těžká únava a depky
Jsem po operaci zhoubného nádoru.Mám kolostomii a nefrostomie.Postradiační potíže.Díky tomu mám bezezbytkovou dietu.Nemohu převážně ovoce a zeleniny.Pouze šťávy,ale jen z málo druhů.Jsem neustále unavená,nemohu spát,mám často depky a panický strach z lékařského vyšetření.Na většinu léků mám alergie.(nateču a mám podrážděnou kůži)často zvracím.Poradí mi někdo co s tím,nebo nějakého odborníka který by byl ochoten mi pomoc.Nejhorší je ta únava.
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroom Magniflex, Šaldova 1, Praha-Karlín, nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
- Příznaky rakoviny, které bychom neměli podceňovat (6445 čtenářů)
- Příspěvek na péči: Pro koho je určený a jak o něj zažádat (3659 čtenářů)
- Kdo má nárok na lázně a jaké jsou typy úhrad (3034 čtenářů)
- Nemocné ledviny nebolí (2962 čtenářů)
- Předání zdravotnické dokumentace při změně lékaře (2774 čtenářů)
- Vysoký cholesterol ohrožuje i náš mozek (2187 čtenářů)
- Zubní kaz lze ošetřit i bez vrtačky (2070 čtenářů)
- Přecházet chřipku se nevyplácí (1745 čtenářů)
- Nejčastější nepravdy a mýty o chorobách štítné žlázy (1545 čtenářů)
- Bolesti které vedou od krční páteře pod lopatky (1411 čtenářů)
- Petr (Rivotril) 26. dubna 2018, 08:59:20
Ahoj Katko, je to jako na houpačce, ale většinou jsem dole. Mirtazapin vysazuji a čeká mě… Diskutovat
- Majka (Chronická zácpa) 21. dubna 2018, 18:49:05
Užívám ho 10 dní na střídání zácpy a průjmu, doktoři mi řekli, že jsem v pořádku… Diskutovat
- emma (Vitamín D (cholekalciferol, ergokalciferol)) 25. dubna 2018, 19:54:33
nemůžu moc na slunce, nad doplňkem jsem přemýšlela, ale nevím jaký Diskutovat