potim se od 13
cauky je to fakt des se potit. zacala jsem se potit od 13 napred malo a ted mam nejvetsi kolace.pred rokem se mi stala divna vec jsem se na 3 mesice prestala uplne potit. Zacalo to zacatkem cervna. Byla jsem nejvic stastna ze jsem se konecne po 4 letech, prestala potit. Hups v zari to zase zacalo. ale ty 3 mesice byly moje nejstastnejsi. taky mi vadi ze diky poceni si nemuzu najit kluka, protoze mi vadi jak se potim.Kdyby nahodou nekdy videl jak se potim.Bych se musela propadnout.taky mi strasne vadi ze propotim dokonce i svetr je to opravdu strasne neprijemne.Uz jsem toho mela dost tak jsem se sla podivat na nejakou stranku o poceni a prekvapilo me kolik lidi ma stejny problem jako ja. ten pripravek driclor si pujdu hned koupit doufam, ze zabere.
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Chcete zdravě spát? Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroom Magniflex, Šaldova 1, Praha-Karlín, nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.
- Většinou dobře a rychle. [48%]
- Často obtížně a dlouho. [22%]
- Velmi těžko a dlouho. [18%]
- Vždy dobře a rychle. [12%]
- Příznaky rakoviny, které bychom neměli podceňovat (6134 čtenářů)
- Rýmovník, bylinka nejen na rýmu a nachlazení (4281 čtenářů)
- Příspěvek na péči: Pro koho je určený a jak o něj zažádat (3420 čtenářů)
- Pozor na zubní kazy u dětí. Vznikají rychleji než u dospělých a chrup mohou doživotně poškodit. (2941 čtenářů)
- Kdo má nárok na lázně a jaké jsou typy úhrad (2794 čtenářů)
- Nemocné ledviny nebolí (2769 čtenářů)
- Předání zdravotnické dokumentace při změně lékaře (2552 čtenářů)
- Vysoký cholesterol ohrožuje i náš mozek (1981 čtenářů)
- Zubní kaz lze ošetřit i bez vrtačky (1847 čtenářů)
- Přecházet chřipku se nevyplácí (1550 čtenářů)
- petr (Žvýkací tabák) 20. dubna 2018, 09:27:55
blbost, je volně k mání v každé lepší trafice, jen na praze 5 asi v 7mi Diskutovat
- Majka (Chronická zácpa) 21. dubna 2018, 18:49:05
Užívám ho 10 dní na střídání zácpy a průjmu, doktoři mi řekli, že jsem v pořádku… Diskutovat
- Tereza Součková (Chronická zácpa) 18. dubna 2018, 16:12:00
Četla jsem, že je na zácpu dobrý Colonfit, měl by to být český výrobek. Nezkoušeli jste… Diskutovat