deprex
Beru deprex a po určité době užívání začnu trpět nespavostí,tak ho vysadím.S tím sexem to tak nějak je.Já osobně mám dobré zkušenosti s tritticem je dobré na spaní a i na sex dle lékaře. Zdravím Jirka
ahoj, ja som si naštudoval o deprexe a zdalo sa mi to vcelku dobré na použitie pre silnu depresiu, mam na mysli deprenon ale teraz už ani ten nieje v obehu,-len generiká...ked este bol deprex , pytal som ho na depresiu u lekara, on mi vsak skusene odpovedal, ze je to zastaraly liek a ucinok nastupuje pomaly, tak mi predpisal sertralin 2 x 50 mg denne. ucinok nastal v pribehu 3 dní, bol razantný a pretrvával po dlhú dobu. spominam ze v minulosti mi tiez pomohol sertralin asi pred 4 rokmy,- vtedy stacilo 50 mg denne a bol som zbaveny tej pekelnej tiaze a psych bolestí...momentalny stav je taky ze beriem serlift (sertralin) 200 mg denne a teraz po pol roku uzivania už prestava účinkovať. ...a pritom beriem aj ine farmaka - venlafaxin v primeranej davke 150 mg, serdolect 16..,akineton pp, - ten skoro neberiem, pretoze na mna neucinkuje, tiez rivotril. co je duolezite pripomenut je fakt ze som takpovediac znacne navyknuty na zolpidemum, toho ked mam dost v zasobe periem nadmerne...aj 800 mg - to je 80 tbl denne !!! - samozrejme ze potom si z toho dna nic nepamatam..cheche...a beriem tiez analgetikum tramadol co sa radí medzi opioidné..teda som tiez navyknutý...momentalný stav je taký, že už nemám sily ani financie tieto 2 lieky navyse brat. hladam riesenie u deprexu, teda stary znamy prozac, deprenon, na slovensku a myslim ze aj v cechach už tieto obchodne znacky padly, ale fluoxetin je stale na trhu, rad by som sa poradil, ako mam dalej postupovat...resp. ci mam pridat fluoxetin k ostatnym alebo vymenit....prave vcera sa mi prihodila skusenost s triciklickym antidep. coaxilom, ten ma nezvycajne ukludnil,-spajam si to so spolureagovaním ostatnych psychofarmak, hehe no to by bolo uz prehnane, ad 1vej, 3tej, 4tej generacie naraz...........no ne???:)))
Reagovatpoděkovatnahlásit19. srpna 2009, 04:19:37
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7046 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5435 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3629 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3083 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2408 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2206 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2050 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1922 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1551 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1483 čtenářů)
- Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 22. května 2012, 10:04:47
Taky vééélká gratulačka Megánkovi. Škoda, já si v neděli AHA nekoupím neb nemám kde. U… Diskutovat
- Rosta (Mé zkušenosti s elektronickou cigaretou (e-cigartou)) 23. května 2012, 08:49:20
www.ecigarety-sinca.eu jsem spokojen. sice maji zaruku ale zatim za pul roku jsem nemel co… Diskutovat
- Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 17. května 2012, 10:51:39
Ahojda všem známým i nováčkům. Marjo, moc ti gratuluju, žes nepodlehla a vydržela jsi.… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [71%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [7%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuji sex bez ochrany. [21%]