Koupila jsem ho v prodejně v Praze se zdravou výživou, nad muzeem, ale myslím, že je k dostání i v nějakém eshopu.

Olinka

Zdravím, já bych potřebovala poradit se slimmaxem femi. Chtěla bych si ho pořídit, ale nejsem si jistá, protože jsem o něm nenašla dost informací od obyčejných uživatelů. Můžete mi, prosím, někdo napsat svoje osobní zkušenosti?

Jojinka

Zdravím, já s ním mám velice pozitivní zkušenost. Je pravda, že jsem k němu přišla jako slepý k houslým, ale výsledek předčil i moje nejdivočejší sny. Nejdříve jsem si myslela, že to bude další takový ten přípravek z reklamy, který nebude fungovat, nakonec se ale ukázalo, že je to hodně dobrá věcička, která fakt funguje. Oproti předchozím tabletkám, které jsem brala dlouho (například XL-S medical skoro rok apod.) a nezhubla jsem s nima ani deko, tak se slimaxem femi, jsem okamžitě zhubla (nejspíše jsem se zprvu odvodnila) a pak postupně neustále hubnu. Za sebe můžu říct, že je to the best.

Lucyš

jj přesně. Nechápu, že ještě někdo může věřit těm stupidním reklamamám a koupit si třeba takový xl-s medical, když to vůbec nefunguje a jsou to jenom vyhozené peníze. To alespoň ten slimax femi si na nic nehraje, nemá žádné stupidníé reklamy, ale skutečně ve výsledku funguje.

Kopretinka

No na xl-s medical mám svůj názor. na ten už jsem totiž taky chytila, ale nic z toho. Slimax ale fakt můžu potrvdit, že fakt funguje (což i mě samotnou překvapilo)

Lucyš
1x

Tak ono je to jenom krásná reklama, ale skutek utek. Za sebe bych spíše rovnou doporučila slimax, u něj máte alespoň jistotu, že fakt funguje a navíc v rychlém sledu.

Olinka

Tak to strašně moc děkuju za všechny odpovědi. Tothle už mě skutečně přesvědčilo, že se slimaxu nemusím bát a klidně si ho můžu koupit. Jen doufám, že nebude mít žádné vedlejší účinky. Nechci totiž dopadnout jako moje kamarádka, která brala chilli burner a úplně si odrovnala zažívání.

Petra

Dobrý deň prosím v akom množstve ste ho užívali? Stačí keď ho budem užívať iba pri cvičení lebo 6 tbl denne mi príde dosť... ďakujem

Natuška

Lidičky, můžu chodit do posilovny a přitom brát i ten slimax? Nespadnou mi přitom svaly?

Lucinka

Naty, ne určitě nespadnou. Ber slimax na snížení množství tuků v těle a pak k tomu ber nějaké proteiny na růst svalové hmoty. Tak ti žádné svaly nespadnou . Jo a ještě nezapomeň hlavně na silové cvičení.

Natuška

A nsesou se proteiny se slimaxem? Nebudete to mít nedejbože opačný efekt?

Lucinka

Ne, to nemá na sebe absolutně žádný vliv. V klidu můžeš brát slimax a proteinové doplňky a budeš jak hubnout tuky, tak i přibírat svaly. Určitě vyzkoušej. Za mě je to top.

Veronika

Mam zkušenost s Karnitinem a Synephrinem. S pravidelným pohybem a správnou stravou pomohou hubnutí trochu zrychlit. U mě cca 2 měsíce/ - 5,5kg . Oba určitě nabudí k delšímu výkonu. Nicméně po pravidelném užívání synephrinu (asi měsíc) mi hrozně bušilo srdce i v klidu.. A díky za Vaše tipy.

Sabina Malkova

Ja mam doma X-TREME L- CARNITINE spalovac tuku a jsem spokojena. :-)

Maggie
1x

A který presne, mají jich více, a jak se bere?

Maggie

Dekuji za tip, jeste se musím rozhodnout, ale nejspíš tez zkusím.

Ivettka

To jsou jenom hrozný sajraty. Co ti pomůžou chvilkově a potom stejně nabereš znova. Zkus vitapixlu s mamkou jsme si to koupili nedávno a zatím 100% spokojenost, protože hubnem a nemusíme polykat žádný blbosti.

Katka

prosím vás začínám mít problémy s klouby a nevím moc co za doplňky si mám kupovat. můžete prosím poradit? budu vděčná, díky moc

Hanka

Ahoj, zkoušeli ste nědko ty produkty, co doporušujou v posilovně? A s jakým máte dobrý zkušenosti. Začala sem cvičit, ale moc se v tom ještě neorientuju.

Hanka

No tak já se mrknu na net. Děkuju za tip. Hodně mě to cvičení teď chytlo, tak bych to chtěla i trochu něčím podpořit, ale jak říkám, dám na doporučení. Je toho na trhu fakt hodně a pro mě jako pro laika....

Honza

Clenbuterol :) A nebo nějaké spalovače tuků s efedrinem, např. Black Mamba.

Horáková

Zkoušel někdo nějaké doplňky od sunkins?

Uršula

Zkoušeli ste někdo ty cvičební videa co nabízí svět zdraví? Jsou placená tak mě zajímá do čeho bych případně šla kdybych se rozhodla že to vyzkouším

Martina
1x

Uršulo oni nějaká mají???? To ani nevím, a kolik to stojí?

Květka

Martino cvičební videa mají na 3, 6 a 12 měsíců... sama sem nezkoušela ale docela mě to zaujalo a říkám si že bych to i zkusila... mě cvičení doma naprosto vyhovuje, takže tohle pro mě značka ideál

Holy

Holky ty cvičební videa dělají taky nějak na míru?

Květka

Píšou u těch videí že cvičební plán připraví přímo na míru :)

Holy

Tak to zní moc dobře děkuju ... no přemýšlím že bych to zkusila

Jiřina

Poradny si můžete vyhledat na stránkách. Mají jich hodně, já sem se nedávno přestěhovala do Svitav a našla sem jednu i u nás tak sem za to moc ráda. Už sem byla na jednorázové konzultaci a mám v plánu podstoupit hubnoucí program

Váňová

Děkuju moc... taky bych chtěla zkusit nějaký program ale nevím jaký.... ta jednorázová konzultace je nezávazná?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Anketní otázka

Podle čeho se rozhodujete při výběru matrace?

Zatím hlasovalo 58 lidí

Mohlo by vás zajímat

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce