Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Aloe Vera

Tak to je pro mne to jediné co mi pomohlo při mém onemocnění rakovinou,není to vůbec žádný nesmysl ba naopak jsem moc vděčná za tuto rostlinu a jsem moc ráda ,že se našel lékař který mi poradil užívání Aloe Vera gelu dnes celá moje rodina denně užívá tento gel a jeto to nejlepší hlavně je důležité užívat kvalitníé produkt ,žádnou štávu z lékárny ,ale gel hlavně pozor nevyhazujte peníze za reklamní triky .Každý kdo budete mít zájem vědět více i s lékařským vysvětlením napište na mail [email protected]

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
svarcova
1x

O jaký jde gel ,když ne z lékárny. kde je možné tyto produkty sehnat ,aby byly kvalitní. Hana

Rosťa

Nevěděl jsem, že je to už tisíce let stará rostlina, Jsem se dověděl až teprve z článku na www.ordina ce.cz. Sice to je starý článek, ale díky němu vím, že ho používali už v Egyptě. Měl by někdo napsat něco nového.

Leona
2x

Kdyby mi doktor cpal aloe vera produkty, tak bych ho poslala někam! Místo aby se tady člověk něco dozvěděl, tak zjistím, že si tady nějaký dealer rozjíždí svý kšefty! Mimochodem tady je taky jeden výbornej doktor - lidem cpal aloe, i když měli náběh na infarkt a udělal si z toho živnost! Aloe po opalování? Proč ne? Na zažívání? Proč ne? Proboha ale na rakovinu? Proč teda lidi umírají na rakovinu?!?!?

jiří
1x

Musím reagovat na příspěvek paní Leony píšete,že lékaře který by Vám cpal nějaké produkty z Aloe byste poslala někam,takže když Vám doktor bude cpát chemické léky které sice na jedné straně pomohou,ale na druhé organismu dají zabrat.Ale právě aloe dokáže v našem těle zprůchodnit kapiláry což vůbec není málo ba naopak ,víte lékaři mají možnost dělat medicínu dobrou či špatnou a je jen na nich jestli se drží jen toho z čeho mají i oni velké zisky co jim dodají farmaceutické firmy a nebo spojí klasickou a přírodní léčbu ,je to jen na nich ,ale vlastně spousta lidí vůbec nedbá na jakoukoliv prevenci a pak chtějí zázraky od lékařů a hlavně zadarmo léky které mnohdy nepomáhají vůbec,ale když nám je dal lékař tak je do sebe nacpem at´to pomůže nebo ne.Té paní chci říci jen jedno ano je na trhu hodně nekvalitních firem ,ale i mému strýci pomohl starý recept z aloe kterou mu vozil známý z Brazílie a teta mu dělala z dužiny nápoj protože v té době o tom tady nikdo nevěděl a i lékaři z toho byli v šoku .A proč u nás tolik lidí umírá na rakovinu protože si myslí,že jich se to nikdy týkat nebude,koukněte se jen na kvalitu stravy,nebo jak se spousta lidí opaluje bez ochraných nebo ne kvalitních produktů pak za několik let se objeví rakovina kůže a my se jen divíme,náš organismus si pamatuje a pak až je imunita na bodu 0 tak začne vracet.A je to vše jen lidská lhostejnost ne nevědomost protože se o tom už hodně napsalo a právě kvalitní aloe je tten přírodní produkt který pomáhá.Možná,že jste ani sama ještě nic nezkusila,ale už to zpochybńujete zkuste si přečíst knihu o překyselení organizmu a dopadu na lidské zdraví pak třeba změníte názor .Ale hlavně každý si za své zdraví odpovidá sám.Aloe Vera Barbaris MIIer je opravdu o přírodní kvalitě

srnka
1x

Mna by zaujimalo ako pripravit ten napoj z duziny aloe a ako sa uziva.Dakujem.

Lála
3x

Reaguji na dotaz " srnky " . nevim, kde se mohu dozvědet , jak se připravuje napoj z dužiny Aloe Vera. Byla bych moc ráda, když mi do poradi. Dekuji

Ondra

Já si ho kupuji, neumim ho připravit z rostliny.

Ondra
1x

Aloe vera na 100% nevyléčí rakovinu, ale zmírňuje proces choroby. Dodá vám chuť do života, neztratíte chuť k jídlu, což je u této zákeřné osoby moc důležité. Tato choroba mi vzala tři členy rodiny a kdybych o této možnosti věděl dříve, že aloe vera může pomoct, tak bych to pro svou mámu určitě kupoval. Sám používám aloe ve spreji na exém a opravdu mi pomáhá. Lékaři mi s tím neumí pomoct, tak si musím pomoct sám. Nelituju toho. Pokud se chcete na cokoliv zeptat, tak mi můžete poslat mail ([email protected]) a můžu vám poradit jak zatočit s kožními problémy.

Leona
1x

Mimochodem v lékárně se dá aloe sehnat za pár peněz a i bez dealerů!!! Jo a lékařská studie na to neexistuje.

Jana
1x

Plně souhlasím s Leonou. Minulý víkend si můj nejstarší syn ulomil klíště a museli jsme za doktorem. Pěkně mu to oteklo a tak mu to vyřízli a vyčistili. Pořád se to nechtělo hojit, až mi kamarádka dala mastičku z Aloe Vera a během 4 hodin se to neuvěřitelně zlepšilo. Kdybych to sama nenamazala, tak bych tomu nevěřila. Nevím, jestli to je náhoda nebo to tak opravdu funguje, ale malýmu to fakt pomohlo. Mohu vřele doporučit.

Janka
1x

Tak to já mám podobnou zkušenost moje vnučka dostala žihadlo od sršána do hlavy,hrozně otekla lékař řekl jen zkuste studené obklady a pak se uvidí a hlídejte teplotu také řekl,že by otok měl do týdne ustoupit ,moje sousedka mi dala spray z aloe který měla doma udělala jsem jí 3x zábal a to v rozmezí asi 6hodin otok skoro nebyl znát a i doktor ke kterému jsme šly druhý den se nestačil divit ,dnes je tento spray u nás také v ledničce a už nám všem mnohokrát pomohl dokonce i při bolesti ucha ještě jednou díky mé laskavé sousedce a také aloi.Mohu jen doporučit škoda jen že se nedá koupit v lékárně určitě by tak našel uplatnění v každé domácnosti.

M.Semerádová
2x

Tak jak tady čtu ty příspěvky, tak všichni si kupují gel, který je nemístně drahý. Vždycky když se má člověk léčit bylinkami, tak pokud to jde čerstvé. Dnes už není problém tuto rostlinu mít doma, tak jak to měla už moje matka. Měla jsem rovněž příhodu s rakovinou a od té doby piji čistící likér, který se skládá z aloe, medu, červeného vína a trochu lihu. Piji toto vždy na jaře už přes 40 let a mohu jenom potvrdit, že mě udržuje zdravou a vitální. Není problém tuto rostlinu dnes sehnat a mít ji neustále po ruce na spáleniny, odřeniny, modřiny atd. Navíc je to i hezká dekorační květina. Kupovaný gel má mnoho přísad - konzervantů. tak proč do sebe cpát další.

Dagmar Farbarová

Mám zakoupený Activ Forte Aloevera gel z lékárny,chci všemu věřit co tento doplněk stravy může zlepšit,nyní ji užívám 3 dny ale můj dotaz je že pití 15ml aloe s 100ml vody denně se mě zdá velmi málo i když se jedná o 100% aloe,prosím o sdělení a zdaje to lépe pít ráno půl hodiny před snídani a to jednou či víckrát denně,Děkuji

Petra

Dobrý den, k vašemu příspěvku bych jen ráda dodala, že neexistuje 100% čistý gel, aloe ve své původní čisté konzistenci chutná hořce a to by těžko někdo pil. A pokud vím, tak lékárny nemají žádný preparát s obsahem vyšším než 90%, nedávno jsem si to ověřovala. Pokud je to možné mohla byste mi zaslat foto a složení Vaší zakoupené aloe. Děkuji mail: [email protected]

Jarmila Klaudingerová

sama používám Aloe(vera),tato báječná rostlina je vlastně kaktus. Doma ji používáme proti spáleninám,na říznutí,dělám si sama domácí mastičky s přidáním gelu z rostlinky,kapky proti nachlazení,nebo k úpravě žaludečních šťáv atd. Bez Aloe si nedokáži představit svůj život.Není náročná na pěstování ale nesmí se jí přemočit kořínky.Vodu nalévám výhradně na spodní talířek,bylinka si sama odebere tolik vody,kolik potřebuje.Než jsem se to naučila,tak jsem zalévala,zalévala až se stalo,že rostlinka uhynula na moře vody.Každému doporučuji,pořídit si tuto rostlinku.Nebudete litovat a ještě se díky ní i uzdravíte.

Petra

Dobrý den,jak prosím vyrábíte kapky a mastičky.Děkuji Petra

Lenka

Dobry den, i kdyz do diskuzi neprispivam, dneska jsem neodolala. Vi vubec nekdo tady v cem je sila aloe? Samozrejme ze obsahuje spoustu latek, ktere se vzajemne podporuji a jedna bez druhe by v tele nemohla byt dokonale metabolizovana, ale to co zarucuje vysledny efekt na nase telo, je voda, ktera ma odlisnou polaritu od pitne vody. Proto pokud si koupite aloi treba v lekarne nebo kdekoli jinde, musite se zajimat jakou cestou je zpracovana. Nekvalitnejsi je pokud je gel vymackany z rostliny a jen mirne stabilizovany jde primo k spotrebiteli. Takovych firem, co toto dokazi je opravdu jen velmi malo!!! Jeden s indikatoru teto metody je, ze po otevreni ochraneho uzaveru je nutne gel uchovat v lednici. Pokud ne je tu pravdepodobnost, ze gel byl zbaven vody, prevezen do evropy a pote opetovne rozpusten ve vode. Touto metodou je uchovavana spousta gelu a napoju z aloe, cimz se ochuzuje od dulezitou slozku a vznika tak pouze koktail dulezitych zivin, ktere jsme schopni ziskat i z jinych zdroju jako je ovoce, zelenina a dalsi slozky vyvazene stravy. Proto je velmi dulezite, aby voda obsazena v napoji byla primo z rostliny a ne z vodovodu !!.

Jana

Dobrý den,nevím co se tady děje ale mám otázku,byla bych ráda kdyby jste mi poradili.Takže dnes jsem si koupila Aloe Vera a navím kolikrát denně se zalévá,porádíte mi?

Frantiska Kalova

Pěstuju aloe vera. A myslím, ýe je to úžasná rostlinka. Dá se i rozmixovat a použít,jako nápoj.

Alenka m

Dobrý den, já ted nakoupila lubrikacni gel domu s partnerem s aloe vera. Všechno s ní je uzasne.

Karolina

Dobrý den, Neznáte šampon, který je z aloe vera?

Djkerty

Dobrý den známé šampon který má ale. Přítelkyně používá asi měsíc a říká že se zlepšily konečky vlasů. Doporučuji má dlouhé vlasy.

Gabinka

Dobrý den, jaké používáte přípravky s obsahem aloe na plet?

Marketa

Dobra den, miluju veskere kremy z teto rostliny.

Frantiska

Dobrý den, dá se koupit lubrikační gel s aloe vera?

Sarinka

POužívám tělové mléko s obsahem aloe vera a je to výborné na hydrataci.

Malinka

Dobrý den, aloe vera je super v tělovém mléku, vyzkoušeli jste ho už?

Irena

Ahoooj, používám na pokožku tělový krém z aloe vera.

Dana

Ja mám nejraději aloe vera gel na čištění.

Elizabeta

Jakou máte zkušenost s přípravky s aloe vera

Janina

Pomáhá i při hubnutí?

Veronika

Vyrábí se z aloe vera i lubrikanty?

Anna

Dobrý den, aloe vera úplně zbožňuji, používám ji jako doplňěk stravy i kosmetiku.

Janka

Je naprosto skvělá, mám ji ráda, jako přísadu ke všemu

Marketa

Ahooj, aloe vera je lék, jak na kůži tak v potravinách k jídlu

Jitka

Dobrý den, pomáhá aloe vera na hubnutí?

Franta
1x

Dobrý den, existuje na trhu nějaký lubrikační gel aloe vera?

Olina

Dobrý den, používáme šampony z aloe vera.

Jarmila

Používáme s aloe vera lubrikační gel.

Sasa

Používáte někdo krém z aloe vera na obličej?

Anna

Kupujete aloe vera přípravky pod stromeček?

Mariana

Jsou i šampony z aloe vera?

Djkerty

Dobrý den ano jsou. Doma máme jeden a vypadá to nadějně.

Klaruska

Myslíte, že je dobrou pomocnicí při užívání dětských probiotik?

Nora

Dobrý de, já používám pro děti doplňky stravy s aloe vera a taky brusinky na močový měchýř už několik let.

Djkerty

Používáme Aloe Vera šampon a sprej první pomoci. Musím uznat že hojení a různé rány se zahojí rychleji. Syn měl rozseknuty ret a nestačil jsem se divit, jak rychle se to zahojilo. Kdyby někdo náhodou chtěl info pište na [email protected].

Jarka

Nevíte o nějakém lubrikačním gelu z aloe vera? Bez chemie?

Jaroslava

Používám často jako doplňky stravy a také gel. Je to jedna z nejlepších bylin na světe. Určitě ochutnejte a vyzkoušejte na detox v kapslích.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce