PředchozíDalší

atopický ekzem

Dobrý den, chtěla bych poradit s kosmetikou na atop. ekzem užívám ATODERM krém a mýdlo a zatím celkem v pořádku, ale nevím jestli je něco lepšího na trhu.Když mám velké problémy tak používám kortikoidy.Hodně mi vadí voda následuje zrudnutí kůže a svědění.Prosím poradte mi z vlastních skušeností.

Odpovědi
Zdenek

Ekzemem trpim od 8 mesicu a az ted, kdy mi tahne na 30, jsem vyzkousel něco, co mi opravdu pomaha. Mel jsem to stesti, vyzkouset prirodni australskou kosmetiku Grahams Natural Alternatives.Kosmetiku mi dovezla teta, která tam zije a po dotazu na vyrobce nam bylo sdeleno, ze nekdy na jare, by se mela prodavat také u nas. Tuto kosmetiku muzu vrele doporucit.

Reagovatpoděkovatnahlásit

24. dubna 2006, 01:24:24

sara1 poděkování

měla jsem ekzémy od dětství, převážně kontaktní po dotyku pokožky téměř s čímkoliv. zabírali jen korikoidy. Od r.92 kupuji v lékárně Dermaguard, což je bariérová ochrana pokožky a je to super. Jedno natření vydrží 8 hodin a po podráždění ani stopa.

Reagovatpoděkovatnahlásit

5. října 2006, 07:10:04

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • petr (darování orgánů) 19. května 2012, 11:56:01

dobry den chtěl bych pomoci jiným a zaroven i sam sobě z finančnich problémú.byl bych velice… Diskutovat

• Adla (antikoncepce Vreya) 23. května 2012, 12:41:37

Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo z vás měly po Vreye bolesti žaludku. Beru jí… Diskutovat

• kudlickova.m@seznam.cz (Plyšáky alergiků dávejte do mrazničky) 17. května 2012, 12:04:49

Dobry den ,kdeje nejblizsi biorezonance chci prestat kourit dekuji Diskutovat

Inzerce