Koupelna pro Davida - informace o veřejné sbírce
20. března byla na portálu První internetové lékárny v České republice spuštěna možnost darovat příspěvek, který je určen konkrétnímu člověku, Davidovi z okresu Hradiště. Tento chlapec trpí vzácnou vrozenou vadou kůže - epidermolysis bullosa congenita (EB), známou mezi veřejností jako nemoc "motýlích křídel". [ více ]
- Domácí lékař
-
Živě s lékařem
Archiv živých diskusí zde
Na vaše dotazy odpovídají na Ordinace.cz lékaři z různých odborů při pravidelných chatech, zde si můžete přečíst položené otázky i odpovědi odborníků.
-
Rada lékařeRada lékaře
Potřebujete se poradit s lékařem o svém zdravotních stavu? Jeho odpověď obdržíte do 3 pracovních dnů. Napsat lékaři
Podívejte se na zveřejněné odpovědi o zdraví a nemocech. Všechny odpovědi
- Katalog odkazů
- Poradny
-
Novinky emailem
Chcete-li mít přehled o nových článcích na Ordinace.cz, objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.
- Nemocnice přiznaly čekací doby na operace a vyšetření (5242 čtenářů)
- Budoucnost chirurgie je v miniinvazivních přístupech a robotické chirurgii (3863 čtenářů)
- Nemoc průdušek vás může do pěti let zabít (3146 čtenářů)
- Co vás zajímá: lupénkář v zimě (3043 čtenářů)
- Profesor Klener: Pokrok v medicíně umožňuje některé nádory zcela vyléčit (1. díl) (2933 čtenářů)
- Rehabilitace po mrtvici: rychlost rozhodne (2842 čtenářů)
- Helena (53): Zhubla jsem osmnáct kilo, motivací byl vysoký tlak (1505 čtenářů)
- Seriál: Jak správně užívat léky? (díl 4.) (1286 čtenářů)
- Prvním příznakem hypertrofické kardiomyopatie je náhlá smrt (1155 čtenářů)
- Vysoký krevní tlak ohrožuje plíce (1078 čtenářů)
- Lucie (bolesti břicha) 1. února 2012 15:21:08
http://www.doktoronline.cz/clanek/366-Zaludecni-vredy-provazi-bolest.html nevim, jestli je to jeste… Diskutovat
- Ivča (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 3. února 2012 07:22:31
Dobré mrazivé ráno. U nás -21. Ale nafťáčka jsem ještě nastartovala. Zázrak. Končo, budu… Diskutovat
- Simča (Citalec a Neurol-zkušenosti s užíváním) 30. ledna 2012 10:12:54
Ahoj všichni, na tuhle diskuzi chodím už přes rok. V listopadu 2010 jsem po dlouhodobých… Diskutovat
- Často, protože mám urologické nebo jiné zdravotní potíže [8%]
- Ano, v souvislosti s těhotenstvím [2%]
- Občas při kašli, kýchnutí nebo smíchu [60%]
- Pouze v případě, kdy se hodně napiju [8%]
- Ještě se mi to nikdy nestalo [23%]