PředchozíDalší

Početí dítěte

TěhotnáZázrak lásky, kdy se ze dvou jedinců stávají tři (a někdy i čtyři!) [ více ]

Odpovědi
Jarča3 poděkování

Slyšela jsem, že když má žena slabé vajíčko a dostanou se do něj dvě spermie, tak že může vajíčko zdegenerovat a vzniká nějaká substance, která prorůstá tělem dál. Prý to je jako želatina nebo co. říkala mi to kamarádka, že to má její sestřenice. Docela se toho bojím, protože s manželem jsme z dvojčat a chceme mít dvojčátka. Nevím, jak se dá zjistit, jestli mne něco takového může potkat, jak tomu předejít nebo jak zjistit, že se děje něco jinak? Máte s tím někdo zkušenost? Docela mne to překvapilo, když jsem to slyšela a vůbec se mi to nelíbí.

Reagovatpoděkovatnahlásit

26. července 2009 08:18:10

zuzana 5 poděkování

chtěla jsem se zeptat jsem těhotná v 6 týdnu a mám dvě vajíčka a v jednou mám dítě a v druhém ne .potřebovala bych vědět jestli se to druhé stratí nebo jestli tam budse až do konce těhotenství.a nebo jestli budu muset podstoupit nějakou operaci.

17. května 2010 14:59:35

Michala1 poděkování

chtěla jsem se zeptat,jestli bych mohla otěhotnět když jsme se z manželem rozhodli po čit dítě 15.11.2011 před měsíčky mam je pravidelní kolem 26 to do stanu.Otěhotním Děkuji Michala

19. listopadu 2011 19:42:46

Přidat nový komentář

Ochrana před spamem: 2+1 je?

[ pravidla diskuse ]

[ pravidla diskuse ]

Inzerce
Nové články emailem
Inzerce http://www.receptnazdravi.cz/#utm_source=ordinace&utm_medium=square
Aktuální diskuse
  • Leontynka (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 2. února 2012 08:19:18

Ahojky vsichni, jo Megan mas pravdu, ja si jen na to jmeno filmu nemohla vzpomenou :) Jinak Fridus,… Diskutovat

• Vbheisos (Noční pomočování (enuréza) ) 7. února 2012 20:05:02

US dollars redtube 4590 penisbots %-]] newbienudes uhkr  Diskutovat

• Marja (Máte někdo zkušenosti s novým lékem CHAMPIX?) 1. února 2012 12:02:20

Jé,Miloši, my jeli právě Albatrosem.Jen to byla rychlovka, za tři dny po vahodnocení… Diskutovat

Inzerce
Anketa
Máte osvědčený recept na to, jak zmírnit bolest a urychlit vstřebávání otoku, krevních výronů a podlitin, které provázejí úrazy končetin?
Zatím hlasovalo 20 lidí.