Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Zhubnout...Ano nebo NE???

Dobrý den,jsem 16.letá studentka.Mám 155cm a vážím 53kg,dost mě to trápí,nechci vypadat jako kuželka....vím že ženy bez ženských tvarů nejsou ženyDo 12.let jsem byla jako proutek,poté se vše zvrtlo a já místo abych rostla do výšky jsem začala růst do šířky...měla jsem asi stočtyřicetněco a přitom jsem vážila 59kg, vypadala jsem jako koule a muj fyzický stav se také dost zhoršil,já jsem ale nijak nic neřešila,prostě jsem měla dost velkou chuť k jídlu a tak jsem jen pořát jedla a jedla....NAŠTĚSTÍ nastal převrat kolem 15.roku...byli prázdniny a já ani nijak dietu abych zhubla do plavek,neřešila,připadala jsem si normální..Pak jsem začala užívat CHROM,který omezuje chuť k jídlu.O prázdniny jsem pobývala na chalupě a při věčném pohybu venku,jsem vůbec neměla chuť k jídlu,chrom jsem si dávala každé ráno u snídaně... Pak jsem si našla přítele za kterým jsem chodila do vedlejší vesnice asi 8km pěšky,chuť k jídlu jsem vůbec neměla a tak jsem se zbavila toho věčného přejídání....po celou dobu co jsem byla s ním jsem váhu nijak neřešila,byla jsem spokojená....i když on byl dost štíhlí,ostatně jako většina poláků....neměla jsem s tím problémy.Problém nastal až když jsem se s ním po roce rozešla a našla si jíného,pomalu o 30cm vyššího,štíhlého kluka,kterého sice miluju ale se svojí postavou si vedle něj připadám jako kuželka,(i když mu to nevadí) ...když to vidím,chtěla bych ještě zhubnout,jakto že to předtim šlo aniž bych chtěla a když teď chci tak to nejde.Každou neděli a někdy i pátek chodím na spining,ale neni mi to asi nic platné,v jídle si dávám pozor na kalorické bomby ale stejně váha dolů nejde.chci mít vypracovanou krásnou postavu jako maj holky na časopisech...nic mi nepomáhá a já jsem z toho zoufalá....i při počítání BMI mi to vychází že jsem uplně normální....ale jsem malá a tak se mi vše ukládá v problematických partiích....a mě to štve,i když cvičím je mi to prd platný....PROTO SEM PÍŠU A PROSÍM O RADU

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
MarsyA

Ahojky, je mi 18, merim 163cm a vazim 65 kg, muzu rict ze jsem taky takove zvlastni povahy, rada bych si s tebou popovidala jestli muzes napis mi na mail [email protected]

Jaroslava

Dobrý večer, dostala jsem se před nelehkou věc a rozhodnutí, chci děti a nejde to , mám PCOS a bojím se co bude. Řeším kliniku a ptám se co mám za možnosti, poradíte? Potřebuji zhubnout, ale nikdy mě to moc nešlo, stojím před těžkým rozhodnutím co bude dál.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce