Inzerce https://www.lekarna.cz/opalovaci-prostredky/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=opalovaci-prostredky

Jsem těhotná, co mě čeká

Podle 5 těhotenských testů jsem těhotná, už měsíc jsem to nedostala. Kdy musím jít za doktorem? Kamarádka mi říkala, že podle zákona se musím u doktora přihlásit do 3 měsíců těhotenství, janak mi hrozí trestní stíhání nebo co, Je to pravda?

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Alča

Již rok a půl se snažíme s manželem o děťátko. Kamarádka mi říkala, že byla za bábou kořenářkou a ta jí na to dala nějaký čaje na základě moči, ze který jí řekla, co jí chybí. Nemůže si vzpomenout na její jméno, ale bylo to někde u Plzně. moc bych ocenila její jméno nebo kontakt na ní.

Hana

pozeptejte se v lekarne po spermotrendu. nam to pomohlo moc a jsem jiz tehotna po trech letech snazeni :)

Viky

Ahoj spermotrend je pro chlapi? a pro ženy jsi něco brala?

Kateřina01
1x

Dobrý den, mám přítele se kterým jsem se mazlila,občas se mě dotkl svým pohl.údem měho.. Ale ještě nedošlo k vyvrcholení. Hned asi dva dny potom jsem dostala menstruci a měla jsem ji stejnou jako každou jinou. Po asi 10 dnech od mazlení,jsem si udělala těhotenský test a vyšlo mě,že nejsem těhotná. Ale stále mě trochu bolí břicho,nevím jestli je to už od nervů.. Myslíte,že i přes to mohu být?

Mirka

ahoj, zkus si koupit těhotenský test. Mám vyzkoušený Predictor Early, ten určí těhotenství již 4 dny před očekávanou menstruací, je rychlý a spolehlivý.

Dana

Predictor Early je super, nejpřesnější ze všech:-)

Marki

můžu jen doporučit, výsledek víte hned, a není potřeba řešit, jestli je tam proužek jeden, dva, jak je silný... Velmi přesný test

Sima

Predictor Early je nejlepší, jednoznačný výsledek.

Leona

Vyzkoušela jsem a znova koupila. Spolehlivě ukázal.

Irena

super test, použila jsem jako druhý „pro jistotu“. Rychlý výsledek bez čekání. Naprosto přesný!

Ina

Predictor mám vyzkoušený. Tento test mi spolehlivě ukázal těhotenství z ranní i odpolední moči. Testovala jsem tři dny po vynechání MS a na testu byla jasná dálnice, jak ráno, tak odpoledne. Nedělá duchy (http://www.facebook.com/predictorcz je zde zábavný komiks o vývoji plodu tak na to mrkněte:-)

Nikča

Holky vy co si miminko přejete? máte nějakou osvědčerou radu na nějaké cvičení nebo dpplňky stravy?

Anežka

Ahoj já sem hodila tancovat břišní a užívala jsem FEMBION a jsem 14 dní těhotná =)

Krista

Já taky užívám femibion. Moc ho doporučuju, hlavně těm co chtějí skutečně kvalitu.

Nikča

Tak Femibion už sem si koupila, ale do břišních s mi moc nechce. Máte i nějaké jiné tipy na cvičení?

Marta

IVF holky jak si vybrat kliniku?

Zdeňka

Ahoj pokud hledáš vhodnou liniku na IVF prošti si diskuze třeba na maminka, mamaaja, bety, atd. Hodně tam maminky píší třeba o Stellartu

Nana

Na stellartu je moc dobrý doktor. Má po ivf vlastní dírě, tak se velmi dobře dokáže vcítiti do pacientek. Byla jsem na IVF tam a pokud bych musela zase, šla bych jedině tam.

Jaroslava Přímá

Dobrý den, je to celkem obvyklý dotaz, můžu být těhotná? Už je to 12 dní od vynechání menstruace. S partnerem jsme spolu spali bez ochrany a neberu HA. MS jsem měla vždy pravidelně. Mám bolesti břicha v podobě píchání v podbřišku, především na levé straně. Břicho mám tvrdé a připadám si nafouknutá. Občas pociťuji nevolnost a bolesti hlavy. Děkuji.

Mirka

Holky zkoušely ste už femibion?

Karla

Já ho používám už celkem dlouho. Cítím se po něm daleko vitálnější.Rodit mám za 3 týdny. Bez femibionu jsem byla dost unevná.

Anežka

Obsahuje femibion kyselina listovou?

Katka

Ahoj holky, až se Vám to narodí, skvělý doplněk stravy na kvalitní méko je Feminelly Hereditum. Já ho začala užívat po porodu a neměla jsem žádné problémy s tvrdnutím prsů a s prasklinkami na bradavce. Navíc obsahuje lactobacily, což je dobrý pro mě i dítě.

Ivana

Nedávno jsem zjistila že čekám miminko.Vím že by se měly brát nějaké vitamíny před otěhotněním ale vzhledem k tomu že se jedná o neplánované těhotenství tak jsem nic nebrala ani si nezjišťovala co brát :( Dívala jsem se na internetu a je toho tolik že se v tom ztrácím a nevím které vitamíny nejlíp pořídit tak se chci zeptat co kdo berete? Jsem v 6.tt děkuji :-)

Kalásková

Ahoj, to že si nebrala nic před otěhotněním je sice určité mínus pro tebe ale nehroutila bych se kvůli tomu, zase žádná tragédie to není:) Důležité je co budeš brát teď, je dobrý zvýšit přísun vitaminu D takže za sebe doporučuji poptat se v lékárně po Femibionu a se zbytkem vitamínů ti tam určitě taky poradí, nebo i lékař by měl doporučit vhodné vitamíny pro těhotné

Ivana

Děkuji za reakci, ten femibion neznám co to je?

Terka

Ahoj:-) Taky jsem brala femibion, obsahuje aktivní folát Metafolin, který je jedinečný a líp využitelný pro tělo než obyčejná kyselina listová. A to je především v těhotenství důležitý protože v tom období je potřeba kyseliny listové dvakrát až třikrát vyšší než v průběhu života:)

Diana

Kočky, a nevíte jestli při celiakii můžu femibion brát taky?

Terka

Při celiakii můžeš brát femibion400 i femibion800, oba dva obsahují kukuřičný škrob který by při celiakii vadit neměl, kamarádka řešila nedávno stejný problém tak to náhodou vím :)

Diana

Tak to si ty vitamíny koupím, děkuji za odpověď :)

Sabina

Po porodu přijde kojení a já si při něm zažila velké problémy. Nechci strašit, ale dnes už znám cestu, jak předejít potížím dopředu. Koupila jsem si Feminellu, která mi udělala skvělou službu. Dá se koupit v lékárně. Je to doplněk stravy bez receptu.

Pavla

Slyšela jsem o ní hodně! Až budu kojit, vsadím na ni taky! Předejdu potížím, které jsou s kojením spojeny!

Denisa

Ahoj, já jsem třeba měla u Femibionu problém polykat ty dvě tablety, bylo to na mě hrozně velké, uplně se mi z toho zvedal žaludek:( Tak jsem pak na doporučení kamošky zkusila Ogestan, ona ho užívala už i před těhotenstvím. tabletky pro mě mají v poho velikost na polykání (i když nevím, kolik z vás to řeší tak jako já:D), jsou tam kromě kyseliny listový ještě Vit. E, D, jod a OMEGA . takže vše v 1, nemusím řešit žádné jiné vitamíny.

Ilonka

Dobrý den, pomáhá užívání vitamínů během těhotenství..nějaké Déčko?

Ilonka

Dobrý den, roste mně postupně bříško a delaji se mne strie, co by na to nejvice pomohlo, prosim, dekuji.

Kaja

Dobrý den, snažíme se dlouho o miminko a pořád nic. Nevíte jaké přípravky si pořídit?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

První gynekologická prohlídka - co vás čeká?

Každá dívka by měla první gynekologické vyšetření absolvovat ještě před zahájením sexuálního života, a to i když nemá žádné problémy.

Příběh Olgy: Omdlela na dovolené v Řecku – mohla za to vzácná nemoc

Lékaři Olze odhalili vzácnou a někdy velmi závažnou nemoc kosterních svalů – myozitidu

Ponocování vede ke zdravotním a sociálním obtížím

V poslední době zaznamenávají lékaři u nás i ve světě stále častější výskyt zpožděné spánkové fáze. Ponocování se týká nejen dospělých, ale v současnosti také dětí a mladistvých.

Výlet do Telče

Výlet do Telče.... Zuzana Lamačová

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce