Zachraňte svůj zrak!
Světová zdravotnická organizace zveřejnila hrozivé číslo - 67 miliónů lidí zbytečně osleplo kvůli zelenému zákalu...
Ordinace.cz na Facebooku

Máte-li zdravotní problém, napište lékaři. Odpověď dostanete do pracovních 3 dnů.

Napsat   Odpovědi odborníků na dotazy o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi

Adipex retard

AHOJ.CHTĚLA JSEM SE ZEPTAT,JESTLI MÁ NĚKDO Z VÁS ZKUŠENOSTI S ADIPEXEM?MĚŘÍM 176CM A VÁHA JE 57KG.CHCI ALE VÁŽIT 50KG.PORADÍ MI NĚKDO?

jsi debil

Irina, 7. března 2006 23:43:42

promiň, ale zhubnout při výšce 176 cm na 50 kg je pi*ovina!!!

Jsi mentální anorektik?

na výšku 176 cm je nejnižší váha 62 kg, pak už jde o podváhu a ve tvém případě o anorexii...

Re: jsi debil

verča, 1. října 2007 16:03:59

Promiň, ale mít 176 cm a 62 kilo není podváha ani anorexie :)) Klidně člověk může zhubnout na 56 kilo.

Re: Adipex

Ivča, 10. května 2008 09:58:04

Zdravím, já jen přispěji se svým názorem..Když jsem před nějakým rokem zkoušela Merídii,tak opravdu jsem měla nežádoučí učinky, jako tlukot srdce,poceni,sucho v ústech, nespavost, nervozitu a opravdu jsem nic neshodila,jen ráno jsem neměla hlad, pak už ano, i chť na sladké.
Teď 14 dní beruAdipex Retard a jediný špatný učinek je,že mám sucho v ústech, na druhou stranu mě to nutí víc pít.Jinak žádné bušení srdce, nervozita, nespavost, nic takového nemám. Je pravda,že ted jezdím skoro každý den na bruslích a 5 kg dole:)

souhlas

linda, 4. července 2008 12:26:51 Poděkování: 1

SOUHLASíM JAK ZHUBNEš BUDEš OšKLIVá A PRI SEXU TI BUDOU HRAKAT KOSTI.MAM 174 VýšKU A Už JSEM MNELA 48KG,TAK VíM O čEM MNUVíM.TED MAM 67 A BUDU RADA KDYž ZHUBNU NA 55KG,TO JE STROP.

Re: adipex neee

Monca, 29. září 2008 09:57:17

Na žádost uživatele byl tento diskusní příspěvek smazán

Re: Re: adipex neee

jana, 30. září 2008 09:16:51

Reduxil je blbost, reklamní tahák peněz bez jakýchkoli účinků. Potvrdila mi to už dávno spolužačka lekárnice. Ta tvrdí, že nic z volně prodejných preparátů, teda vlastně doplňků stravy, to je přesný název, nemá ověřený účinek. Neuškodí, pokud držíte u nich dietu, hubnete její zásluhou, ne zásluhou tablet Reduxil,Formia, náplasti,atd.

deninela, 16. března 2009 00:54:56

prosim zhanim jedno plato adipex retard tak jestli nekdo muze prodat tak se mi ozvete na deninela@seznam.cz dekuji nebo na skype deninela1

RE: Re: jsi debil

Miris, 10. ledna 2010 00:08:18

Proc prodavate adipex tak draho, kdyz normalne 30 tablet stoji 200 a 100tablet 600 kc radeji si ho nechte predepsat u sveho lekare. vim to protoze jsem ho sama beru. a napise jej kazdy dobrý lekar.

RE: RE: Re: jsi debil

ver, 20. února 2010 01:46:17

Právě proto, že lékaři nechtějí předepisovat. Já si šla pro Meridii a dokonce se do mě pustila 40letá hubená pani v čekárně, údajně zdravotní sestřička. Že mám prej cvičit a stravovat se zdravě. ...Joo, kdyby to bylo tak lehký. Jim prostě nevysvětlím, že cvičím pravidelně 2x týdně + sem tam něco, že vůbec nesmažím, nedělám omáčky, snažím se mít dost bílkovin i zeleniny..... ale že mě často přepadnou šílený chutě, kdy si nepomůžu a naplácám do sebe všechno, co je doma dostupné. A když nežijete sami, tak něco v lednici být prostě musí.

RE: RE: RE: Re: jsi debil

Rodrigo, 22. února 2010 23:55:38

Tak nechej tu ledničku na pokoji. K čemu ti ty prášky budou, když se nesmí užívat dlouhodobě? Až je po pár týdnech vysadíš, tak máš kila zpátky...

RE: RE: RE: Re: jsi debil

katka, 27. února 2010 11:29:33

ahoj na tie sialene chute by ti mohol zabrat aj chrom, ja som ho zvykla tiez uzivat lebo som mavala sialene chute na sladke (hlavne pred mesiacikmi), uz po takych dvoch tyzdnoch nebudes vobec pocitovat potrebu vsetko vyzierat,
na trhu je vyrobok firmy Pharmanord - Biochrom, dostat ho v kazdej lekarni

MOC PROSIM

Janusak, 24. března 2009 09:54:51 Poděkování: 1

Ahoj vsichni.
Nemate na prodej nekdo Adipex? Nabizim max.1400Kc/100tbl. Uz jsem ho jednou brala (po druhem tehotenstvi) a fakt mi moc pomohl. Zadne vedlejsi ucinky, jen super pocit pri pohledu do zrcadla.V kombinaci s cvicenim to slo fakt krasne. Jenze pak prislo treti mimco a 70kg pri vysce 161 je zpatky. Dekuju vsem, kdo se ozvou. Ahoj

RE: MOC PROSIM

jméno a příjmení, 9. listopadu 2009 08:47:07 Poděkování: 2

Ahoj, dej si pozor na paní Pánkovou. Nabízí adipex za 1400, peníze chce předem, ale pak už je jen sprostá ( chtěla jsem ho pro mámu - ta opravdu není anorektik). Má malé dítě, které ti do telefonu řekne, že jsi p.ča a jseš v .... Nejlíp stejně zhubneš při civčení. Pravidelně a nemusíš se potit víc než půl hod, denně a pak už klidně jen 2x v týdnu. Tak si to přeber, jestli máš na víc 1 400, tak místo Pánkové to pošli někam do útulku ( taky super pocit)..

RE: RE: MOC PROSIM

Jitka, 10. listopadu 2009 11:58:47 Poděkování: 2

Ahoj, taky jsem naletěla p. Pánkové. Peníze jsou v háji. A to mě utvrzovala že v životě nikoho nepodvedla, koukám že to neni pravda. Dost si vymejšlí a jen slibuje že je pošle. Semnou komunikovala jen přes sms. Telefon ani nezvedala. Tak si na ní dejte pozor.

RE: RE: MOC PROSIM

jméno a příjmení, 29. listopadu 2009 16:16:00 Poděkování: 2

Ahoj, také bych chtěla Adipex, nabídne někdo, Měla jsem ho před posledním těhotenstvím, moc mi pomohl. teď mám 79kg při výšce 155 a je na čase s tím něco opět udělat. d.vodakova@tiscali.cz

RE: RE: RE: MOC PROSIM

Miris, 10. ledna 2010 00:12:46

ahoj nekupuj ho tady na internetu nech si ho napsat znovu od lekare ,urcite ti ho napise pokud jsi mela delsi predstavku aspon pul roku. vim to ,sama uz jsem ho mela nekolikrat napsany od lekare. a je to levnejsi . nez tady kupovat na netu. dá se potom zhubnout jen se to musi pak dodrzovat, znám to z vlastni zkusenosti. a to je pro vsechny aby si ho radeji napsali od lekare. nez pak naletet.

RE: RE: RE: RE: MOC PROSIM

Gabka, 19. ledna 2010 13:25:19

Ahoj opravdu si ho radši nech napsat já ho měla poprvním těhotenství aji ted po druhém asi od zaří do ted jsem zhodila 10kg ale pořád mám ještě na svojí výšku 166cm 83kg tak mi je napsala dr. znova.Takže pokud k tomu duvad je tak to napíše uplně bez problémů.A je to lepší než dáváa 1400 nějáké zlodějce!! v Lékarně stojí okolo 600Kč 100tablet. Tak fakt pouvažuj.

RE: RE: RE: RE: MOC PROSIM

e.kocianova, 9. února 2010 17:18:48 Poděkování: 2

prodám 100 tablet za 700,- kč na dobírku

RE: RE: RE: RE: RE: MOC PROSIM

Pavla , 9. února 2010 19:45:38 Poděkování: 3

Donrý den paní Kociánová. Měla bych zájem o Vaši nabídku tablet Adipex. Pokud by Vám to nevadilo, ozvěte se prosím na můl mail pavla.ditrich@seznam.cz. Předem Vám děkuji za pomoc.

RE: RE: RE: RE: RE: RE: MOC PROSIM

Jana Nováková, 22. února 2010 09:18:21

Reaguji na nabídku 100 table Adipexu za 700 kč. ráda bych koupila, nevím na jak dlouhou dobu to vystačí. Děkuji za odpověd na mejl jananovakova09@seznam.cz

RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: MOC PROSIM

renatka mikulova, 2. března 2010 18:29:32

mohu nabidnout adipex 30tablet za 400kc ma nekdo zajem ?

Kamila Pauknerová, 11. února 2010 19:01:20

dobrý den,chtěla bych Adipex.díky Kamila

jana strejcova, 11. února 2010 19:52:30

DOBRY DEN MATE JEŠTĚ ADIPEX? KOUPIM 30 TABLET PROSÍM.

Veronika, 12. února 2010 06:59:45

Dobrý den, mohla byste se se mnou spojit na mail: verunkaj@centrum.cz. Měla bych zájem.

benu@volny.cz, 16. února 2010 21:47:18

Dobrý den, já bych měla opravdu zájem o Adipex. Klidně velké balení.
Můj přítel bojuje s rostoucí váhou, co přestal kouřit. Kila jdou nahoru a bez cigaret všechno řeší jídlem.
V létě ho někde koupil a pomohlo mu to hlídat příjem stravy natolik, že během dvou měsíců přestal nabírat a dokonce nějakých sedum kilo schodil. Je to jako kapka v moři při jeho 120kg na 180 cm :-) ale je to velmi dobrý pomocník. Děkuji předem. Eliška

Jana Nováková, 22. února 2010 08:50:08

Reaguji na nabídku v inzerátu a ráda bych si objednala 100 tablet adipexu. Děkuji za odpověd, zda je to možné.
J.Nováková

RE: RE: RE: RE: RE: RE: MOC PROSIM

Helingerova Edita, 2. března 2010 08:59:08 Poděkování: 1

Adipex je vyborny.zrejme na kazdeho pusobi jinak.ja nespala jen tu prvni noc ale potom uz ano a dobre-) shodila jsem za mesic a pul 15kg!z mych 82,5kg dodnes na 67,5kg.je tomu presne mesic a pul.mam vysku 171cm.ja jsem pro a zkousela jsem jej tri dny nebrat schvalne co to se mnou udela a zadne silene chute a hlad jsem nemela.zaludek se mi zmensil a dnes me zasyti i jeden malinky krajicek chleba.predtim jsem se najedla ze tri.nemuzu rict pul spatneho slova na adipex i kdyz ma v sobe urcite dost skodlivin pro nas organismus,myslim,ze za ty tri mesice uzivani urcite neumru:-) pomaha mi to,spim,citim se fajn a kdyz dam dolu jeste dve kilecka,koncim a jojo efekt vim ze se nedostavi jelikoz uz nepotrebuji takove horentni porce.

Lucie, 23. února 2010 11:40:44

Dobrý den měla bych vážný zájem o 1 balení Adipex retard. Pokud Vaše nabídka stále trvá, ozvěte se prosím na tel. č. 775357381. Zatím děkuji a s přáním hezkého dne Lucie K.

janeska, 26. února 2010 23:11:38

dobry den, mala by som zaujem o 100 tabletove balenie, kontakt janeska22@azet.sk, vdaka

daniela pecherová, 1. března 2010 22:57:02

dovrý den měla bych zájem o tablety Adipex.Mohla by jste se mi ozvat.děkuji.Danielkapecherova@seznam.cz

Vlaďka, 18. srpna 2009 12:37:30

Souhlasím, jse to anorektik. Co já bych za tuhle váhu dala. Byla bych šťastná a můj život by byl o hodně jiný. Tohle je nějaké mladé střevo.

RE: jsi debil

liliana, 10. ledna 2010 01:46:46 Poděkování: 1

Prodám jedno plato Adipexu za 1000kc+postovne dobirka, zadne posilani penez na ucet, jen vazni zajemci. ,nejedná se opodvod. v pripade zajmu piste na atat03@seznam.cz

Adipex

Renata, 17. března 2006 11:47:40

Místo Adipexu Vám doporučuji návštěvu psychloga, nevážíte si sama

sebe a už vůbec né toho, že jste zdravá !!! Měla byste přehodnotit

Váš žebříček hodnot !!!

slniecko, 21. dubna 2008 11:49:31

ahoj ja som brala adipex..nedoporucujem...nebude sspat nebudes jest srdce ti bude busit odusu..je to na smrt..rano mas problemzjest aj pol rozka, si nabita energiou ale az tak ze nespis ani v noci je tofakt nebezpecne..brala som tomesiac ale musela som prestat nebolo mozne takto zit bezspanku bez jedla aktomu srdce na roztrhani..nekupuj to nestoji to za to...katka

RE: Re: Adipex

miris, 10. ledna 2010 00:15:31

Ahojky na kazdeho to pusobí jinak. jsou to vedlejsi ucinky. nejlepsi je ho brat ob tri dny a ne kazdý den. a pokud má nekdo potize radeji ho nebrat. jj s tou nespavosti mas pravdu i sucho v ustech nejhorsich je 14 dni. zalezi kolik kdo chce zhubnout.

Manita, 30. ledna 2009 12:12:02

No opravdu jsi zralá na psychologa, nechci už ani říci psychiatra. To budeš jako tyčka, nehezká. Vážíš si toho, že jsi jinak zdravá? Tak dej pokoj aužívej si života a ne se zabývat
takovou p...... Přeji hodně zdraví.

RE: Adipex

PettyLee, 8. února 2010 15:01:18

Ahoj... Po porodu mi zůstalo 12 kilo nahoře a ať si hlídám jídelníček a chodím 3x týdně cvičit, kila pořád zůstávají. Vůbec si nepřipadám atraktivní a mám pocit že i můj přítel to vidí stejně. Prosím, víte-li někdo jak a kde sehnat zlaté vejce na hubnutí ozvěte se mi na můj mail PettyLee@centrum.cz a zbavte mě trápení... Děkujiiiii!!

hrůza

Žanda, 4. dubna 2006 18:51:32 Poděkování: 1

opravdu jsi asi člověk určený k psychologovi, to neni normalni !!!!

Adipex

Gába, 11. dubna 2006 16:16:00 Poděkování: 2

Adipex jsem brala týden, za tu dobu jsem sice zhubla asi 3 kg, ale nespala jsem, byla jsem jak zfetovaná a nebyla jsem se schopná ani napít, jak se mi klepaly ruce a hlavně sem byla šíleně protivná. Zkus cvičit!

74.Tygrik, 20. května 2008 17:14:19 Poděkování: 2

sháním adipex, za jakoukoli cenu, prosím poraďte!!!!74.Tygrik@seznam.cz

akzob, 11. května 2009 16:49:26

mam skusenosti s ADIPEXOM,ano človek je velmi čuly,ale mne to vyhovovalo,lebo som mala tolko energie a vôbec som nemala chut na jedlo,len smola,teraz potrebujem schudnut a unas ho uz nedostat,neporadil by mi niekto ako by som sa k nemu dostala?Potrebujem dať dole 15kg.Teraz mam 80kg,prosíííím

Adipex

Tina, 15. června 2006 14:54:39

si fakt kráva..sorry ale musím to sem takhle napsat...věřím že tě to trápí,ale lést sem s tímhle problémem je trochu moc..tady sou lidi kteří skutečně potřebujou zhubnout a ty se sem přídeš v podstatě "chlubit"jak moc si hubená!!!

ahoj

Lenka, 16. června 2006 22:28:32 Poděkování: 1

Adipex je svinstvo, zkoušela jsem to, ale to co shodíš nabereš zpět a ještě jednou tolik

RE: ahoj

miris, 10. ledna 2010 00:19:28

ahoj shodis ale musi se pak dieta dodrzovat já uz ho beru tak po 5 vzdy zhubnu a pak si rikam vsak co jsem hubená najim se....a potom se opravdu vaha vrati 2x tolik. takze dodrzovat. taky ho beru a uz jsem si rekla ze naposledy a budu si dietu potom dodrzovat. vim co tady prozivate jj reseni z dietama to já z nam. tak vsem drzim palecky.

RE: RE: ahoj

danni, 18. ledna 2010 21:33:23

ahojky můžu se zeptat kde jsi sehnala adipex neboli zlatá vejce? nikde ho nemůžu sehnat.napiš mi prosím na olsakovad@seznam.cz moc děkuji

Adipex

Martinka, 4. října 2006 20:32:09

řeknu ti jen jedno z adipexem si opravdu raději nezahrávej.Tyto prášky jsou původně určeny bláznům na uklidnění a po čase zjistili že se po nich i hubne. Ale potom máš pěkné nežádoucí účinky např. Tlukot srdce,nespavost,hiperaktivnost ,omdlívání, nervozita,chytání amoku. Atd........ A navíc znnižuje neplodnost.5íkám to i z vlastní zkušenosti.Ty prášky pusoví na každého úlně jinak já jsem je třeba brala jen týden ale neschudla jsem nic.

ly19, 26. června 2008 13:23:10

nevíš co mluvíš jak toto můžeš napsat ohledně neplodnosti já užívám adipex mám ho od gynekologa každý organismus je jiný jinak ho snáší já jsem pod kontrolou lékaře a je mi skvěle sice jsem krapet nervozní ale spím dobře.

RE: Re: Adipex

jméno a příjmení, 15. prosince 2009 18:47:59

taky jsem ho užíval a netrpěl jsem ani jedním příznakem, které zde uvádíte až na jeden že jsem zhubl 30 kg za dva měsíce a dodnes si držím váhu

Podváha jako blázen

Jana, 3. července 2007 21:34:01

Jéžiši Kriste....To je jako kdybych já vážila při 162 cm pod 40 kg. No, jdi na psychnu, jinak nevím. Už teď máš podváhu jako blázen. Menstruuješ vůbec? Adipex ani nezkoušej. Můžeš mít i srdeční zástavu, je to hroznej šit a to vážně. Hlavně to nefunguje, známá ho brala a má psychický potíže.

ahoj

TT, 10. července 2007 01:08:25 Poděkování: 1

no nenapsala bych to tak tvrdě, ale mají pravdu.....brala sem adipex, protože jsem měla velkou nadváhu, při cvičení jsem spolu s ním zhubla 20 kg, ale skončila na sezeních s psychiatrem.....měla sem snad všechny vedlejší účinky které to může vyprodukovat a to bych ti fakt nepřála...od vypadávání vlasů až po panický strach a nespavost, byla ze mě troska......už bych to v životě nevzala....... a při tvé výšce a váze .......

1 - 2 - 3 - … - 40 - 41 - 42
Captcha
Klikněte na část těla, která Vás trápí a otestujte se online.
Hlava
Tělo

Vyberte si lékaře
a objednejte se online

Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. » Všechny odpovědi   Napište lékaři hned teď. Odpověď do 48 hodin. Napsat

O nás    |     Napište nám    |     Lekarna.cz    |     Partneři    |     Právní prohlášení a ochrana osobních údajů     |     RSS exporty
Ordinace.cz je odborný magazín o zdraví, nemocech, těhotenství a souvisejících tématech pro pacienty. Najdete zde encyklopedické informace o nemocech a vyšetřeních a populárně naučné zprávy z oblasti medicíny. Velmi navštěvovaný je domácí lékař, stejně jako možnost vyhledat si lékaře online.
Copyright by Pears Health Cyber, s. r. o. 2010, Poslední aktualizace 10.3.2010, ISSN 1801-8467