Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Padají Vám vlasy?Mě už ne!

A ráda Vám poradím jak na to! Už v těhotenství mi začaly padat vlasy.myslela jsem že po porodu to bude lepší ale nezlepšilo.Tak jsem vyzkoušela řadu šamponů,vitamínů...a nic nepomohlo. Už jsem byla neštastná,když jsem ale objevila produkty které mi opravdu pomohly.Navíc jsou to jen bylinky,žádná chemie!Už za 3týdny mi vlasy přestaly padat,a další měsíc byli viditelně silnější,zdravější. Jsem konečně štastná!Už nemám strach z česání a ani z toho že ráno objevím na polštáři plno vlasů. Pokud máte zájem o více info pište na [email protected]

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Zdenka

Příspěvek byl odstraněn administrátorem diskuse z důvodu porušení Pravidel diskuse Ordinace.cz.

Jana

Já si s vlasy vytrpěla své.. když jsem jednu dobu měla culík, jak malá holčička a kdysi? husté zdravé vlasy! hodně jsem o tom všem četla a hledala něco, co mi pomůže. Nakonec jsem si koupila DonnuHair, kterou mi poradila přímo má kadeřnice a jsem moc ráda!! Začly měš růst nové vlasy a konečně se to rýsuje :)

Dominika

S vlasy jsem taky bojovala a celkem dlouho, než jsem přišla na to, co mi pomůže.. Nakonec jsem si pořídila donnu hair, kteroub jsem brala poctivě a konečně jsem začala vidět změnu. Vlasy mě začaly růst, přestaly tak padat a jsem moc ráda.

Patricia

Vyzkoušejte vlasovou mezoterapii, chodím na ní do jedné kliniky v pasáži Světozor, byla jsem 3x, půjdu ještě 2x a opravdu vidím znatelné výsledky, co se týče zhuštění a zpevnění vlasů. Žádné šampony atd mi totiž nikdy nepomohly!

Jirka

Mě osobně na to zabral FOLIXIL. Po shruba 3 týdnech jsem pozotoval první rozdíli, Teď jej užívám cca měsíc a půl budu pokračovat i nadále.

Radka

Dívala jsem se že ten folixil je strašně drahý, je spousta levnějších výrobků. V čem je tak výjmečný?

Daniel

No je jedinečný v tom že jako jediný je přímo pro muže, brzdí působení mužského hormonu, který vypadávání způsobuje. A mě jako jediný zabral

Petr

Jak dlouho můžu ten folixil užívat? a nemá nějaké vedlejší účinky??

Milan

Ahoj mě v lékárně řekli, ře se má úžívat jako douhodobá kůra s krátkými pauzami, třeba týden. Taky mi řekli že první zlepšení by měli přijít shruba po prvních 3-5 týdnech užívání.

Adam

co se týče folixilu tak vím, že se má užívat dlouhodobě, min 4 týdny aby začal zabírat. A vedlejší účinky nemá žádné. Nebo alespoň já sem žádné na sobě nepozoroval a toho užívám s krátkými pauzami 2 roky

Vanessa

A kolik toho folixilu tak denně užíváš a na kolik Tě výjde?

Adam

Ahoj já ožívám 2 tabletky folixilu denně a kupuji ho za 799 kč. Vlasy mi padaly opravdu hodně, teď už je to dobrý.

Denisa

A nemohlo by to být škodlivé, nemá to nějaké vedlejší účinky?

Tomáš

Folixil má pozitivní vedlejší účinky, pomáhá totiž na prostatu. Vím to už hod užívám dlouho

Anna

Tomáši a jak dlouho ho berete? Potřebovla bych něco pro muže.

Sabina Malkova

ten folixil je zajimavy dekuji za doporuceni poridim priteli na vyzkouseni

Yaydese

Ahoj, taky řeším problémy padajícími vlasy, můj ohon se smrknul na takovou malou štětku :-( Ráda bych své vlasy podpořila zevnitře. pomocí zdravější stravy. Vyčetla jsem, že jsou dobré paraořechy a vincentka. Mám poukaz do lékárny benu tak bych si ještě něco ze zdravé výživy nakoupila- https://www.benu.cz/zdrava-vyziva? Nějaké tipy? Ještě mám zálusk na banánový olej :-)

Karla

Vyzkoušela jsem kopřivový šampon přírodní a je velice dobrý na pokožku hlavy. Vůbec se mi neloupe.

Renata

Podle mě to potká každou z nás :( já s tím problémy zatím nemám, ale vidím, jak s tím bojuje moje mamka, protože je v přechodu a co ty hormony způsobily to je opravdu šílenost.

Sandra

Používá mamča něco nebo čeká až to přestane ? Můžu vědět jak moc jí vlasy padají, abych pak věděla co čekat, protože mě to taky čeká -_-

Lenka

Nepoužívá právě nic, takže jsem jí objednala provexin, tak doufám, že jí to pomůže. Doporučila mi ho kolegyně z práce, akorát s tím rozdílem, že ho používal její muž a říkala, že mu potom začaly vlasy růst, tak doufám, že to tak bude i v mamčinym případě.

Mila

To zní zajímavě, to zkusím. Začaly mi vypadavát taky dost vlasy. Luxovat můžu snad každý den.

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Máte před menstruací chuť na sladké? Mohou za to hormony

Každá žena pravděpodobně zná nutkavou potřebu jíst těsně před menstruací zvýšené množství sladkých a nezdravých potravin. Jedná se o běžné příznaky premenstruačního syndromu, který v určité fázi cyklu postihuje více než 90 procent žen. Proč je touha po čokoládě v tomto období tak silná a jak omezit přejídání?

Pandemie negativně ovlivnila duševní zdraví. Pojišťovny přispívají na psychology

V obtížné covidové době stoupl výskyt duševních onemocnění, a rychlé rozpoznání a řešení těchto obtíží je zásadním krokem pro prevenci. I proto se rozhodly některé tuzemské zdravotní pojišťovny nabídnout klientům příspěvky na psychoterapie.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce