Inzerce https://www.lekarna.cz/doprava-zdarma/?utm_source=ordinace&utm_medium=leaderboard&utm_campaign=doprava-zdarma

Bolesti kloubů

Na většinu zde popsaných problémů se nedávno objevily nové,účinnější preparáty.Sám jsem je vyzkoušel.Více soukromě na : [email protected]

Inzerce https://www.ordinace.cz/clanek/odborne-poradny-na-ordinace-cz/
Odpovědi
Irena

Prosím o informaci, máte-li někdo zkušenosti s novou léčebnou metodou - obnova kloubní chrupavky aplikováním injekce s krevními destičkami z vlastní krve. Pokud vím, tuto léčbu poskytují ortopedické ordinace v Brně a v Praze. Díky.

Any
2x

Mám zkušenosti s tímto problémem, mohu Vám doporučit a zajistit přírodní přípravek jako doplněk, je velmi účinný vyráběný na přírodní bázy a je účinný, sama ho používám. mail: [email protected] Any

Marta

Dobrý den, mám skvělé zkušenosti s Enzycolem. Mohu vřele doporučit i já.

Katty
1x

Tohle mi nabídl doktor a po tom, co jsem si tím prošla a žádný efekt nevidím výrazně NEDOPORUČUJI TY INJEKCE!!! Nepomohly mi ani geladrinky a podobné blbosti, zkoušela jsem různé gely a připadala si fakt už jak vadná, pak mi přílet donesl domů Colafit. Ten užívám asi 3 měsíce. Nedostavi se účinek úplně hned, takže jsem zas nadávala, že vyhazuje prachy, ale tak po měsíci užívání dorazila i nestečná úleva od bolesti díky bohu.

Michaela

O tom jsem už hodně četla, upřímně já osobně jsem Colafit ještě nezkoušela, ale třeba dceři trenér doporučil brát Colafit Junior jako prevenci - myslíte, že ten normální Colafit pro dospělé je vhodný i jako prevence? Berete ho dál, nebo jen když vás něco začně bolet? Začínají mě trochu bolet kolena, ale ne nijak výrazně. Jen by mě zajímalo, zda tedy už při těch prvních příznacích brát nebo čekat... je jasné, že bych se měla zeptat doktora, ale není na škodu se zeptat i zkušených :-) díky Miška

nikola

dobry den,uz tak ctvrt roku me boli kloub u palce na noze.Nemuzu ohnout palec dolu protoze me vnem picha.Doktor mi rikal ze mam nosit ortopedicke vlozky ze mam spadlou klenbu,jenze staci spatna zatez na palec a je to vse zase zpatky.Paradite co se to s palcem deje a jak zamezit bolesti??Dekuji

Roman

Dobrý den, mé bolesti se radikálně zlepšili při uživání přípravku Colafit. Pořídila mi jej dcera teď už si ho kupuji sám!

Marcela

Mně a manželovi zase pomohl enzycol .) Zkuste pohledat a vyzkoušejte :)

Šárka

Zdravím, také mám s Enzycolem výbornou zkušenost. Bolest kloubů mě trápí už jen velmi zřídka. :)

Meg

Na klouby jsem toho vyzkoušela hodně, nejvíce mi pomohl Colafit, stojí za vyzkoušení

Petr

Dobrý den, mi pomohl přípravek enzycol, pohyblivost a bolest se zlepšila.

Ovecka

Petr: Dobrý den, děkuji za typ, vyzkoušela jsem a pomaličku cítím zlepšení. Dodržuji také dietu a dělám cviky pro zlepšení.

eleila

Taky jsem začala cvičit a zkusila Colafit .. myslím že je to dobrá výživa pro klouby :)

Marph

Táta si poslední dobou stěžuje na stále větší bolení v kloubech a zádech, ale k doktorovi ani za nic nepůjde. Podle toho naco si stěžuje to bude dna a začátek revma. Něco jsem k tomu četl a podle všeho by mu mohl pomoct enzycol, že prý to je na oba problémy. Ale nechce do sebe cpát příliš chemie a práškům nevěří. Mohl by mi to někdo doporučit? Myslím že by to byl ten pravý dárek k narozeninám, sám si nic takového nekoupí a radši bude dál skuhrat. Děkuji.

žaneta

Dobrý den, odborné vyšetření dlohotrvajících bolestí je na místě. Správná diagnóza je na prvním místě. lepší než hokusy pokusy a u každého vydržet chvilku a pak tvrdit, že nic nezabírá. Mám revmatoidní artritidu a k tlumení zánětu i bolesti mi hodně pomáhá lampa biobeam 940. Chce to odzkoušet a být opravdu důsledný alespoň týden, abyste poznali, jak a zda vůbec to na vás funguje. používání je jednoduché a díky tomu jsem omezila prášky od bolesti.

Kata

Me pomohl Geladrink. Nic jiného neúčinkovalo tak rychle a dlouhodobě jako právě tento doplněk stravy. Velké plus má u mě i cena a to, že je to ke všemu i český výrobek.

Matěj

Dobrý den. Dostal jsem k narozeninám Geladrink od sestry a musím říct,že jsem si zvykl každé ráno začít den vypitím drinku. Myslím, že mé klouby to uvítali taky protože mě bolí mnohem méně často dokonce jsem teď před Vánocema s partou trhl rekord a vyšel pěšky na Lysou!

Honza

To rád slyším, že Geladrink je dobrej, dostal jsem ho ku Vánocám taky. Ježíšek byl hodnej, myslí na moj kolena. Mám problém někdy bolí klouby tak, že nemohu dolest an do schodu. Tak snad to pomóže.

Lucie

Já třeba užívám Enzycol...taky skvělý přípravek na bolesti kloubů, obsahuje látky přímo na tohle určené,pomáhájí a ulevují :)

Zuzka

Enzycol, taky chválím, dostala jsem ho k narozeninám, říkala si,kdo ví, jak bude fungovat,ale jsem za něj ráda ;)

Kristýna Ratajová

Také se přidávám a souhlasím s holkama. Používala jsem Enzycol cca půl roku zpátky a od té doby mě klouby nebolí. Narazila jsem na něho náhodou, ale jsem za to strašně ráda. :)

Lenka Trasková

Dobrý den, na koleno mi nejvíce pomohl Enzycol. Používám ho už více než rok a koleno nebolí. Měla jsem úraz, který jsem pořádně nedoléčila a od toho se to všechno odvíjelo. Teď to ale vypadá, že to je na dobré cestě, tak snad to tak zůstane. :)

Pavel

Dik za radu ej enzycol sem kupil mame a velmo si eho vychvalovala.

Luděk

Dobrý den, můžu poradit Benegen 4. často jsem jezdil na kole, zkoušel jsem i amaterské závody. hodně se mi to podepsalo na kolenách. proto použivám Benegen :-)

Helena Malásková

Dobrý den, po úrazu mám veliké bolesti v pravém rameni, dcera mi na Vánoce koupila věc, se kterou si doma můžu dělat sama elektroterapii. Moc mi to pomohlo, pomáhá to při bolestech.

Karlos

A nemůžete napsat, jak se ta věc jmenuje? Takhle je nám ta informace celkem k ničemu. A mě to zrovna docela zajímá, protože mi elektroléčba na bolavé koleno krásně zabírala,

Helena Malásková

Moc se omlouvám, to mi vůbec nedošlo. Jde o Cellion, vypadá jako myš od počítače a vždycky, když mě rameno moc bolí a nechci se pořád ládovat léky, tak ho chvilku tam, kde to bolí nejvíc, přikládám, a za chvilku to nejhorší odezní.

Karlos

Tak to opravdu neznám. Nemohla byste se zeptat dcery, kde by se k tomu dalo sehnat víc informací? Nebo kde se to dá koupit, že bych se na to mohl třeba i podívat naživo. Díky.

Helena Malásková

No, já jsem to nikde v obchodě neviděla, dcera říkala, že mi to kupovala na okamžitáúleva.cz. Budu držet palce, ať Vám taky pomůže.

Hugo T

Já jsem na bolesti kloubů vyzkoušel nějakou novinku - elastoviskózní roztok s plazmou v jedné injekci... Pomohlo mi to teda značně. Určitě zopakuji...

Magdalena

Lidi pro zklidneni a uvolneni kloubu a svalu po nejake fyzicke namaze mi pomahaji jen kapky z cbdex, mrknete se po tom na internetu. Ja beru jiz ctvrt roku a jsem hodne spokojenej, nic jineho k tomu uz neberu, zadne prasky ani tak.

Anna

Taky jsem o této znacce uz něco slysela a cetla a mají moc dobře odezvy, taky si objednam ty kapky proti migrene na zkousku,tak jsem zvedava. :-)

Lenka

Zkuste traumeel, ten na některé tyto potíže účinkuje

Ota

My máme traumeel na modřiny a taková zranění. Myslím, že se to používá i ve sportovní medicíně.

Maserka

Je to tak, používá to i rugbyovej tým v Austrálii

Zuzka

Protoze se tím dá i urychlit hojení, je to na zanety a podobne

Radoslav

A nevíte jestli mám kupovat tu mast nebo ty tablety?

Drahuna

Na bolesti jsou tablety. Na modřiny, natažený svaly spíš mast. A když je problém závažnější, tak to jde kombinovat

Lev

Já jsem právě musel brát tablety i mazat. A velmi rychle jsem se zbavil bolestí

Igf

Teď jsem koukala, ze obsahuje echinaceu. To je hodne uzitecna bylina

Denis

Doporučuju koupit v lékárně kloubní výživu Gel Activ Proteo-Enzyme Q, pomůže od bolesti (kombinuje kloubní výživu s enzymy takže má silné protizánětlivé a protibolestivé účinky)

Hugo T

Já mám zatím stále nejlepší zkušenosti s elastoviskózními roztoky. Už mám nějaký věk a kloubní výživy mi nestačí. Injekce do kloubu mi pomůže vždy na delší dobu jak od bolesti, tak s pohybem. Naposledy jsem vyzkoušel dokonce kombinaci elastoviskózního roztoku s autologní PRP od švýcarského výrobce a nemůžu si vynachválit. Vyzkoušejte!

Jana

Já jsem brala normálni Gelaktiv vidím, ze proteoenzym je asi nejaký nový...?

Denis

Jo je, právě narozdíl od jiných kloubních výživ obsahuje ty enzymy, proto je tak účinný

Denisa

Dlouhou dobu jsem zkoušela doplňky stravy,mastičky a nic až jsem narazila na alavis triple blend který jsem po třech týdnech užívání vyhodnotila za nejlepší ;) opravdu účinný

Alžběta

Dobrý den, jak se ten alavis smí užívat dlouho v kuse?

Kristýna

Alžběto doporučuje se užívat tři měsíce a potom vysadit

Alžběta

A vy jste ho brala? Jak jste dávkovala?

Kristýna

Ano brala sem také... musíte si dávkování upravit na svoji váhu

Michala

Myslíte si, že po operaci kolene, bych mohla vydržet i bez prášků od bolesti?

Přidat nový komentář

Chcete mít přehled
o novinkách na ordinaci.cz

Objednejte si zdarma náš pravidelný zpravodaj.

Inzerce
Chcete zdravě spát?
Stáhněte si voucher s 10% slevou na zdravotní matrace a polštáře Magniflex a využijte jej při nákupu v Showroomech Magniflex nebo v síti certifikovaných obchodních partnerů Magniflex po celé ČR.

banner_voucher_sleva_magniflex

Mohlo by vás zajímat

Práce na zahradě může být riziková pro váš zrak. Jaká je první pomoc při úrazech oka

Startuje letošní zahrádkářská sezóna. S pracemi na zahradě je ale spojena řada úrazů. Od drobných škrábanců přes řezné rány až po úrazy oka. Následky poranění očí jsou velmi nepříjemné a mohou mít dokonce trvalé následky. Zmírnit je může správná první pomoc.

Fenistil kapky na kašel

Dobrý den. Pediatr napsal synovi kapky Fenistil na kašel. Jak je to možné, když je na alergii?

Reflexní terapie: Masáž nohou, která dodá energii a vitalitu celému tělu

Když potřebujete „dobít baterky“, zbavit bolesti, stresu nebo zlepšit imunitu, sundejte boty a choďte bosí! Dopřejete si tak přirozenou reflexní terapii plosek nohou, která zahání únavu a působí na zdraví vnitřních orgánů.

Když na nás padne jarní únava

Pocit vyčerpání, podrážděnost, výkyvy nálady nebo snížená energie. Jarní únava může mít mnoho podob. Tento stav způsobený nejen nedostatkem slunečního světla, ale také omezeným pohybem na čerstvém vzduchu je přirozeným jevem, který podle odhadů trápí až tři čtvrtiny populace. Když si totiž v zimě vyčerpáme zásoby „hormonu štěstí“ serotoninu, může dojít k hormonální nerovnováze a přebytku „spacího hormonu“ melatoninu.

Nejčtenější články

Nejnovější témata

Nejnovější diskuze

19. června 2008, 10:54:48

Dobrý den .Ano opět bych přestával kouřit bez šidítek ,.Vážím si sám sebe a nebudu se…

28. června 2008, 09:42:17

Hele ty nulo ty ještě žiješ? Dofám ,že nekouříš.kam jedeš na dovolenou ? Nebolí tě oči…

28. června 2008, 09:57:08

Tak vážení poděkujte Karlovy slíbil jsem mu pro zdar Vašeho odvykání ale spíše pro něho…

Naši partneři

Inzerce