Inzerce

ano či ne

Zajímalo by mně když otěhotním i přes antikoncepci, nebo když si zapomenu vzít jednu pilunku zda je plod v pořádku.... Slyšela jsem dvě verze: 1 byla, že by pak dítě bylo opostižené a že se doporučuje potrat a ta 2 verze naopak... že je vše v pořádku a dítě může být zdravé. Děkuji za odpověd. Přeji krásný den!!!!!!!!!

Inzerce
Odpovědi
lili2 poděkování

Myslím, že pokud je to během prvních 4-6 týdnů, nic se neděje, pokud je antikoncepce užívána dále, může dojík ke "zženštění" mužského plodu.

Reagovatpoděkovatnahlásit

31. října 2006, 15:05:55

Pajusa5 poděkování

Ahoj,je mi osumnact,a pravidelne uzivam antikoncepci Lindinette.Pred tydnem jsem si ale zapomela jednu pilulku vzit,a vzala jsem si ji hned jak sem si vzpomnela..coz bylo ale uz dele nez dvanact hodin od spravnyho casu.No a ani jsem to moc neresila,ale zacinam mit pocit ze mam nejaky tvrdy podbrisek a kazdy den jsem naladova,Nevim jestli to ma nejaky vyznam,nebo jestli je to jen ma sugesce...Moc by mi pomohla nejaka rada...Dekuji.P

Reagovatpoděkovatnahlásit

29. března 2007, 21:52:38

Miriam2 poděkování

Dobré odpoledne, potřebovala bych nutně vědět, jak dlouho po ejakulaci jsou spermie živé, schopné oplodnění, například když ulpí na prostěradle. Moc děkuji za odpověď! ..M.

Reagovatpoděkovatnahlásit

8. března 2010, 15:49:21

Elena

www.svet-puvabu.cz

Reagovatpoděkovatnahlásit

18. března 2010, 20:58:51

Sara Vlčková

Pozná se na vyšetření neplodnosti, že beru antikoncepci??? Pozná to gynekolog krevními testy???

Reagovatpoděkovatnahlásit

16. dubna 2011, 10:54:39

Přidat nový komentář

 Neradi počítáte? Přihlášení uživatelé nemusí.

 [ pravidla diskuse ]
Inzerce
loading...
Nové články emailem
Inzerce https://www.musimcasto.cz/?utm_source=banner&utm_content=ordinace.cz
Anketa
Poskytoval/-a jste někdy první pomoc u epileptického záchvatu?
Zatím hlasovalo 142 lidí.
Inzerce
Inzerce http://www.stopstigma.cz
Inzerce
Aktuální diskuse
  • petra (Zadní rýma) 22. února 2017, 16:45:45

    dobry den muj 4 lety syn ma uz od mala problemy ze zadni rymou , kdyz je nachlazeny tak… Diskutovat

  • Tom (Výplach střev? Nedoporučeno!) 24. února 2017, 08:11:39

    Ano můžu jen potvrdit výše uvedené. Když doktoři tak dlouho studujou verzi klasické… Diskutovat

  • Marian (Odstranění krčních mandlí??) 22. února 2017, 16:22:47

    Od opakovaných angín a hrozícího trhání krčních mandlí mi pomohlo užívání Bactoralu.… Diskutovat

Inzerce