Inzerce

přestat kouřit

dobry den,chtel bych vzkazat všem kdo se bojí přestat kouřit.já jsem kouřl od 15ti let.od vojny pak celkem dost asi 30 denne.je mi 30 let.pracuji jako řidič kamionu,rozhodl jsem se ze přestanu a ze dne na den jsem přestal.nemam s tim zadny problem ani v kuřackem prostředí.ba naopak je mi to velice nepříjemné.ale určitě netrpím depresema a tak podobně z toho ze nekouřím.kdo opravdu chce přestane i bez léku

Inzerce
Odpovědi
Jarmila

Klobouk dolů, jsi u mně velký frajer! To se hned tak někomu nepodaří!Já mám za sebou prostop. Jarmila.

Reagovatpoděkovatnahlásit

4. dubna 2009, 16:23:00

Robinsonka

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

31. prosince 2012, 23:18:19

Jana1 poděkování

Je to pravda, že se dá přestat kouřit i bez léků a ze dne na den. Já přestala také tak a to loni v listopadu. Kouřila jsem od 18ti let. Mě je 53 let. Zatím s tím žádné problémy také nemám, ani deprese a nic podobného. Ale asi je třeba opravdu chtít a pak to jde.

15. května 2009, 15:04:08

martin buriánek

dobry den,tak od listopadu kdy jsem prestal kourit ubehlo uz pul roku a stale nekouřim a nemam s tim opravdu zadny problem.a za penize ktere jsem usetril jedu letos do italie na dovču.no nevyplati se prestat??nehled na zdravi.

7. července 2009, 14:04:06

onlyecig

Netoužil jsem kouřit znovu! To ano, mám je jasné, že pokud jeden den rozhodnout, že kouřit cigarety by pokles o tom, jak jsem nenáviděla to vice. Mood šampión! ( www.onlyecig.com )

22. srpna 2010, 13:59:27

sindyy

Sama jsem nekuřák, ale proč si vědomě kazit zdraví a potažmo pasivně i lidem kolem kuřáků. Třeba vám pomohou oprostit se od tohoto zlozvyku tyto stránky. Jsou tam výborné a užiteční informace. http://www.bezcigaret.cz/ A přeji všem, co chtějí přestat kouřit, pevnou vůli!!!

27. srpna 2012, 21:28:19

Jája

Nekouřím už od 10.10.12.po operaci slepáku,když jsem se probrala po narkoze,připadá mi to jako kdyby mě na tom sále na chir.zhypnotizovali at nekouřím-a mě to přitom,tak bavilo:))nerozumím tomu,ale je to tak,když chcete přestat kouřit jděte do děč.nemocnice,můj muž po pobytu tam též přestal kouřit.

29. prosince 2012, 22:48:04

Petr Zwikirsch

Manželka přestala kouřit ze zdravotních důvodů.Já ze solidarity a také že to dokážu jsem přestal kouřit.Nyní je to týden a žádné absenci nepociťuji.

30. dubna 2013, 20:56:15

Přidat nový komentář

Neradi počítáte? Přihlášení uživatelé nemusí.

[ pravidla diskuse ]
Inzerce
Inzerce
Nové články emailem
Aktuální diskuse
  • Oli (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 13. května 2013, 23:31:04

Ahoj všichni, no nebo spíše dobrý večer či noc. Jak vidíte, já opravdu i po té nejmenší… Diskutovat

• Lada (Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním) 15. května 2013, 21:04:22

Ahoj máte pravdu,dnes jsem měla šílenej den beru cipralex 7 týdnů a měla jsem strach… Diskutovat

• Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 12. května 2013, 12:04:08

Ahojda, Oli držíš se výborně, zbytečně se nestresuj a vezmi 2x denně, ať jseš v pohodě.… Diskutovat

Anketa
Využili byste slevy na služby či zboží související se zdravím?
Zatím hlasovalo 227 lidí.
Inzerce
Napsali jste nám

Děkujeme Vám za všechny dotazy a připomínky.
Vaše redakce

Naši partneři
Inzerce