komu pomohl nejaky spalovac tuku pri cviceni
prosim kdo ma skusenosti ze spalovacema tuku?pomaha to pri cviceni
Mám velmi dobrou zkusenost s pupalkovým olejem, zakoupíte v lekárne od firmy hmh. 1 kávovou lzicku pred cvicením. Tak hodne zdaru.
Reagovatpoděkovatnahlásit5. ledna 2009, 12:04:04
...všeobecně ženy daleko hůř reagují na spalovače než muži- to ale koneckonců zjistí každá až jich pár vyzkouší , když tedy zrovna necvičíte deset hodin týdně - nejlepší spalovače jsou šedesát minut denně velmi rychlé chůze - pět jídel denně na principu 30 / 10 /30/10/20 procent z celkové dávky jídla - a několik litrů tekutin - nejlépe vody - jednoduché velmi ,velmi účinné, bez jojo efektu a dlouhodobé - a nebo tisíce vyhozené z okna a efekt mizerný nebo žádný - vím o čem mluvím .o)
Reagovatpoděkovatnahlásit5. února 2009, 12:12:48
Ahoj, mně pomáhá Bioaktivní CLA. Obsahuje konjungovanou kyselinu linolovou a výtažek ze zeleného čaje. Není to přípravek na zhubnutí, ale na zpevnení postavy (tuková tkáň se mění ve svalovou). Při sportu se přeměna tuků na svaly urychluje - takže bez pohybu nedoporučuji. Beru CLA asi 2 měsíce a zatím jsem s jeho účinky moc spokojená.
Reagovatpoděkovatnahlásit1. října 2009, 06:10:52
Podepisuji se také pod dobré účinky C.L.A., ale C.L.A Booster. Jiný jsem nezkoušela, tak nemohu hodnotit. C.L.A. booster je opravdu účinný, tím, že vytvaruje postavu. Člověk se netřese jako sulc)))), ale je pěkně pevný. Já jsem, ale přidala i cvíčo, prý je efekt výraznější!
Reagovatpoděkovatnahlásit26. ledna 2010, 01:09:26
Já osobně používám l-carnitin před cvičením druhý měsíc, zdá se mi, že nejen hubnu ( teď mám 89 kg, shodil jsem už 8 kg, snažím se o hubnutí teď 3.měsíc), ale taky mám více energie a tím mě to cvičení taky víc baví. (hlavně běhání nebo squash, vždycky tak hodinku). Taky se přitom úplně šíleně potím, po cvičení vypadám, jak kdybych právě vylezl z vany a tričko můžu ždímat. To je někdy trochu nepříjemné, ale já osobně bych řekl, že l-carnitin docela funguje, navíc je prý celkově zdravý pro tělo.
Reagovatpoděkovatnahlásit28. ledna 2010, 12:32:18
Hledáte osvědčený spalovač tuku za přijatelnou cenu? Našli jste co hledáte. Spalovač (CARNITIN) OD SCITEC NUTRITION 500ml. Je tou správnou volbou. Carnitin napomáhá optimální funkci srdečního svalu. eho požití před tréninkem napomáhá spalování tuků. Je vhodný k jákémukoliv sportu! AKČNÍ CENA 550,- VICE NA : STANASCITEC@GMAIL.COM
Reagovatpoděkovatnahlásit5. září 2011, 06:33:01
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7046 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5435 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3629 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3083 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2407 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2206 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2050 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1922 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1551 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1483 čtenářů)
- ircule (Neurol) 21. května 2012, 06:42:35
co to tady katko plácáte za bláboly.že jse dají psychic obtíže zvládnout bez léků . asi… Diskutovat
- Ahoj (boule na zadku) 22. května 2012, 08:18:51
Mám to také. Hrozně se bojím. Je to docela velké. Také to máte uvnitř mezi půlkami na… Diskutovat
- Vasil (darování orgánů) 22. května 2012, 05:41:29
Když tak čtu tu hroznou češtinu, tak se ani nedivím, žes zadlužená až po uši! Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [71%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [7%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuji sex bez ochrany. [21%]