PředchozíDalší

Bolest levého ramene

Delší dobu mám bolest v rameni.Nevím jestli je to záležitost kloubu nebo svalu.Bolest mi jde do celé ruky.K doktorovi jít zatím nechci .Chodím na různé masáže ,zatím nic nepomáhá.V noci se i kvůli tomu budím.Vím, že je těžké někomu poradit,ale i tak děkuji za nějakou pomoc.

Odpovědi
stanka1 poděkování

Přesně vím o čem mluvíte. Já mám stejné potíže už od loňska. Sice mi kapánek pomohly obstříky, léto se dalo přečkat, ale na podzim se to vrátilo. Trpěla jsem zbytečně, neodkládejte jakýkoliv pokus. Ulevilo se mi po návštěvě neurologa, který mi tzv.pokřápal krční páteř a celé tělo, sice jsem dostala i obstřik, ale už můžu ruku používat. Úleva je určitě 50%.Sice mi bylo řečeno, že je to opotřebovaná ruka, loni mi ma rentgenu našel ortoped jakýsi posun, ale zbytečně jsem také odkládala návštěvu lékaře. Také jsem podle sebe navštěvovala masáže, rehabilitace, cpala prášky....Bez znatelné úlevy.Není to sice na dlouho, asi se to vrátí, ale každý den s úlevou je lepší. A to beru, že očekávat podobné potíže v 60ti letech je normální, ale ve 48 se mi zdá zbytečně brzy.

Reagovatpoděkovatnahlásit

2. dubna 2009, 03:31:08

monika

je mi 21 let a bolestmi ramene trpím už pár let...Vždy, když jdu k lékaři, nasadí mi límec, napíše mi čtvery různé prášky a tím je to vyřešeno. Potom rehabilitace a zase konec...Vydrží mi to měsíc a pak se bolesti vrátí. Doktor mi řekl, že je to tím, že mám nejdřív vyklenutou krční páteř a potom si zase řekli, že mám krční páteř napřímenou. Bolesti se mi tak jako tak vždycky vrátí a jsou čím dál horší. Proto bych se chtěla zeptat, zda nemáte někdo kontakt na dobrého ortopeda nebo neurochirurga z Plzně a okolí. Moc by mi to pomohlo

10. listopadu 2011, 02:26:59

Leenka

Na bolest kloubů, svalů, šlach, zad atd. doporučuju léčivý bylinný gel Artroline. Dá se sehnat na netu

22. září 2009, 03:08:19

jarda

bolesti kloubů jsem si taky zažil, měl jsem ji 5 let po úrazu na snowboardu (pád při skoku přímo na pravé rameno), pomohla mi až matrace, vyzkoušel jsem snad všechny, ale zabrala mi až matrace tempur , koupil jsem ji na tempurpedic.cz, ale da se koupit i v obchodech s nábytkem

19. prosince 2009, 10:26:36

Jindriska

Po prechozene viroze loni v rijnu mi nahle zacalo bolet leve rameno,doktorka mi vzala krev a poslala na revmatologii,kd e mi dali obstrik,ktery pomohl,ale bohuzel ne nadlouho-odtud me poslali na rehabilitaci (magnety) be z uspechu,ted opet rehabilitace,laser,VAS,banky-ty mi pomohou jen na 3 dny.obdodnid oktorka me odmitla poslat na rentgen s tim,ze mam rameno "osuchane vekem",jak pravila a ortoped mi r ekl,ze rentgen je skodlivy a ze mam zanet svaloveho uponu,takze me take odmitl poslat na rentgen!A ze me to bude bolet rok! Mate nekdo zkusenosti (co pomohlo vam) a,nebo znate dobreho ortopeda v Liberci?

8. února 2012, 04:17:49

Janička3 poděkování

Dobrý den, já bych se zde chtěla podělit s mojí zkušenosti s bolestmi levého ramena a obou kolen. Nejdříve s ramenem - zřejmě jsem někde nastidla, nebo jsem si rameno pohmoždila a začalo mně bolet. Kolena naopak začala bolet spontánně, i při sezení, někdy v noci a tak. Vyšetření pak ukázalo počínajicí artrozu v ranním stádiu. Ortoped z Prahy mi doporučil kloubní výživu - flex code sirup 500ml, kterou jsem si následně hned v lekarně objednala. Brala jsem téměř dva měsíce. K tomu ještě jsem prováděla magnetoterapií. Potíže velmi ustoupili, nyní jsem celkem zdravá, a musím se snažit aby to tak vydrželo i nadále.

15. února 2012, 09:33:15

Marie

Dala jsem na Váše doporučení a také jsem si sirup koupila. Prvních 10 dní jsem nepocitovala nějakou změnu. Ovšem po 15 dnech, jsem začínala vnímat jisté signály zlepšení. Poté jsem se rozhodla začít s 3 měsíční kůrou s timto sirupem. Citím celkové zlešení svého stavu. Vývar z brokolice a kurkumy jsem začala brát také.

22. dubna 2012, 09:22:55

Přidat nový komentář
 [ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Mirek (Mé zkušenosti s elektronickou cigaretou (e-cigartou)) 17. května 2012, 07:09:54

Ahoj, já jsem velice spokojený, nekouřím už vůbec cigarety, jen elektriku, zajímalo… Diskutovat

• irena (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 21. května 2012, 11:42:28

Ivči , k tomu krásnému výročí blahopřeju. A ještě posílám gratulace do Třebíčkova ,… Diskutovat

• zdenka (Tušíme, co by mohlo být v nápoji lásky, říkají vědci) 17. května 2012, 10:55:49

Kdysi dávno jsem o Oxytocinu četla s tím, že se sprey stříká na nosní sliznice. Údajně… Diskutovat

Inzerce