Bolest levé lopatky
Už nějakou dobu mám ukrutné bolesti v levé lopatce,která vystřeluje do celé ruky a bývá mi od ní hodně zle.Už nevím co bych s tím měla dělat je to dost unavný,protože mi bývá hodně zle.Nevíte prosím někdo co s tím?Už několikrát jsem byla u doktora,ale ten to nijak neřeší.Děkuji za případnou radu
DOBRÝ DEN, MĚL BYCH NA VÁS DOTAZ, POKUD VÁM TO NEBUDE VADIT? TÉMĚŘ PŘED ROKEM JSEM NEŠIKOVNĚ UPADL PŘI FOTBALE PŘES HLAVU A SILNĚ JSEM SI PŘI TOM NARAZIL RAMENO. V TU CHVÍLI JSEM MĚL CO DĚLAT, ABYCH TO ROZDÝCHAL. BOLEL MĚ I HRUDNÍK. ASI PO TÝDNU SE BOLEST MINIMALIZOVALA POUZE DO OBLASTI LOPATKY A RAMENE. NÁSLEDUJÍCÍ MĚSÍC JSEM NA PÁD SKORO ZAPOMNĚL, ALE PAK MI ZAČLO BOLET ZNOVU POD LOPATKOU A MĚL JSEM POCIT ZABLOKOVÁNÍ OBRATLŮ KRČNÍCH A HRUDNÍCH A NAVÍC MĚ BOLELY VAZY V LEVÉM RAMENI, KTERÉ JSEM MĚL JAKOBY LEHCE SVĚŠENÉ. PŘED MĚSÍCEM SE BOLEST ZNOVU ZVÍŠILA DÍKY MÉMU SEDAVÉMU ZAMĚSTNÁNÍ. POŘÁD MĚ BOLÍ (PÍCHÁ) POD LOPPATKOU, POŘÁD CÍTÍM VAZY V RAMENI. POHYBLIVOST RAMENE NENÍ NIJAK OMEZENÁ, ALE PRASKÁ MI V MÍSTECH MEZI LOPATKOU A KLÍČNÍ KOSTI. PŘI OTOČENÍ HLAVY NA PRAVOU STRANU MI V LOPATCE ŠKUBNE. PŘI PROPNUTÍ ZAD MI PRASKÁ V OBLASTI NĚKDE MEZI HRUDNÍMI A KRČNÍMI OBRATLI. PŘI MAXIMÁLNÍM PROTAŽENÍ LOPATKY MĚ LEHCE TAHÁ NA PRAVÉ STRANĚ PŘEDNÍ ČÁSTI HRUDNÍKU, NĚKDY JE TO AŽ PÁLIVÁ REAKCE. PŘI CVIČENÍ NA KLIKŮ NA BRADLECH SE TAH V HRUDNÍKU DOST ZVYŠUJE, NĚKDY MÁM POCIT MÁLEM AŽ DO KŘEČE NEBO JAKOBY BLOKACI ŠLACHY POD PRSEM Z VNITŘNÍ ČÁSTI HRUDNÍKU. NYNÍ JSEM ZAČAL CHODIT NA MASÁŽE, KDE JSEM SI NECHAL ODBLOKOVAT OBRATLE V OBLASTI HRUDNÍKU. TÍM SE OBTÍŽE ALE SKORO ANI NESNÍŽILI. JEŠTĚ KDYŽ SI HLAVU PŘITÁHNU K PRAVÉMU RAMENU, TAK MĚ TÁHNE AŽ NĚKDY LEHCE PÁLÍ HORNÍ ČÁST TRAPÉZU A KRČNÍHO SVALSTVA U PROBLEMATICKÉHO LEVÉHO RAMENE. SNAD JSEM TO POPSAL TAK NĚJAK PŘESNĚ, DOUFÁM, ŽE MI NĚJAK PORADÍTE ČI POMŮŽETE DĚKUJI A PŘEJI PĚKNÝ DEN, KARÁSEK
Reagovatpoděkovatnahlásit24. dubna 2009, 09:20:25
Asi dva měsíce mě trápí bolest pod pravou lopatkou, která se někdy stěhuje do žeber na pravé straně hrudníku. Páteř je odblokovaná, Přibližně od března trénuju golf, může to být od toho? Teď už 3 týdny nehraju. V noci mě nic nebolí, dopoledně je to snesitelné odpoledne a večer na omdlení. Práce u počítače je utrpení, Nejlíp je mi když ležím. Vyšetření na neurologii a u rehabilitačního lékaře jsem absolvovala. Po odblokování páteře přišla krátká úleva a pak byla bolest ještě větší. Masáže pomohou také jen na chvíli. Na noc beru Myolastan odpoledne kapky Tramal - bez nich se neobejdu. Coxtra, který jsem dotala předepsaný vůbec nezabírá. Máte pro mě radu? Díky Hanka
Reagovatpoděkovatnahlásit22. června 2009, 11:15:03
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – fototerapie a balneoterapie (2. díl) (7046 čtenářů)
- Bradavice: nemoc, za kterou byste měli poděkovat (5436 čtenářů)
- Seriál: Nejnovější trendy v léčbě lupénky – Alternativní metody (3. díl) (3629 čtenářů)
- Plicní hypertenze bere dech i život (3083 čtenářů)
- Moderní vyšetření střev: virtuální 3D kolonoskopie (2408 čtenářů)
- Chci se rozejít s manželem, který má lupénku (2206 čtenářů)
- Arteriovenózní malformace: časovaná bomba (2050 čtenářů)
- Od bolestí zad a kloubů vám pomůže cvičení v autě a v kuchyni (1922 čtenářů)
- Meningitida: nemoc malých dětí i jejich babiček (1551 čtenářů)
- Snídejte čokoládový koláč, zhubnete (1483 čtenářů)
- Jana (tonsilektomie) 20. května 2012, 06:58:12
Kdy se může kouřit po odstranění krčních mandlí ? Děkuju Diskutovat
- self_starter (Mé zkušenosti s elektronickou cigaretou (e-cigartou)) 17. května 2012, 03:58:06
obdiv si el.cigarety rozhodně nezaslouží a víc jak z poloviny na tom maj zásluhy ti co si na… Diskutovat
- Marta... (Chci zhubnout) 22. května 2012, 09:52:30
Ahoj, mám dotaz, je v současné době nějaké anorektikum na trhu? Teda krom ADIPEXU !!!… Diskutovat
- Ne, mám už dlouhou dobu jednoho stálého partnera, tak mi nic nehrozí. [71%]
- Ano, nemám stálého partnera. Proto si dávám pozor - sex bez ochrany nepřichází v úvahu. [7%]
- Spoléhám na štěstí, ale občas strach mám, protože praktikuji sex bez ochrany. [21%]